5 tips för att få det vårfint på företaget - Happy Boss

5 tips för att få det vårfint på företaget

Med våren kommer solen, fåglarna och en boost av energi! Det är den perfekta tiden för att göra det vårfint på företaget. Att se till att kontorsutrymmen och andra gemensamma utrymmen är rena och organiserade kan bidra till en bättre arbetsmiljö och öka trivseln bland medarbetarna. Här är fem tips för att göra vårstädningen, utrensningen och uppfräschandet av kontoret enkelt och effektivt.

1. Fönsterputs

Inget ger ett kontor en renare känsla än rena och skinande fönster och det är om våren, när kylan släpper taget, som det praktisk ger bäst resultat. Så se till att ta bort smuts och damm från både insidan och utsidan av fönstren. Detta kommer att hjälpa till att släppa in mer naturligt ljus och skapa en ljusare och mer energisk arbetsmiljö.

2. Storstädning

En storstädning på kontoret kan innebära att man tar bort damm och smuts från ytor som vanligtvis inte rengörs lika ofta eller är en del av det löpande schemat. Detta bör ihop med en löpande schemalagd lokalvård gärna utföras ca 2 gånger per år (på ett normalt kontor) för att den vardagliga kvaliteten ska kunna upprätthållas.

3. Mattvättning

Mattor kan samla på sig smuts, damm och ingrodd missfärgning över tid, det är därför viktigt att regelbundet tvätta och rengöra dem. En professionell mattvättning kan hjälpa till att ta bort djupt sittande smuts och fläckar, vilket speciellt ger arbetsplatser med heltäckningsmattor ett helt nytt liv.

 

4. Återvinning

Under vårstädningen kan det vara ett bra tillfälle att se över företagets lokaler för att se om inredning skall ändras och om befintliga inventarier behöver slängas. För att skapa mer utrymme och en fräschare känsla på kontoret hjälper Happy Boss därför till att nedmontera, frakta, återvinna eller sälja begagnade möbler om ni överlåter jobbet till oss. Enkelt, återbrukande och klimatvänligt.

5. Växtinredning

Med våren kommer åter grönskan tillbaka och så låt den även flytta in på kontoret! Ert kontor kan också blomma upp genom växtinredning som är ett naturligt inspel i den moderna inredningen, med allt från golvstående växter, träd och växt-/mossväggar. Har ni svårt för att veta hur ni ska inreda? Kontakta oss för en gratis konsultation på plats hos er, från våra växtinredare, om hur er arbetsplats kan få in mer grönska!

 

>> Här kan du läsa mer om vår kontorsstädning med nöjd-kund garanti och vilken service som ingår!

 

En ren och hälsosam arbetsmiljö

Sammanfattningsvis är vårstädning på företaget en viktig del av att skapa en ren och hälsosam arbetsmiljö. Genom att använda dessa fem tips kan du göra städningen smidig och effektiv, samtidigt som du skapar en trivsam och produktiv arbetsplats för alla medarbetare. Det kan kännas som en stor uppgift, men med rätt planering och verktyg kan det vara enkelt och effektivt. 

Vi på Happy Boss har hjälpt många utav våra kunder genom åren. Fråga oss om du behöver tips och råd kring vårstädningen – eller varför inte överlåta hela jobbet till oss? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Dela:

Happy Boss erbjuder kontorsstädning, lokalvård och flyttstäd till kontor och fastigheter. Med Nöjd-Kund-Garanti och regelbundna kvalitetskontroller håller vi era lokaler, fönster, mattor och möbler i gott skick!

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev