Branschvinnare 2022 inom Facility Management - Happy Boss

På toppen av vår bransch - Branschvinnare inom Facility Management 2022!

Vi är så otroligt glada och stolta över att få dela nyheten att vi fått utmärkelsen Branschvinnare 2022 inom Facility Management!

Happy Boss är branschvinnare inom Facility Management 2022
Det känns stort att få vara den förlängda arm chefer och kontorsansvariga ofta saknar där vi genom stora som små insatser kan hjälpa företag att bli en mer trivsam och attraktiv arbetsplats. Att få bidra till att medarbetare trivs på kontoret är ett ärofyllt uppdrag. Vi tror verkligen på att en ökad trivsel främjar både arbetsvilja och stämning på kontor och om vi dessutom kan skapa mervärde för våra kunder och lösgöra tid till den affärskritiska aspekten av deras verksamhet är vi i mål.
 
Därför känns det extra stort att vi i samband med vårt 10-årsjubileum som bolag, få vara en av de 15% av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen Branschvinnare*. 
 
Vårt uppdrag är att ge verksamheter rätt förutsättningar för att smidigt och effektivt nå dess fulla kapacitet - med denna vinst känns det som att vi är på rätt väg. Tack!
 
*Läs mer om utmärkelsen på Branschvinnare.se 

Dela:

Intresserad av att veta mer om vårt koncept Facility Management och hur våra tjänster kan hjälpa ert företag att effektivisera vardagen? Låt oss kontakta er för ett första samtal! 

Kontakta mig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev