CSR December: För alla barns rätt till en jul

Nu närmar julen sig och för många är julen den finaste högtiden.

Men för andra det den värsta tiden på året då många känner oro för att inte kunna ge sina barn en fin jul.

Med en kvarts miljon utsatta barn är Giving People inte bara behövligt, utan också många gånger livsavgörande för att förhindra social utsatthet och långtgående konsekvenser för de barn som drabbas.
 
Inför julen får Giving People väldigt många ansökningar om hjälp från barnfamiljer i Sverige, familjer som lever i barnfattigdom och stort utanförskap. Vuxna som är i stor sorg över att de inte kan ge sina barn den jul som alla andra barn får och barn som är medvetna om att de lever i utanförskap och som oroar sig över vad de ska säga att de fått i julklapp när de kommer tillbaka till skolan, för de vet redan nu att deras vuxna inte har möjlighet att ge dem något.
 
I våra ögon är det alla barns rätt att få fira högtiden trots omständigheter. Vi vill, precis som Giving People, att barnen ska känna sig speciella och vi vill att föräldrarna ska kunna känna stolthet under julen. Vi på Happy Boss ha därför, precis som tidigare år, valt att skänka en matkasse med julmat för varje anställd hos oss. Med detta hoppas vi på att förgylla julen för fler barnfamiljer i Sverige!
 
 
Läs mer om Giving People på givingpeople.se 

Dela:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev