Happy Boss AB förvärvar - Happy Boss

Happy Boss AB förvärvar Officeway.se och OWK Print AB

Happy Boss expanderar genom köp av Officeway och OWK Print AB

Genom att förvärva OWK Print AB och bifirman Officeway.se, förstärker Happy Boss-koncernen sin närvaro inom kontorsmaterial och förbrukning ytterligare. OWK Print startade redan 2001 och har under åren skapat en stark och trogen kundbas. Happy Boss har en bra upparbetad avdelning för kontorsmaterial och använder samma leverantörer vilket kommer innebära en smidig övergång för kunderna.
Happy Boss har sedan starten 2011 erbjudit marknaden en bred produktportfölj med allt till kontoret med ett avtal, en faktura och en kontaktperson och är i dag en av Sveriges ledande fristående leverantörer för leveranser av helheten till en modern arbetsplats. Idag levererar Happy Boss produkter och helhetslösningar till hundratals kunder runt om i Norden inom två olika affärsområden; IT (telefoni, it-drift, konferensteknik och dokumenthantering) samt Facility (Kaffe & vattenmaskiner, kontorsmaterial, trycksaker, profilreklam, frukt, växter och städ)
Happy Boss har haft en stark expansion och varit nominerade samt vunnit olika tillväxt utmärkelser såsom Entrepreneur of the year, DI Gasell och Sveriges Guldbolag. I samband med tillväxten har vi byggt en organisation som klarar att hantera mycket kunder och många olika affärsområden men ändå lyckats behålla den familjära känslan. Det är därför naturligt för oss att vi nu tagit ett strategiskt beslut att förvärva företag för att få synergier i vår verksamhet. Det finns också tydliga kopplingar och synergier i affären för våra nya kunder då vi kommer att kunna erbjuda dem våra övriga tjänster, då allt fler kunder uppskattar att ha en leverantör och en huvudsaklig kontaktperson, som verkligen kan deras verksamhet och behov berättar VD Fredrik Belfrage
Förvärvet av OWK Print AB och Officeway.se gjordes i november. Arbetet med att införliva bolagen i Happy Boss AB påbörjades omedelbart och förväntas vara genomfört till årsskiftet.
För mer information, vänligen kontakta:
Fredrik Belfrage
VD, Happy Boss
08-519 03 10
fredrik.belfrage@happyboss.se

Daniel Kaplun
VD Officeway.se och OWK Print AB
070-836 35 35
daniel@owk.se