Happy Boss förvärvar Connect IT i Sverige ABs Stockholmsverksamhet - Happy Boss

Happy Boss förvärvar Connect IT i Sverige ABs Stockholmsverksamhet.

Genom att förvärva Connect IT i Sverige ABs Stockholmsverksamhet, förstärker Happy Boss-koncernen vår närvaro inom print, IT och konferenslösningar ytterligare i Sverige. Connect IT Stockholm omsätter idag ca 25 miljoner och har 6 anställda. Tidigare personal på Connect IT Stockholm kommer att erbjudas en fortsatt anställning hos Happy Boss vilket kommer innebära en smidig övergång för kunderna.

En allt bredare produktportfölj

Happy Boss har sedan starten 2011 erbjudit marknaden en bred produktportfölj och vi är idag en av Sveriges ledande leverantörer av helhetsleveranser till moderna kontor. Idag levererar Happy Boss produkter och helhetslösningar till hundratals kunder runt om i Norden inom två olika affärsområden; IT (telefoni, it-drift, konferensteknik och dokumenthantering) samt Facility (Kaffe- och vattenmaskiner, kontorsmaterial, trycksaker, profilreklam, frukt, växter och lokalvård).

Expansion och omsättning

Förvärvet av Connect IT i Sverige ABs Stockholmsverksamhet genomfördes 2019-12-09 och arbetet med att införliva bolagen i Happy Boss AB påbörjades omedelbart.

  • Connect är en viktig del i vår planerade expansion i Sverige. Med ett tjänsteerbjudande i framkant som passar in i vår produkt- och tjänsteportfölj ser vi goda tillväxtmöjligheter. Med detta förvärv siktar vi på att omsätta 114 miljoner i år, och det stärker vår nuvarande 3-årsplan att omsätta 170 miljoner med god vinstmarginal, säger Patrick Theorell, vVD för Happy Boss.

För mer information, vänligen kontakta:
Patrick Theorell
vVD, Happy Boss
076-0000300
patrick.theorell@happyboss.se

Dela: