Happy Boss sammanfattar 2021 - Happy Boss

Så bra gick det för Happy Boss under 2021

Happy Boss logga

Fredrik Belfrage och Patrick Theorell, vd och vice vd, sammanfattar Happy Boss 2021. Ett år som innehållit nya affärer, ökad omsättning och nytt affärsområde, detta trots att vi fortsatt befinner oss i en pandemi.

Läs Årskrönikan 2021


 

Matkasse med julmat från Giving People

Giving People - Gör skillnad i jul

Under julen är det extra tydligt vilka som lever i ekonomiskt och socialt utanförskap och det drabbar främst barnen. Genom att skänka en matkasse med julmat för varje anställd hos Happy Boss hoppas vi på att förgylla julen för fler barnfamiljer i Sverige!
 

 


 

Happy Boss hjälper Frontwalker med rekrytering till samtliga kontor

 

Frontwalkers VD Nicklas Raask
Nicklas Raask är koncernchef/VD i Uppsala på Frontwalker. Enligt Frontwalker finns det stora utmaningar när det kommer till att rekrytera IT-personal. Inte minst eftersom människor med IT-kompetens ofta är hårt uppvaktade, dessutom kan det vara svårt att attrahera rätt typ av kandidater. Samarbetet med Happy Boss initierades genom att en chef på Happy Boss tog kontakt med Frontwalker och gjorde en “testrekrytering”.
 
“Det började med ett rekryteringsuppdrag i Stockholm. Från den första rekryteringen har samarbetet vuxit och nu jobbar de med samtliga av våra kontor”, säger koncernchef/VD Nicklas Raask.

 

Läs mer om samarbetet här


 

Happy Boss stöttar Mustaschkampen

Tack till er som stöttade vår insamling till prostatacancerförbundet under november. Tillsammans kan vi bidra till en tidig upptäckt av Sveriges vanligaste cancersjukdom och rädda liv!

 

Happy Boss logga med mustasch

 

Dela: