Happy Boss blir det första företaget inom Facility Management att certifieras enligt Verified Workforce - Happy Boss
 

Happy Boss blir det första företaget inom Facility Management att certifieras enligt Verified Workforce.

Solna, 2023.09.25

Happy Boss, ett ledande företag inom Facility Management, är stolta över att meddela att vi har blivit det första serviceföretaget inom Facility Management i Sverige som har certifierats enligt Verified Workforce.

Verified Workforce är en certifiering som bekräftar att vi har genomfört en säkerställd process för kontroll av identitet och rätt till arbete för våra anställda. Denna certifiering är av stor betydelse för oss eftersom den understryker vårt åtagande för socialt ansvarstagande och säkerställer att vår personalstyrka är pålitlig och uppfyller alla krav för rätt att arbeta i Sverige.

Denna certifiering fungerar också som ett kraftfullt verktyg för våra kunder. Det skapar en värdefull brygga mellan oss som leverantör och våra kunder, där vi kan visa upp att våra processer är säkerställda.

Vi på Happy Boss är glada över att samarbeta med Sistec för att uppnå Verified Workforce-certifieringen. Detta erkännande visar vårt engagemang för sund konkurrens och social hållbarhet i branschen. Tillsammans fortsätter vi att arbeta för att skapa en trygg och sund bransch.

 

Om Happy Boss
Happy Boss är ett av Sveriges snabbast växande Facility Management bolag som grundades 2011 och levererar Facility Management lösningar i hela Norden. Happy Boss erbjuder en bred uppsättning av Facility Management tjänster som syftar till att förbättra arbetsplatsens effektivitet och trivsel.

Tjänsterna omfattar allt från lokalvård, mat på jobbet lösningar, kaffemaskiner, frukt, växter, kontorsinredning, brandskydd, kontorsmaskiner och mycket mer. Allt detta kan kunden få på ett enda avtal och en faktura, vilket innebär oerhört mycket enklare administration samt enklare vardag och kostnadsbesparing för kunden.

Happy Boss expanderar inom lokalvårdssektorn och ser Verified Workforce-certifieringen som en komponent för att garantera högsta standard för kunderna. Med detta certifikat kan kunderna vara trygg med att Happy Boss levererar professionell och pålitlig lokalvårdstjänst med socialt ansvarstagande.

Om du vill veta mer om Happy Boss och Facility Management tjänsterna, besök: https://happyboss.se/

Om Sistec
Sistec grundades år 2018 med en tydlig vision: att erbjuda riktiga identitetskontroller till arbetsgivare på den svenska arbetsmarknaden. Med 20 servicecenter över hela landet och ett team på 30 experter är Sistec specialister inom identitetsvalidering och verifiering av rätten att arbeta.

Om du vill veta mer om Sistec och deras tjänster, samt om Certifieringen Verified Workforce, besök: https://sistec.se/

”Vi ser Verified Workforce-certifieringen som en viktig komponent i vår expansion inom lokalvårdssektorn och som ett medel för att garantera högsta standard för våra kunder. Med detta certifikat kan våra kunder vara trygga i vetskapen om att vi levererar professionell och pålitlig lokalvårdstjänst med socialt ansvarstagande.”

 

Fredrik Belfrage, VD – Happy Boss