Löwengrip Invest söker Sverige bästa mediesäljare

Vi har nu möjligheten att presentera ett av de mest spännande jobben för 2021! Löwengrip Invest söker den bästa mediesäljare till Sveriges första Influenser.

 

Om tjänsten:

I rollen som Säljare hos Isabella kommer du jobba med tillväxt av hennes varumärke. Du kommer arbeta lösningsorienterat för att öka kundnöjdheten och anpassa kommunikationen efter varje kund.
Isabella har nu valt att satsa på en comeback efter en tid utanför det offentliga livet, dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara

  • Bearbetning och nya samt gamla samarbetspartners
  • Försäljning av annonspaket till olika plattformar så som Instagram, Podd och blogg
  • Delta och driva fysiska eller digitala möten med kund

Om dig:

Vi söker dig som har Sveriges största driv och gillar när det händer saker. Du får absolut inte vara rädd att lyfta telefonen för att ringa till

t ex H&M marknadsföringschef. Du älskar att jobba mot högt uppsatta mål och har viljan och engagemanget att krossa dessa uppsatta mål!

Du måste föredra att jobba på egen hand och har inte behovet att sitta i ett stort team.

Det är krav på att du har en förståelse och en bra inblick i hur det är att jobba med offentliga personer och deras varumärke. Vi vill också att du ska ha minst 2 års erfarenhet av att jobba med Annonsförsäljning.

Vad erbjuder då Löwengrip Invest dig?

En otroligt spännande resa tillsammans med Sveriges första influenser, det kommer vara högt tempo med mycket skratt och utmaningar. Du kommer vara den första som kommer in i Isabellas nysatsning och kommer därför kunna växa tillsammans med henne. Du kommer få möjligheten att jobba med stora välkända varumärken och ha himla kul på jobbet. I tjänsten kan det också förekomma en del resor.

I denna rekryteringen kommer vi bara titta på ansökningar som genomför hela ansökningsprocessen med att besvara frågor och videofrågor.
Ansök här

Alla ansökningar ska gå genom Happy Boss och vi undanber att man kontaktar Isabella direkt.