Mat på jobbet – en fördel för anställda och arbetsgivare. - Happy Boss

Mat på jobbet automat – en fördel för anställda och arbetsgivare.

Att ha en mat på jobbet automat kan ha många fördelar för både anställda och arbetsgivare. Det är kostnadseffektivt, hälsosamt och lättillgänglig. Det finns ett stort utbud av varor och varumärken, och man kan erbjuda allt från frukost till middag, dricka och fika.

Fördelar med mat på jobbet automat

 

Kostnadseffektivt för medarbetare

Att ha en mat på jobbet automat är en kostnadseffektiv lösning för den anställda. Istället för att köpa dyra luncher eller fika på caféer eller restauranger kan man enkelt och snabbt köpa mat och dryck till ett mer överkomligt pris. Detta kan hjälpa till att minska kostnaderna för anställda och ge dem en möjlighet att spara pengar. Dessutom kan det vara tidsbesparande att inte behöva lämna arbetsplatsen för att köpa mat.

Hälsosam mat

En annan fördel med att ha en mat på jobbet automat är att det kan främja hälsosamma matvanor bland medarbetarna. Genom att erbjuda hälsosamma alternativ i automaten kan man uppmuntra till ett bättre alternativ istället för att välja onyttig mat från snabbmatsrestauranger. Mat på jobbet butik kan erbjuda en mängd olika hälsosamma alternativ som sallader, frukt, yoghurt, och nötter. Detta kan ha en positiv inverkan på medarbetarnas hälsa och välbefinnande på lång sikt.

 

Lättillgänglighet

Att ha en mat på jobbet automat är en lättillgänglig lösning för alla anställda. Oavsett om man jobbar övertid, har bråttom eller inte har tid att gå ut och köpa mat kan man snabbt och enkelt handla på arbetsplatsen. Automaten är öppen 24 timmar om dygnet, vilket innebär tillgång till mat när som helst på dagen. Detta kan hjälpa till att spara tid och öka produktiviteten.

Med den unika RFID-lösningen kan man även förhindra svinn.

 

Stort utbud av varor och varumärken

En mat på jobbet automat erbjuder ett stort utbud av varor och varumärken. Detta ger den som handlar en chans att välja mellan olika alternativ beroende på deras smak och preferenser. Butiken kan erbjuda allt från frukost, lunch och middag till drycker och fika. Detta ger en bekväm lösning för att få tillgång till allt man behöver för att ha en produktiv dag på jobbet.

 

Varför ligger det rätt i tiden att erbjuda mat på jobbet?

Pandemin och dess restriktioner har påverkat arbetsplatser och förändrat hur vi arbetar och interagerar med varandra. Kontoret har istället för att vara en plats där man utför sitt arbete istället blivit en plats där man socialiserar med varandra. Luncher och fika har därför blivit en viktig social del utav arbetsdagen.

Sammanfattningsvis kan en mat på jobbet automat vara en mycket fördelaktig lösning för både anställda och arbetsgivare. Det är kostnadseffektivt för medarbetarna, hälsosamt, lättillgängligt och kan erbjuda ett stort utbud av varor och varumärken. Att ha en mat på jobbet automat på arbetsplatsen också vara ett sätt för arbetsgivare att visa att de bryr sig om sina medarbetare och deras välbefinnande då det främjar en sund och produktiv arbetsmiljö som kan gynna alla på arbetsplatsen. Genom att erbjuda hälsosamma alternativ och en bekväm matlösning kan arbetsgivare öka medarbetarnas trivsel. Happy Boss erbjuder därför en helhetslösning för mat på jobbet anpassad efter era önskemål. Välj bland ett stort utbud av livsmedelsprodukter och låt sedan oss sköta såväl installation som påfyllning och rengöring av matautomaten.