Nyheter från första kvartalet av 2022 - Happy Boss

Happy News från första kvartalet av 2022

Happy Boss logga
Happy Boss förvärvar ITO Nordic

Genom att förvärva ITO Nordic förstärker Happy Boss-koncernen nu sin närvaro inom IT- och printlösningar ytterligare i Sverige. ITO Nordic grundades 2007 och har under åren byggt upp en stabil kundbas. Då Happy Boss har lång erfarenhet inom IT och print blir det en smidig övergång för befintliga kunder, som i och med förvärvet kommer få tillgång till ett bredare erbjudande. Köpet går igenom den 1 mars och är ännu ett steg i Happy Boss utvecklingsresa mot en omsättning på 300 Mkr inom 3 år.

Läs vidare om förvärvet här


 

Happy Boss skänker 1% av vinsten till UNHCR

Just nu försämras krisen i Ukraina snabbt. Den ryska militära attacken mot barn och familjer slår liv i spillror. Människor tvingas fly för sina liv.

Trots riskerna är UNHCR på plats med nödhjälp i Ukrainakrisen. De flyende får mat, vatten, tak över huvudet, sovsäckar och kläder. Under mars skänker vi 1% av vår vinst till UNHCR för deras arbete i Ukraina.

 

 


 

Affärsområdeschefen om Happy Boss - känns som att hitta hem

Med ett varmt och målmedvetet ledarskap är Frida Svedemar, sedan i höstas, ett värdefullt tillskott för Happy Boss. Frida klev in i bolaget med ett försäljningsansvar, men fick snabbt axla rollen som ny affärsområdeschef.
 

 

Frida Svedemar på Happy Boss

 

Matautomat på jobbet – ett enkelt sätt att värna om personalen

 

Matkyl med mat och mellanmål för företag
Hur formar vi en arbetsmiljö som gör det värt att åka till kontoret? Och hur kan vi skapa förutsättningar för våra medarbetare att ta hand om sin hälsa? Det är två frågor som varje arbetsgivare bör ställa sig för att behålla och attrahera kompetens. Att göra det lilla extra – som att erbjuda bra mellanmål eller frukost på jobbet – visar att ni bryr er och stärker er konkurrenskraft.

 

Läs om matautomat på jobbet


 

Happy Boss stöttar Alla Kvinnors Hus

Alla Kvinnors Hus bildades 1978 och är Sveriges första kvinnojour. De är en ideell och partipolitiskt obunden organisation med lång erfarenhet av att arbeta med vuxna och barn som utsatts för våld i nära relation. De ger samtalsstöd, rådgivning och erbjuder skyddat boende till kvinnor, män och barn.

De verkar dessutom för ökad kunskap och förändrade attityder genom information till skolor, myndigheter, politiker, media med flera samt utbildar andra yrkesverksamma i den egenutvecklade AKH-metoden, en manualstyrd samtalsmetod för våldsutsatta.

 

Ta del av vårt CSR-arbete


 

Årets påskkatalog från Happy Boss

Påsken är i år liksom alla år godisets högtid och det är inget som en pandemi någonsin kan sätta stopp för. Är det något vi lärt oss under de senaste två åren så är det vikten av att ta hand om kunder och anställda. Kontakta oss för att beställa godis till påsk.
 

 

Korg med påskgodis till företag

 

Dela: