Våra samarbeten - Happy Boss
Blommor i soluppgången

Våra samarbeten

Här samlar vi information om de företag och organisationer som vi tidigare har valt att sponsra. Varje år skänker vi pengar till olika verksamheter som vi tycker gör något bra för samhället för att de ska kunna fortsätta att bedriva och utveckla sina verksamheter. 

Företag som vi har sponsrat

IFK Göteborg                                        IFK Lidingö                                                                  

ACRX Rallycross                                  Edessa syrianska

Djurgården Hockey                               FC Stockholm    

Rosa Bandet - Tillsammans mot cancer

Oktober varje år är den internationella bröstcancermånaden och det vill vi hjälpa till att uppmärksamma. Under 2020 var det 2,3 miljoner kvinnor som blev diagnosernas med bröstcancer, vilket gör det till den vanligaste cancerformen i världen.

Vi på Happy Boss bär våra rosa band för att forskningen ska gå ännu snabbare framåt och för en framtid där färre drabbas och fler överlever cancer. För våra mammor och systrar, för våra vänner och för att våra barn ska slippa.

Årets Rosa band och armband är designat av modeskaparen och kostymören Selam Fessahaye. 

Knutna nävar i en ring med Rosa Bandet-armband runt handleden

Aktiv skola - för bättre hälsa hos ungdomar

Under Q3 har vi valt att stötta Aktiv Skola som jobbar för att främja ungdomars hälsa. De utbildar och informerar om viktiga ämnen som droger, grooming, hälsa, miljö och mobbning som sker i och utanför skolan. De informerar även om de faror barn kan utsättas för på nätet, inte minst grooming som handlar om vuxna som tar kontakt med barnen i sexuellt syfte. Detta har ökat under pandemin pga att barnen sitter hemma mer vid sina datorer, vilket vi anser är ett stort samhällsproblem. Genom att bidra ekonomiskt ger vi Aktiv Skola bättre förutsättningar för att ge barn och ungdomar en trygg skolgång.

Giving People - mot ekonomisk och social utsatthet

Varje kvartal donerar Happy Boss till olika organisationer och i Q2 2021 bestämde vi oss för att sponsra organisationen Giving People. Vi strävar efter att vara en god samhällsaktör och utvecklar kontinuerligt vårt ansvarstagande i samhällsfrågor som ligger varmt om hjärtat. Tack vare de donationer som Giving People får in möjliggör de att barnfamiljer får ekonomiskt och socialt stöd, i strävan att minska barnfattigdomen i samhället.

Läs mer om hur vi arbetar med CSR och vilka organisationer vi stöttar för närvarande. 

CSR och sponsring

Vill du samarbeta med oss?

Vi letar fler sätt att påverka i rätt riktning och tror att tillsammans kan vi göra en större skillnad. Tveka inte att höra av dig om du har idéer eller förslag på samarbeten.

Liten gröda växer ut jord

Vi klimatkompenserar vår verksamhet med 200%

Istället för att enbart sudda ut vårt klimatavtryck har vi investerat stort i att kompensera lika mycket till. Det är vad vi kallar en investering för framtiden!

Läs om hur vi klimatkompenserar