Innesäljare - Happy Boss

Happy Boss söker: Innesäljare

För den här tjänsten lägger vi stort fokus på personlighet och att du lätt kan påvisa bra uppnådda resultat.

Om tjänsten

Som Innesäljare ansvarar du för försäljning mot nya och befintliga företagskunder av produkter inom mobiltelefoni med fokus på abonnemang ifrån Telia och Tele 2. Du kommer främst att arbeta mot små och mellanstora företag i Sverige.

Du har en egen säljbudget som du ska sträva att nå varje månad. Vi kommer hjälpa dig att prestera så pass bra att vi får belöna dig med vidareutveckling avseende andra roller såsom Account Manager, Key Account Manager, Teamledare.

Totalt är vi 20 personer idag på säljavdelningen, men du kommer ingå i ett team på innesälj med 4 säljare.

OM FÖRETAGET

Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmärkelser sedan starten för 10 år sen, Vi har exempelvis blivit DI Gasell samt nominerade till Entrepeneur of the Year. Happy boss hjälper företag att hitta den bästa lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facilitylösningar som kaffe- och vattenmaskiner och lokalvård, luftrengörare. Happy Boss har även lagt en ny treårsplan och i den ligger målet att nå 180 miljoner i omsättning. För att nå detta behöver de ha rätt medarbetare med rätt attityd och inställning.

Vi på Happy Boss har lång erfarenhet av att hjälpa företag effektivisera sina kontorslösningar och vi vet vad som verkligen krävs för att kunden ska vara nöjd. Vi är experter på relationsbyggande som vi vet är det allra viktigaste när det gäller att tillgodose våra kunders behov.

Happy Boss erbjuder ett och samma avtal för företagets all kontorsteknik där service ingår. Vi hjälper företag att hitta den bästa lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facility-lösningar som kaffe/vattenmaskiner och lokalvård.

Happy Boss är ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Vi har skapat något vi kallar Living Happy Boss som innebär att vi har roligt under arbetsdagarna, men även utanför arbetstid. Varje medarbetare är unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel på aktiviteter vi gör ihop är resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftävlingar.

 

2019 omsatte Happy Boss ca 92 miljoner kronor och vi visar goda resultat varje år. Sedan starten 2011 har Happy Boss kontinuerligt ökat omsättningen och uppvisat väldigt bra resultat.

Är du den vi söker?

Happy Boss erbjuder dig ett spännande och utmanande uppdrag och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i en framgångsrik och nytänkande organisation. Happy Boss är ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Vi har skapat något vi kallar Living Happy Boss som innebär att vi har roligt under arbetsdagarna, men även utanför arbetstid. Varje medarbetare är unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel på aktiviteter vi gör ihop är resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftävlingar. När du börjar på Happy Boss kommer du att få en tydlig karriärplan som sträcker sig tre år framåt, där du ser hur din utveckling på Happy Boss kommer att se ut. Hos oss får du även dator, mobil och gymkort. Happy boss sitter i fina kontor i Solna business park.

Skicka in ditt cv med bild och en ansökan till rekrytering@happyboss.se

Hemsida                                      www.happyboss.se
Kontakt                                         Patrick Theorell
Ort                                                Solna Business Park
Ansökningsdatum                        Löpande
Tillträde                                        Januari 2021

Sök tjänsten

Happy Boss erbjuder

Happy Boss är en framgångsrik organisation som mottagit flertalet utmärkelser. Vi hjälper företag med effektiva kontorslösningar och lyfter varje medarbetares unika talanger.

Hos oss får du:

 • Ett spännande och utmanande uppdrag
 • Personlig coachning
 • Individuell karriärplan
 • Stora utvecklingsmöjligheter
 • Många gemensamma aktiviteter
 • Förmåner som dator, mobil och gymkort
 • Fina kontor i Solna Business Park

Våra policies

Hos oss hamnar du i en målinriktad och nytänkande organisation. Vi vet också att när vi trivs tillsammans presterar vi som bäst. Därför arbetar vi medvetet utifrån flera policies som säkerställer kvalitet både på leverans och på arbetsmiljö.

 • Kvalitetspolicy
 • Miljöpolicy
 • Arbetsmiljöpolicy
 • Jämställdhetspolicy
 • Mångfaldspolicy

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss?

Vi gillar att jobba tillsammans mot skarpa mål och att ha roligt tillsammans. Vi kallar det Living Happy Boss.