IMI Hydronic Engineering | Happy Boss
IMI Hydronic Engineering - Ledande bolag inom hydroniska produkter och lösningar som hjälper kunderna att skapa energi- och kostnadseffektiva VVS-installationer. 

”Vi sökte en person till tjänsten Sales Engineer i Stockholm”

Button

Om uppdraget

Vi ville snabbt hitta en driven person med kunskaper inom den nisch vi är i samt någon som redan hade etablerade kontakter mot de kunder vi arbetar emot, så bara det begränsade antalet av potentiella kandidater.
Syftet var att hitta en person som snabbt kunde bli produktiv samt hade kapacitet att utveckla och fördjupa sina kunskaper.  

Vi kontaktade Happy Boss som snabbt kom igång med en profilering och synkade våra förväntningar med hela projekten. Vi satte en tydlig tidsplan och Habby Boss, och kom väldigt snabbt igång med att scanna marknaden. Dessutom så hade de proaktiv approach där jag kände mig uppdaterad under hela processen samt att den dialogen transparensen ökade kvalitén i framtagandet av slutkandidater. 

 

Resultatet

"Slutligen landade vi med 3 st slutkandidater som var riktigt bra, så bra att vi hade svårt att välja, men så är det någon som passar lite bättre. Han är en riktigt bra kandidat med bra inställning och passar perfekt för oss" 

”Tack för er hjälp, ni förstod vad vi ville och levererade före tidplan.”

Luis Soler