Pophouse Sweden AB - Happy Boss
Pophouse Sweden AB

“Happy Boss lever upp till sitt namn – jag är glad att vi blev deras kund”

Button

Om uppdraget

Med flera välkända varumärken som ABBA The Museum, Cirkus och Hasselbacken har Pophouse Entertainment Group storartade projekt på gång. För att lyckas ro alla planer i hamn följer också ett behov av samarbetspartners som håller måttet. När Victor Fredell klev in i rollen som Chief Information Officer för drygt ett och ett halv tår sedan fick han anledning att ringa upp en kontakt han sedan länge sparat i telefonen; Happy Boss-Åsa.

Viktor Fredell från PopHouse

 

Victor Fredell introducerades för Happy Boss redan 2015 när han blev uppringd av säljaren Åsa på sin tidigare arbetsplats. Hon hörde av sig med jämna mellanrum och trots att Victor inte köpte något där och då uppskattade han att Åsa följde upp deras samtal och lade namnet på minnet. Först flera år senare ledde samtalen till en deal i samband med att Victor började som Chief Information Officer på PopHouse. Det uppstod ett behov av digitala rollups och att hitta rätt leverantör på marknaden kan idag vara relativt snårigt, påpekar Victor.

Utmaningen

– Att få ihop en hel setup av digitala rollups är inte det lättaste, det krävs en leverantör som både är lyhörd och har finess. Dessutom föredrar vi flexibilitet och print-marknaden har i min mening stagnerat med långa processer och avtal, förklarar Victor och fortsätter:

– Jag anade att Happy Boss skulle möta våra behov så jag slog en signal och sade ungefär; Hej Happy Boss-Åsa. Du har ringt mig under fem års tid och nu är jag redo att köpa något. 

Resultatet

PopHouse var i behov av snabb hjälp och förväntningarna på leveransen var höga. Victor blev positivt överraskad av hur bra samarbetet fungerade.

– Snabbhet och flexibilitet är viktigt för oss, vilket Happy Boss lever upp till. De har visat sig vara lyhörda och förändringsbenägna genom sin personliga service. Som kund upplever jag en trovärdighet hos Happy Boss, vi talar samma språk. Det var jag själv som fick be om en merbeställning vilket säger något om dem – de försöker inte kränga på dig mer än du faktiskt behöver.

Diskussion om fortsatt samarbete

För närvarande har Victor fullt upp med utvecklandet av PopHouse senaste koncept Space – ett digitalt kulturcenter och Europas största e-sport- och gaming-arena som de planerar att öppna upp i centrala Stockholm senare under året. Utöver det har PopHouse pågående ombyggnationer av lokaler på Djurgården och står inför en expansionsresa där de banar väg för en stark framtid med fler spännande attraktioner.

– Vi hoppas på att vaccinationerna gör sitt och att vi kommer kunna dra igång igen under sommaren. Därefter ser jag fram emot att hitta fler samarbeten med Happy Boss, säger Victor och avslutar:

– Happy Boss lever upp till sitt namn. Jag är glad att vi blev deras kund.

”Snabbhet och flexibilitet är viktigt för oss, vilket Happy Boss lever upp till. De har visat sig vara lyhörda och förändringsbenägna genom sin personliga service. Som kund upplever jag en trovärdighet hos Happy Boss, vi talar samma språk."

Viktor Fredell, PopHouse Sweden AB

Relaterade kundcase

Läs om fler nöjda kunder som Happy Boss försett med anpassade lösningar!

Journey Agency Logga
“Vi valde att gå med Happy Boss som leverantör av kontorsstädning bland annat för att de erbjuder ett koncept som är hållbart för växande företag”

Fredrik Viktorsson

VD, Journey Agency Sweden

Brödernas Family logga
“Oavsett man är en stor eller liten kund till Happy Boss gör de ingen favorisering – de hanterar alla kunder på samma sätt och tar lika bra hand om alla”

Kyriakos Moussally

Inköps-och produktionsansvarig

Advice logga
“Happy Boss kunde leverera på vårt rekryteringsbehov, snabbt och till fast pris”

Emilia Hofsetter & Elin Svanborg

Auktoriserad redovisningskonsult

"Happy Boss var lite mer på tå än de andra och man märkte att de brydde sig mer. Det gjorde stor skillnad."

Pernilla Rosengren

Chef Kontorsservice

“Vi blev positivt överraskade på alla fronter, både vad gäller leverans och kundkontakt”

Sofia Zingmark

Office & HR coordinator

Frontwalker logga
“Det började med ett rekryteringsuppdrag i Stockholm. Från den första rekryteringen har samarbetet vuxit och nu jobbar de med samtliga av våra kontor”

Nicklas Raask

VD, Frontwalker

SIWI logotyp
“Happy Boss har alltid gett oss de bästa lösningarna, till de absolut bästa priserna. Så fort vi behöver hjälp vet jag att Happy Boss är snabba och proaktiva i att hjälpa oss med den bästa lösningen”

Marko Antonic

IT-koordinator, SIWI

Fisk Idag logotyp
”Jag ser deras service och support som den främsta styrkan och rekommenderar även små till medelstora företag att arbeta med Happy Boss”

Emmy Bonnevier

VD, Fisk Idag

Norrskens kontorsbyggnad
“Oavsett vilka utmaningar vi ställs inför kan vi vara 100 % trygga med att Happy Boss hittar en lösning”
“Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevärt och det är lättare att ha översikt över företagets utgifter. Det är smidigt och enkelt!”

Jonas Westerbotn

VD, Torvalla Bil

"Jag var trött på säljare som ringer och inte lyssnar men när Åsa ringde så var det annorlunda, hon lyssnade på mig och vad vi har för behov."

Linda Lönnerstam

Kontorsansvarig Volati

“Vi valde Happy Boss för att de har allt i ett. Mitt arbete har underlättats rejält, jag har en bättre överblick av våra inköp och jag kan verkligen lita på att de levererar.”

James Milne

Inköpare, Vanderbilt

”Snabb, personlig service och enkel kommunikation”

/Hermes Medical Solutions

"Vi valde att anlita Happy Boss när vi skulle flytta och de var väldigt serviceminded. Alla konferensrum skulle byggas om, och det klarade Happy Boss med bravur."

Anders

DNV

"Happy Boss hjälper oss alltid och kommer med smarta lösningar, vi får alltid bra återkoppling och snabb leverans."

Russell Reynolds

"Happy Boss ger alltid personlig och snabb service, och vi har en bra relation. De hittar flexibla lösningar och ser till vårt bästa, vi kan lita på att Happy Boss ställer upp!"

Zurich

”Vi är tacksamma för den fantastiska hjälp våra deltagare i Skräpplockardagarna – barnens stora kampanj mot nedskräpning fått via Happy Boss kundservice”

Jane Falkstranden Projektadministratör

Håll Sverige Rent

“Vad vi än behöver hjälp med, är det bara att ringa vår kontaktperson så löser de resten. Jag kan verkligen ge Happy Boss mina allra bästa rekommendationer.”

Camilla Berg

Skolintendent, Grantomta Montessoriskola

”Happy Boss ger en högklassig service genom en trevlig och hjälpsam personal. Vi är mycket nöjda med all den service vi får via dem.”

/Mäklarsamfundet

“Happy Boss har sänkt våra kostnader samt förbättrat kvalitén i vår verksamhet. De uppfyller våra miljökrav och servicen är väldigt snabb. Vi är väldigt nöjda kunder!”

Calin Imbuzean

IT- och servicechef, Studiefrämjandet

”Vi valde Happy Boss som vår leverantör när det kommer till städ, returhantering, kaffe och vattenlösning, skrivare, entrémattor, frukt och kontorsmaterial...

/Paynova

”Vi har ett brett samarbete med Happy Boss och är supernöjda. Happy Boss är lyhörda, trevliga, ger alltid snabb återkoppling och kommer alltid med effektiva och snabba lösningar när vi behöver hjälp. Vi kan verkligen rekommendera Happy Boss!"

/Makita

“Vi uppskattar den uppmärksamhet vi får, trots att vi är ett relativt litet bolag. Jag kan verkligen rekommendera Happy Boss för deras trevliga bemötande och snabba service.”

Jonas Rasmussen

VD, Toleka

"Vi sökte en person till tjänsten Sales Engineer i Stockholm. Vi kontaktade Happy Boss som snabbt kom igång med en profilering och synkade våra förväntningar med hela projekten. Vi satte en tydlig tidsplan..."

Luis Soler

Head of sales, Sverige