Värmevärden - Happy Boss

Värmevärden

"Under Happy Boss paraply fungerar allting precis som det ska"

Button

Om uppdraget

Värmevärden är ett energiföretag som levererar fjärrvärme till bostäder, industrier och lokaler. De finns på 17 platser runt om i Sverige och att de är geografiskt utspridda gör att de har ett stort behov av välfungerande kommunikation. Varje månad har de 5000 kunder att fakturera samt ge tillfredsställande service, och de hade tidigare erfarenhet av mycket tekniskt strul. De ville få en smidigare vardag men hittade inte rätt lösningar.

Happy Boss erbjuder skräddarsydda lösningar inom kontorsmaskiner och tillbehör till svenska företag.
Värmevärden är en av många kunder som tagit hjälp av Happy Boss.
– Print har tidigare haft en tendens att krångla och mycket tid gick åt till att lösa dessa problem. Men det ändrades så fort vi började hyra skrivare av Happy Boss för flera år sedan. Under deras paraply fungerar allting precis som det ska, säger Gustaf Molin.

Utmaningen

Enkel och högkvalitativ kommunikation
Värmevärden behövde en teknisk lösning för videokonferens, stabila copyprinters för att spara tid och hjälp att hantera fakturor. Dessutom gjorde externa leverantörer att deras växel bestod av tre linjer istället för en. Värmevärden behövde lösningar inom:

Resultatet

Med Happy Boss videotjänst med både fasta installationer och molntjänst har Värmevärden ersatt vartannat tidigare fysiskt möte med videokonferens. Med hjälp av en betydligt smidigare telefonilösning har deras kunder numera ett nummer att ringa, där de kan välja vem de vill prata med och de externa leverantörerna behövs inte längre. Värmevärden sparar både tid och pengar, och samarbetet fortsätter att utvecklas.

”Happy Boss är en viktig partner och vi hoppas att samarbetet fortsätter under lång tid framåt.”

Gustaf Molin, Värmevärden

Fler kundcase

Alla kontor är olika. Varje lösning unik. För oss finns inget behov som är för stort eller för litet.

“Happy Boss helhetslösningar fick oss att utveckla samarbetet” Emmy Bonnevier, vd för den framstående fisk- och skaldjursleverantören Fisk Idag, om hur samarbetet med Happy Boss utvecklats genom åren och vad hon värderat allra högst. Sedan 2016 har Em...
Norrskens kontorsbyggnad
Så har Happy Boss hjälpt Norrsken Foundation effektivisera och förbättra sina processer gällande kontoretBakgrund Norrsken Foundation är en stiftelse grundad 2016 av Niklas Adalberth, en av grundarna till Klarna. Norrskens verksamhet syftar till att st...
“Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevärt och det är lättare att ha översikt över företagets utgifter. Det är smidigt och enkelt!”

Jonas Westerbotn

VD, Torvalla Bil

"Jag var trött på säljare som ringer och inte lyssnar men när Åsa ringde så var det annorlunda, hon lyssnade på mig och vad vi har för behov."

Linda Lönnerstam

Kontorsansvarig Volati

“Vi valde Happy Boss för att de har allt i ett. Mitt arbete har underlättats rejält, jag har en bättre överblick av våra inköp och jag kan verkligen lita på att de levererar.”

James Milne

Inköpare, Vanderbilt

"Jag har känt Happy Boss sen dom startade och det är ett härligt gäng med mycket kompetent personal. När det kommer till att välja kaffe i blindo var de helt outstanding."

Lena Karvouni

Vasabyrån

“Allt gick fantastiskt smidigt när vi bytte till Happy Boss. Jag vill verkligen rekommendera Happy Boss för deras bemötande, snabba service och att dom håller vad de lovar.”

Sanka Weerarathna

Administrativ chef, Utbildningsförvaltningen Elinsborgsskolan

“They always gives me the best possible deals, fulfilling all promises and deliver on time. Their “We Can Do” and “We Will Help you” attitude makes me a very Happy Customer.”

Marko Antonić

IT-chef, Stockholm International Water Institute (SIWI)

”Snabb, personlig service och enkel kommunikation”

/Hermes Medical Solutions

"Vi valde att anlita Happy Boss när vi skulle flytta och de var väldigt serviceminded. Alla konferensrum skulle byggas om, och det klarade Happy Boss med bravur."

Anders

DNV

"Happy Boss hjälper oss alltid och kommer med smarta lösningar, vi får alltid bra återkoppling och snabb leverans."

Russell Reynolds

"Happy Boss ger alltid personlig och snabb service, och vi har en bra relation. De hittar flexibla lösningar och ser till vårt bästa, vi kan lita på att Happy Boss ställer upp!"

Zurich

”Vi är tacksamma för den fantastiska hjälp våra deltagare i Skräpplockardagarna – barnens stora kampanj mot nedskräpning fått via Happy Boss kundservice”

Jane Falkstranden Projektadministratör

Håll Sverige Rent

“Vad vi än behöver hjälp med, är det bara att ringa vår kontaktperson så löser de resten. Jag kan verkligen ge Happy Boss mina allra bästa rekommendationer.”

Camilla Berg

Skolintendent, Grantomta Montessoriskola

”Happy Boss ger en högklassig service genom en trevlig och hjälpsam personal. Vi är mycket nöjda med all den service vi får via dem.”

/Mäklarsamfundet

“Happy Boss har sänkt våra kostnader samt förbättrat kvalitén i vår verksamhet. De uppfyller våra miljökrav och servicen är väldigt snabb. Vi är väldigt nöjda kunder!”

Calin Imbuzean

IT- och servicechef, Studiefrämjandet

”Vi valde Happy Boss som vår leverantör när det kommer till städ, returhantering, kaffe och vattenlösning, skrivare, entrémattor, frukt och kontorsmaterial...

/Paynova

”Vi har ett brett samarbete med Happy Boss och är supernöjda. Happy Boss är lyhörda, trevliga, ger alltid snabb återkoppling och kommer alltid med effektiva och snabba lösningar när vi behöver hjälp. Vi kan verkligen rekommendera Happy Boss!"

/Makita

“Vi uppskattar den uppmärksamhet vi får, trots att vi är ett relativt litet bolag. Jag kan verkligen rekommendera Happy Boss för deras trevliga bemötande och snabba service.”

Jonas Rasmussen

VD, Toleka

"Vi sökte en person till tjänsten Sales Engineer i Stockholm. Vi kontaktade Happy Boss som snabbt kom igång med en profilering och synkade våra förväntningar med hela projekten. Vi satte en tydlig tidsplan..."

Luis Soler

Head of sales, Sverige