Lediga jobb - Happy Boss

Lediga jobb

En snabbare och smidigare ansökningsprocess med personlig återkoppling - varje gång. Happy Boss arbetar med rekrytering och bemanning åt företag inom de flesta branscher. Här samlar vi de tjänster som är lediga hos våra kunder samt interna öppningar hos Happy Boss.

 

Snabb återkoppling - oavsett resultat

Happy Boss arbetar med rekrytering och bemanning inom så gott som alla branscher, och använder ett rekryteringssystem som effektiviserar hela rekryteringsprocessen för både kandidater och kunder. 

Vi som jobbar på Happy Boss har lång erfarenhet inom rekrytering och bemanning. Vi är väl medvetna om den frustration som kommer av att lägga tid, energi och hopp på en ansökan och sen aldrig få ett svar – vi lovar motsatsen.
Söker du jobb via oss får du en smidig och mer personlig ansökningsprocess, vare sig du får rollen eller ej. Genom att vi effektiviserat rekryteringsprocessen även på kundsidan kan du räkna med ett snabbare svar än om du söker via andra sidor. Du ska inte behöva vänta månader på att få besked!

Vår erfarenhet är vår styrka

Vår rekrytering är kompetensbaserad och kommunikativ, och vi värdesätter våra kandidater lika högt som kunderna vi rekryterar för. Med Happy Boss är du i trygga och kompetenta händer – under hela rekryteringsprocessen.

Se lediga tjänster

Rekrytering för kunds räkning

Med lång erfarenhet inom rekrytering väljer företag oss för att hjälpa dem att hitta rätt kandidater för öppna positioner inom företaget. Du som är arbetssökande kan hitta flera intressanta roller i vår lista med lediga tjänster. Där lägger vi ut lediga tjänster inom allt från breda tjänster inom ekonomi, marknadsföring och försäljning till mer nischade tjänster inom tech m.m. Happy Boss sköter hela rekryteringsprocessen åt vår kund och kan därmed lova snabb återkoppling och uppföljning på de tjänster du söker.

Jobbar du på ett företag som planerat att rekrytera och vill ha hjälp med processen? Läs mer om vår rekryteringsprocess eller kontakta oss för mer information.

Rekrytering - så går det till

Lediga anställningar hos Happy Boss

Likt våra kunder är även Happy Boss inne i en tillväxtfas vilket innebär att fler interna tjänster måste tillsättas. Om du vill vara en del av vår resa mot att göra livet på kontoret enklare - tveka inte att ansöka till någon av våra interna öppningar.
Ta del av alla lediga tjänster internt och hos kund för att se om du kan vara rätt kandidat för att ansöka!

Se lediga tjänster

"Vi hjälps åt, har en bra arbetskultur och en stark moralkompass."

Gabriel Issa, Account Manager

"Happy Boss är ett ungt bolag som har högt i tak med en familjekänsla som ger mig möjligheten att ta mig mot mina mål"

Filip Stridh, Account manager
Linnea Söderström

”På backoffice lär man sig ständigt nya saker, även utöver sitt arbetsområde" 

Linnea Söderström, Ekonomiassistent

“Vi har en platt organisation som gör att alla lär av varandra.”

Nicki Malm, telefoniansvarig

“Varje dag möts man av en varm känsla av engagemang!”

Efstathios Karipidis, Servicetekniker

"Att jobba på ett företag som högt värdesätter positiva, kreativa och drivna medarbetare är väldigt stimulerande”

Pelle Herlitz Sundelius, Ekonomichef

"En rolig och växande arbetsplats där vi vill ha mer än bara nöjda kunder"

Josef Elias, Storkundschef & Partner