Multi Service Agreement - helhetslösning för företag | Happy Boss
Multi service agreement genom Happy Boss

Multi Service Agreement

Kvalitativa och kostnadseffektiva helhetslösningar med alla tjänster och funktioner, inklusive service, affärsrådgivning och utveckling.
Bli strategisk partner och få allt samlat på ett avtal.

Helhetslösningar för företag

Happy Boss arbetar över hela Norden och är ett av Sveriges mest snabbväxande företag inom Facility Management. Vi ser våra kunduppdrag som långsiktiga, strategiska partnerskap och skapar kvalitativa lösningar utifrån ert företags idéer, önskemål och behov. Vi erbjuder produkter och tjänster som får företag att bli mer produktiva samtidigt som ni kan sänka era kostnader. En kontaktperson för alla ärenden, en faktura för alla kostnader!

Kontakta oss

Varför välja Happy Boss?

Med Happy Boss som helhetsleverantör av Facility Management får ni ett helhetsgrepp avseende alla era servicetjänster, vilket leder till bättre överblick, större utvecklingsmöjligheter och minskade utgifter.
Idag är förutsättningarna för att driva effektiva verksamheter i ständig omvandling, och med oss står du stadigare inför morgondagens krav. Med Multi Service Agreement får ni både en kvalitetshöjning och en kostnadssänkning, med en servicelösning där Happy Boss står på tå.


Enkelhet

Happy Boss sköter alla era servicetjänster vilket ger en bättre kontroll, ni får en kontaktyta och antalet leverantörer minimeras.

Besparing

Med oss får du alla tjänster samordnade, vilket skapar synergier och ger oss möjlighet att sänka era kostnader med cirka 20-25%.

Kvalitet

Vi blir er strategiska partner och med vårt nära samarbete kan vi kvalitetssäkra och följa upp varje detalj samt fokusera på utveckling av era tjänster.

Process 

Med tydlighet och erfarenhet leder vi processen från start till resultat i nära samarbete med er.

Genomgång & Presentation

Ni får en tydlig bild av vilka vi är och vad vi kan leverera. Vi ser tillsammans över era behov och hittar gemensamt hur vi jobbar vidare framåt.

Förstudie

För att säkerställa att alla behov och önskemål blir tillfredsställda gör vi en grundlig förstudie där vi analyserar dagsläget och önskat resultat för att kunna framlägga den mest optimala helhetslösningen.

 

Arbetssätt & Utveckling

Tillsammans med oss ser vi över era specifika behov och utvecklingsmöjligheter, och med fokus på hur ni jobbar hjälper Happy Boss er att anta framtidens verksamhetslösningar inom facility.

 

Affärsområden

I enlighet med era specifika behov går vi igenom de breda möjligheterna inom varje affärsområde och skräddarsyr den lösning som bäst stöttar upp och utvecklar er verksamhet.

 

Projektledning

Vi samordnar och leder tryggt processen från startpunkt till slutresultat, så att du kan fokusera 100% på din verksamhet och lämna resten i våra händer.

Leverans & Genomförande

Happy Boss tillsätter och utbildar den personal ni behöver; kvalitetssäkrar, installerar tjänster, produkter och funktioner. Vid behov får ni utbildning i nya system och funktioner.

Färdig miljö

Efter genomförd leverans kliver ni in i färdigställda och högfunktionella miljöer. Både tekniska och fysiska, och utan avbrott kan ni fortsätta med er verksamhet, nu uppdaterad enligt önskemål.

Uppföljning

När allt är på plats i verksamheten, fortsätter en kontinuerlig dialog med uppföljning, utvärdering och eventuell justering tillsammans med oss. Allt för att garantera att ni är nöjda med resultat och service.
Låter det intressant? 

Bli kontaktad idag

Vad innefattar Multi Service Agreement?

Vi skapar optimerade lösningar utifrån era förutsättningar och behov, oavsett omfattning. Idag erbjuder vi

  • Lokalvård   
  • Teknisk förvaltning
  • Fastighetsservice
  • Kontorsservice
  • Säkerhet & Larm
  • Mat & dryck
  • IT & kommunikation
  • Strategisk arbetsplatsutveckling
  • Projektledning & Rådgivning

Kontakta oss