Effektiv rekrytering av rätt kompetens | Happy Boss
Rekrytering via Happy Boss

Rekrytering och Bemanning

Låt‌ ‌oss‌ ‌hitta‌ ‌er‌ ‌perfect‌ ‌match‌ ‌–‌ ‌snabbt‌ ‌och‌ ‌smidigt‌ ! Med hjälp av moderna rekryteringsverktyg och en skräddarsydd plan utifrån era behov hjälper vi er att hitta nästa stjärnskott till ert företag!

Låt oss hitta er perfect match – snabbt och smidigt

Happy Boss arbetar med rekrytering och bemanning inom i stort sett alla branscher. Vi vet att plötsliga förändringar i personalstyrkan kräver kompetens på plats snabbt. Genom moderna rekryteringsverktyg och en skräddarsydd plan utifrån kundens behov verkar vi för en effektiv process – utan att för den delen tumma på kvalitén. Med Happy Boss är du i trygga händer från start till mål.

Kontakta mig

Snabba & effektiva processer

Vi vill att rekryteringsprocessen ska gå så snabbt och smidigt som möjligt, för alla parters skull. Det bidrar till en professionell start på relationen mellan er och era blivande kollegor.

Kompetensbaserad rekrytering

Vi använder oss av en välbeprövad metod för att analysera om kravprofilen ni ställer på kandidaten uppfylls genom en kompetensbaserad intervjuteknik.

Ingen rekrytering, ingen kostnad

Vi känner oss trygga med att hitta en eller flera kandidater som passar in på den profil ni söker. Om vi mot förmodan inte lever upp till det tar vi inte betalt för vårt arbete!

Kompetensbaserad rekrytering - vad betyder det?

Kompetensbaserad rekrytering handlar om att hitta en passande kandidat vars kompetens matchas med de behov ert företag har. Vi börjar därför rekryteringsprocessen med att utreda vilka behov som finns genom en gedigen behovsanalys. Behovsanalysen ger underlag till de frågor som sedan ställs under intervjuprocessen. Eftersom en felrekrytering kan bli väldigt kostsam för företaget är det viktigt att eliminera sin magkänsla kring vilken kandidat som känns rätt och istället fokusera på att faktiskt hitta rätt kompetens. Här är det en fördel att låta en extern part som Happy Boss sköta rekryteringsprocessen eftersom vi kan se på alla kandidater från ett objektivt perspektiv utan att blanda in egna känslor och åsikter.

Andra fördelar med kompetensbaserad rekrytering är att ni som företag får en tydlig bild av vilken typ av kompetens som saknas i ert team, det läggs större fokus på kandidatens tidigare resultat och mindre fokus på exempelvis utbildningsnivå. Det minskar även risken för diskriminering vid rekrytering vilket på längre sikt kan leda till ökad mångfald på kontoret.

Kommunikativ rekryteringsprocess

Vi värdesätter transparent och tät kommunikation i alla led. För oss är det en självklarhet att du som kund alltid ska veta vart vi står i processen. Lika högt värderar vi kommunikationen till kandidaterna. Vi vet att ett respektfullt bemötande stärker kandidatupplevelsen och gör er attraktivare som arbetsgivare. Vårt rekryteringssystem gör det möjligt för oss att garantera personliga svar till samtliga kandidater, något vi är väldigt stolta över.

Viktiga nycklar mot tillsättningen

Vi är övertygade om att det krävs såväl rätt kompetens som personlighet och drivkraft för att passa in i en roll. För att hitta rätt person använder vi oss av några viktiga komponenter:

- Noggrann searchprocess. Vi kan det här med headhunting och har dessutom avtal med alla stora annonsplattformar. Det gör att vår leverans blir träffsäker oavsett yrkesgrupp.

- Kompetensbaserad intervjuteknik. En välbeprövad metod för att analysera om kravprofilen uppfylls.

- Effektiva processer. I vår mening behöver tiden i rekryteringsprocesser kortas ner. Därför värderar vi  effektivitet högt när vi ska tillsätta drömkandidaten.

Vår erfarenhet inom rekrytering

Vårt team har mångårig erfarenhet inom branschen. Vi anser att dagens rekryteringsprocesser behöver bli personligare, enklare och effektivare. Givetvis är vi ödmjuka inför att vissa profiler är svåra att hitta men alla uppdrag vi tar oss an ser vi till att lösa – så att ni når era mål. Happy Boss är en rekryteringspartner att lita på, om vi får säga det själva.

Boka möte

 

Relaterade kundcase

 

Advice logga
“Happy Boss kunde leverera på vårt rekryteringsbehov, snabbt och till fast pris”

Emilia Hofsetter & Elin Svanborg

Auktoriserad redovisningskonsult

Frontwalker logga
“Det började med ett rekryteringsuppdrag i Stockholm. Från den första rekryteringen har samarbetet vuxit och nu jobbar de med samtliga av våra kontor”

Nicklas Raask

VD, Frontwalker

"Vi sökte en person till tjänsten Sales Engineer i Stockholm. Vi kontaktade Happy Boss som snabbt kom igång med en profilering och synkade våra förväntningar med hela projekten. Vi satte en tydlig tidsplan..."

Luis Soler

Head of sales, Sverige

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig