Effektiv rekrytering av rätt kompetens | Happy Boss

Rekrytering

Låt‌ ‌oss‌ ‌hitta‌ ‌er‌ ‌perfect‌ ‌match‌ ‌–‌ ‌snabbt‌ ‌och‌ ‌smidigt‌ ! Med hjälp av moderna rekryteringsverktyg och en skräddarsydd plan utifrån era behov hjälper vi er att hitta nästa stjärnskott till ert företag!

Låt oss hitta er perfect match – snabbt och smidigt

Happy Boss arbetar med rekrytering och bemanning inom i stort sett alla branscher. Vi vet att plötsliga förändringar i personalstyrkan kräver kompetens på plats snabbt. Genom moderna rekryteringsverktyg och en skräddarsydd plan utifrån kundens behov verkar vi för en effektiv process – utan att för den delen tumma på kvalitén. Med Happy Boss är du i trygga händer från start till mål.

Kontakta mig

 

 

Kommunikativ process

Vi värdesätter transparent och tät kommunikation i alla led. För oss är det en självklarhet att du som kund alltid ska veta vart vi står i processen. Lika högt värderar vi kommunikationen till kandidaterna. Vi vet att ett respektfullt bemötande stärker kandidatupplevelsen och gör er attraktivare som arbetsgivare. Vårt rekryteringssystem gör det möjligt för oss att garantera personliga svar till samtliga kandidater, något vi är väldigt stolta över.

Viktiga nycklar mot tillsättningen

Vi är övertygade om att det krävs såväl rätt kompetens som personlighet och drivkraft för att passa in i en roll. För att hitta rätt person använder vi oss av några viktiga komponenter:

- Noggrann searchprocess. Vi kan det här med headhunting och har dessutom avtal med alla stora annonsplattformar. Det gör att vår leverans blir träffsäker oavsett yrkesgrupp.

- Kompetensbaserad intervjuteknik. En välbeprövad metod för att analysera om kravprofilen uppfylls.

- Effektiva processer. I vår mening behöver tiden i rekryteringsprocesser kortas ner. Därför värderar vi  effektivitet högt när vi ska tillsätta drömkandidaten.

Vår erfarenhet inom rekrytering

Vårt team har mångårig erfarenhet inom branschen. Vi anser att dagens rekryteringsprocesser behöver bli personligare, enklare och effektivare. Givetvis är vi ödmjuka inför att vissa profiler är svåra att hitta men alla uppdrag vi tar oss an ser vi till att lösa – så att ni når era mål. Happy Boss är en rekryteringspartner att lita på, om vi får säga det själva.

Boka möte

 

Relaterade kundcase

 

"Vi sökte en person till tjänsten Sales Engineer i Stockholm. Vi kontaktade Happy Boss som snabbt kom igång med en profilering och synkade våra förväntningar med hela projekten. Vi satte en tydlig tidsplan..."

Luis Soler

Head of sales, Sverige

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig