Rekrytering

 

Rätt person på rätt plats

Växer ni lite väl snabbt eller är det sjukfrånvaro som rör till det på kontoret? Vi hjälper er att snabbt hitta rätt kompetens inom administration, ekonomi, kundtjänst, reception, försäljning och IT för längre eller kortare uppdrag. Då vi lägger stor vikt vid personlighet och er företagskultur vågar vi garantera en perfect match!

Kontoret är i många fall vårt andra hem. Därför är det extra viktigt att både ny och tillfällig personal snabbt lär sig och kan matcha er. Vår rekrytering och bemanning är värdegrundsbaserad och vi tittar både på kompetens, personlighet och drivkraft för att säkerställa att era behov istället blir till nya möjligheter.

På era villkor

En stor fördel med att använda vår bemanning är att vi skräddarsyr avtalen efter era önskemål. Kortsiktigt, tillfälligt, vid behov eller långsiktigt - vår personal står redo för er när ni behöver det, utan tidskrävande eller krångliga rekryteringsprocesser.

IT och Teknik

Konkurrensen om nya medarbetare inom IT & Teknik är stenhård idag. Majoriteten av personer med denna kompetens söker inte jobb och du måste sälja in uppdraget till potentiella kandidater som inte visste att jobbet fanns.

Något exempel på tjänster:
IT-chef, utvecklare, systemförvaltare, nätverksspecialist, tekniker, ingenjör, CNC-operatör, Mättekniker, Produktionsledare, Utvecklingsingenjör m.m. 

Industri & Logistik

E-handeln växer för varje år, fler paket skickas och företagens centrallager blir allt större. Utvecklingen, teknik och innovation går i en väldig hastighet. Vi hjälper dig att hitta rätt person för jobbet!

Några exempel på tjänster: Produktionschef, CNC-operatör, maskinoperatör, svetsare, lagerarbetare, truckchafför, logistikchef, inköpare, inköpsassistent, logistiker, supply chain koordinator, transportledare, m.m.

Kundtjänst

Idag kräver kunden att vi ska kunna kommunicera genom ”multichannel” och kraven på tillgänglighet, effektivitet och kvalitet är grunden i en fungerande kundtjänst.

Exempel på tjänster vi tillsatt: Kundstjänstchef, COO, administrativ chef, teamledare, kundtjänstpersonal, administratörer, VD-assistent, receptionist, ordermottagare

Ekonomi

Dagens ekonomifunktioner arbetar helt annorlunda idag än tidigare tack vare digitaliseringen. Idag ställs helt andra krav på redovisningsekonomer och frågan är hur ni hittar de mest relevanta kandidaterna?

Exempel på tjänster som vi rekryterar: Ekonomichef, redovisningschef, lönechef, Controllers, redovisningsekonom, redovisningsspecialist, ekonomiassistent, löneadministratör, m.m.

Relaterade kundcase

 

"Vi sökte en person till tjänsten Sales Engineer i Stockholm. Vi kontaktade Happy Boss som snabbt kom igång med en profilering och synkade våra förväntningar med hela projekten. Vi satte en tydlig tidsplan..."

Luis Soler

Head of sales, Sverige

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig