Allt inom Facility Management på en faktura | Happy Boss
Produkter för Facility manegement

Tjänster inom Facility Management

Vi erbjuder tjänster inom Facility Management som bidrar till att öka effektiviteten och trivseln på arbetsplatsen. Alltifrån lokalvård, flytthjälp och kontorsmaskiner till luftrenare och växter m.m.

Alla våra lösningar inom Facility Management

Vi kan hjälpa dig med en helhetslösning skapad utifrån dina behov, eller bistå med enstaka produkter och tjänster, som vid kontorsflytt eller lokalvård.

9 oktober, 2020
9 september, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2009

Det som sitter i väggarna

Ibland trivs man bara, och det kan vara svårt att sätta fingret på vad exakt det är som skapar känslan av välbehag. Vi vet vad som skapar den där känslan av trivsel och mervärde, och har ett stort utbud av alltifrån entrémattor till vattenmaskiner, växter och flyttstäd, lokalvård och rekrytering. Allt det där som kanske inte syns, men som sitter i väggarna. Hos oss hittar du produkter och tjänster som både förenklar din vardag och får kontoret att skapa och utstråla välbehag.

Kontakta mig

Spela

Vad betyder Facility Management?

Facility Management är ett samlingsbegrepp som innefattar styrningen av allt som rör en fastighet, från inköp och underhåll av kontorsmaskiner till lokalvård och fastighetsskötsel. Happy Boss är experter inom Facility Management och som kund hos oss hjälper vi er med allt som får er verksamhet att rulla på smidigt och effektivt, utan dyra avbrott som påverkar er effektivitet negativt. Tvärt om! Genom att låta oss sköta om allt som får era medarbetare att trivas bättre på kontoret och bli mer effektiva kan ni både spara tid och pengar.

Ökad trivsel och effektivitet med Facility Management

Trivsel och effektivitet går hand i hand då ökad trivsel på en arbetsplats även bidrar till ökad effektivitet. Genom att skapa en trivsam miljö med fruktkorg, gott kaffe, regelbunden lokalvård och fungerande kontorsmaskiner eliminerar ni som arbetsgivare risken för irritation och onödiga avbrott i det dagliga arbetet. Det främjar arbetsviljan och skapar en bättre stämning på kontoret. Facility Management kan med andra ord beskrivas som de tjänster som ger verksamheter rätt förutsättningar för att nå dess fulla kapacitet!

Vad är fördelarna med Facility Management?

  • Ökad trivsel - Välvårdade lokaler på arbetsplatsen skapar en bättre arbetsmiljö. 
  • Tydlig ansvarsfördelning & överblick - Med en och samma leverantör för samtliga tjänster skapas en tydlig ansvarsfördelning samt bättre överblick och kvalitetssäkring över de beställda tjänsterna.
  • Frigör tid för chefer och kontorsansvarig - Genom att överlåta ansvaret för samtliga tjänster som rör verksamheten till en och samma leverantör frigörs mer tid för chefer och kontorsansvarig för att sköta de affärskritiska aspekterna av verksamheten, som att gå på kundmöten eller optimera arbetsprocesser. 
  • Kostnadseffektivt - En leverantör och en faktura kan leda till kostnadsbesparingar upp till 30% tack vare minskade administrationskostnader och goda partnerskap med fördelaktiga avtal. 

Låter det intressant men svårt att hinna med? Happy Boss har över 10 års erfarenhet av att sköta om stora som små uppdrag som rör arbetsplatser och fastigheter och vi är den förlängda arm som chefer och kontorsansvariga ofta behöver på medelstora och stora företag. Vårt mål är att bidra med hållbara och kostnadseffektiva tjänster som bidrar till att ert företag blir en mer trivsam och attraktiv arbetsplats.

Läs mer om varför Happy Boss är rätt val av helhetsleverantör inom Facility Management!

Helhetslösningar för företag

Relaterade kundcase

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag öka sin trivsel och effektivitet på kontoret.

Journey Agency Logga
“Vi valde att gå med Happy Boss som leverantör av kontorsstädning bland annat för att de erbjuder ett koncept som är hållbart för växande företag”

Fredrik Viktorsson

VD, Journey Agency Sweden

Brödernas Family logga
“Oavsett man är en stor eller liten kund till Happy Boss gör de ingen favorisering – de hanterar alla kunder på samma sätt och tar lika bra hand om alla”

Kyriakos Moussally

Inköps-och produktionsansvarig

"Happy Boss var lite mer på tå än de andra och man märkte att de brydde sig mer. Det gjorde stor skillnad."

Pernilla Rosengren

Chef Kontorsservice

“Vi blev positivt överraskade på alla fronter, både vad gäller leverans och kundkontakt”

Sofia Zingmark

Office & HR coordinator

Fisk Idag logotyp
”Jag ser deras service och support som den främsta styrkan och rekommenderar även små till medelstora företag att arbeta med Happy Boss”

Emmy Bonnevier

VD, Fisk Idag

Norrskens kontorsbyggnad
“Oavsett vilka utmaningar vi ställs inför kan vi vara 100 % trygga med att Happy Boss hittar en lösning”
”Vi valde Happy Boss som vår leverantör när det kommer till städ, returhantering, kaffe och vattenlösning, skrivare, entrémattor, frukt och kontorsmaterial...

/Paynova

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.