Facilitytjänster

Vi erbjuder alltifrån lokalvård, till luftrenare och växter, allt för att du ska trivas på ditt jobb.

Det som sitter i väggarna

Ibland trivs man bara, och det kan vara svårt att sätta fingret på vad exakt det är som skapar känslan av välbehag. Vi vet vad som skapar den där känslan av trivsel och mervärde, och har ett stort utbud av alltifrån entrémattor till vattenmaskiner, fruktkorg och flyttstäd, lokalvård och bemanning. Allt det där som kanske inte syns, men som sitter i väggarna. Hos oss hittar du produkter och tjänster som både förenklar din vardag och får kontoret att skapa och utstråla välbehag.

Kontakt

Alla våra lösningar inom Facility

Vi kan hjälpa dig med en helhetslösning skapad utifrån dina behov, eller bistå med enstaka produkter och tjänster, som vid kontorsflytt eller lokalvård.

9 oktober, 2020
9 september, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2009

Relaterade kundcase

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag öka sin trivsel och effektivitet på kontoret.

”Happy Boss levererar alltid över förväntan och det är därför har vi valt att utöka med flera av deras tjänster under åren. Vi har samarbetet med dem sedan starten för 9 år sedan och har Telefoni, dokumenthantering, städ, kaffemaskiner, frukt mm. Att f...

Ove Bengtsson

KAO

“Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevärt och det är lättare att ha översikt över företagets utgifter. Det är smidigt och enkelt!”

Jonas Westerbotn

VD, Torvalla Bil

“Med Happy Boss lösningar har vi kunnat förenkla för både kunden och för oss själva. Happy Boss är en viktig partner och vi hoppas att samarbete fortsätter lång tid framåt.”

Gustaf Molin

IT-chef, Värmevärden

"Jag var trött på säljare som ringer och inte lyssnar men när Åsa ringde så var det annorlunda, hon lyssnade på mig och vad vi har för behov."

Linda Lönnerstam

Kontorsansvarig Volati

“Vi valde Happy Boss för att de har allt i ett. Mitt arbete har underlättats rejält, jag har en bättre överblick av våra inköp och jag kan verkligen lita på att de levererar.”

James Milne

Inköpare, Vanderbilt

"Jag har känt Happy Boss sen dom startade och det är ett härligt gäng med mycket kompetent personal. När det kommer till att välja kaffe i blindo var de helt outstanding."

Lena Karvouni

Vasabyrån

“Allt gick fantastiskt smidigt när vi bytte till Happy Boss. Jag vill verkligen rekommendera Happy Boss för deras bemötande, snabba service och att dom håller vad de lovar.”

Sanka Weerarathna

Administrativ chef, Utbildningsförvaltningen Elinsborgsskolan

“They always gives me the best possible deals, fulfilling all promises and deliver on time. Their “We Can Do” and “We Will Help you” attitude makes me a very Happy Customer.”

Marko Antonić

IT-chef, Stockholm International Water Institute (SIWI)

”Snabb, personlig service och enkel kommunikation”

/Hermes Medical Solutions

"Vi valde att anlita Happy Boss när vi skulle flytta och de var väldigt serviceminded. Alla konferensrum skulle byggas om, och det klarade Happy Boss med bravur."

Anders

DNV

"Happy Boss hjälper oss alltid och kommer med smarta lösningar, vi får alltid bra återkoppling och snabb leverans."

Russell Reynolds

"Happy Boss ger alltid personlig och snabb service, och vi har en bra relation. De hittar flexibla lösningar och ser till vårt bästa, vi kan lita på att Happy Boss ställer upp!"

Zurich

”Vi är tacksamma för den fantastiska hjälp våra deltagare i Skräpplockardagarna – barnens stora kampanj mot nedskräpning fått via Happy Boss kundservice”

Jane Falkstranden Projektadministratör

Håll Sverige Rent

“Vad vi än behöver hjälp med, är det bara att ringa vår kontaktperson så löser de resten. Jag kan verkligen ge Happy Boss mina allra bästa rekommendationer.”

Anna Engardt

Rektor och förskolechef, Grantomta Montessoriskola

”Happy Boss ger en högklassig service genom en trevlig och hjälpsam personal. Vi är mycket nöjda med all den service vi får via dem.”

/Mäklarsamfundet

“Happy Boss har sänkt våra kostnader samt förbättrat kvalitén i vår verksamhet. De uppfyller våra miljökrav och servicen är väldigt snabb. Vi är väldigt nöjda kunder!”

Calin Imbuzean

IT- och servicechef, Studiefrämjandet

”Vi valde Happy Boss som vår leverantör när det kommer till städ, returhantering, kaffe och vattenlösning, skrivare, entrémattor, frukt och kontorsmaterial...

/Paynova

”Vi har ett brett samarbete med Happy Boss och är supernöjda. Happy Boss är lyhörda, trevliga, ger alltid snabb återkoppling och kommer alltid med effektiva och snabba lösningar när vi behöver hjälp. Vi kan verkligen rekommendera Happy Boss!"

/Makita

“Vi uppskattar den uppmärksamhet vi får, trots att vi är ett relativt litet bolag. Jag kan verkligen rekommendera Happy Boss för deras trevliga bemötande och snabba service.”

Jonas Rasmussen

VD, Toleka

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.