Förbrukningsmaterial till kontoret | Happy Boss

Kontorsmaterial

För effektivitetens skull har vi samlat allt ni behöver till kontoret på en och samma plats, med samtliga kostnader på en faktura. Kontakta oss för offert och låt oss leverera kontorsmaterialet till er - när ni behöver det!

Förbrukningsmaterial och kontorsmaterial

För effektivitetens skull har vi samlat allt du behöver till kontoret på en och samma plats.

Hos oss kan du beställa alla möjliga saker som har med kontoret att göra. Allt från saxar och tejp, till papper och stolar. Allt detta och mycket mer kan ni hitta i vår webbshop, som tillhandahåller över 20 000 artiklar.

Emellanåt uppkommer behovet av produkter som kan vara lite klurigare att få tag på. Till exempel 100 000 ballonger med tryck, som vi levererat till Apotek Hjärtat när de hade invigning. Vi hjälper just er gärna med er unika beställning. Är du ute efter visitkort, broschyrer och kataloger erbjuder vi prisvärda lösningar inom profilprodukter och trycksaker

Toners

Vi levererar direkt till ert kontor till väldigt förmånliga priser.

Vi är en helhetsleverantör som kan tillgodose företagets hela behov av kontorsmaterial.

Kontorsmaterial och toner kan man köpa överallt. Vi på Happy Boss erbjuder gärna en mängd olika skräddarsydda lösningar, allt från webbshop till skåpservice. Vi är säkra på att ni kommer att bli nöjda med vår härliga personal och framför allt att ni inte kommer att stå utan de artiklar som vi har åtagit oss att förse er med.

Vi erbjuder även kontorsservice som innefattar stora som små tjänster, som att byta toners i skrivarna. 

 

 

Relaterade kundcase

“Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevärt och det är lättare att ha översikt över företagets utgifter. Det är smidigt och enkelt!”

Jonas Westerbotn

VD, Torvalla Bil

”Vi valde Happy Boss som vår leverantör när det kommer till städ, returhantering, kaffe och vattenlösning, skrivare, entrémattor, frukt och kontorsmaterial...

/Paynova

Alla våra lösningar inom Facility

22 oktober, 2020
9 oktober, 2020
9 september, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2014
9 juni, 2009

Jag vill gärna ha mer information: