Kontorsservice - för ökad trivsel & effektivitet | Happy Boss
Kontorsservice via Happy Boss

Kontorsservice

Med en hustomte från Happy Boss får ni någon som kommer till kontoret och fixar stora som små saker för att er verksamhet ska flyta på utan avbrott. Öka effektiviteten med regelbunden kontorsservice!

Låt någon annan göra jobbet.
Skaffa Happy Boss Hustomte!

För att underhålla företagslokaler och kontor krävs det tid, kunskap och planering. Happy Boss vill underlätta vardagen för företag genom att erbjuda alla tänkbara tjänster inom kontorsservice - för en mer effektiv och trivsam arbetsplats!

Låt oss kontakta dig för att berätta mer om våra tjänster inom kontorsservice!

Bli kontaktad

Alla tjänster på en faktura

Med samtliga tjänster från samma företag slipper ni flera fakturor. Ni har även endast en kontaktperson, oavsett ärende!

Flexibla lösningar

Alla företag har unika behov - vi anpassar våra lösningar så att de passar er verksamhet!

Ökad effektivitet & trivsel

Mindre strul och avbrott i vardagen skapar en mer effektiv och trivsam arbetsplats - och mer tid för det som viktigt för er verksamhet.

Regelbunden service på kontoret efter era behov

I vår tjänst Kontorsservice ingår det allra mesta som en vaktmästare eller kontorsansvarig sköter till vardags. Vi kallar det för Happy Boss Hustomte, dvs någon som går till återvinningen, byter glödlamporna, sätter upp hyllorna, handlar till AWn, fyller på matkylen, fruktkorgen och kaffemaskinen. Någon som sätter upp sladdarna snyggt i konferensrummet, fyller på pappret i skrivaren, gör rent och servar kaffemaskinen, tvättar bilarna och allt där emellan. Kort och gott, allt det som vi tänker oss att en riktig hustomte skulle göra.

Jag vill veta mer

tecknad bild av happyboss hustomte

Några av våra uppskattade tjänster

Varför välja kontorsservice via Happy Boss?

Happy Boss har jobbat med företagskunder inom många olika branscher i över tio års tid, där fokus alltid har legat på att hitta lösningar anpassade för varje enskilt företag baserat på deras olika behov. Det många av våra kunder uppskattar är att man får en kontaktperson oavsett ärende, att vi är proaktiva och flexibla i vårt arbetssätt och att vi underlättar deras administrationsarbete genom att samla alla kostnader på en och samma faktura.

Genom proaktivt arbete ser vi vad som behöver åtgärdas i tid, för att minimera avbrott hos chefer, kontorsansvarig och anställda i det dagliga arbetet. Vi vet att det är de små avbrotten och irritationsmomenten som stjäl tid och energi. Det vill vi eliminera för att ert fokus ska kunna ligga på att driva företaget framåt!

Hur kan vi hjälpa er?

Bli kontaktad

Kontorsservice via Happy Boss

Relaterade kundcase

Ta del av utlåtanden från våra kunder som vi tillhandahåller med olika typer av tjänster inom kontorsservice - för att effektivisera vardagen och skära ner på onödiga kostnader. 

Journey Agency Logga
“Vi valde att gå med Happy Boss som leverantör av kontorsstädning bland annat för att de erbjuder ett koncept som är hållbart för växande företag”

Fredrik Viktorsson

VD, Journey Agency Sweden

Brödernas Family logga
“Oavsett man är en stor eller liten kund till Happy Boss gör de ingen favorisering – de hanterar alla kunder på samma sätt och tar lika bra hand om alla”

Kyriakos Moussally

Inköps-och produktionsansvarig

Advice logga
“Happy Boss kunde leverera på vårt rekryteringsbehov, snabbt och till fast pris”

Emilia Hofsetter & Elin Svanborg

Auktoriserad redovisningskonsult

"Happy Boss var lite mer på tå än de andra och man märkte att de brydde sig mer. Det gjorde stor skillnad."

Pernilla Rosengren

Chef Kontorsservice

“Vi blev positivt överraskade på alla fronter, både vad gäller leverans och kundkontakt”

Sofia Zingmark

Office & HR coordinator

Frontwalker logga
“Det började med ett rekryteringsuppdrag i Stockholm. Från den första rekryteringen har samarbetet vuxit och nu jobbar de med samtliga av våra kontor”

Nicklas Raask

VD, Frontwalker

SIWI logotyp
“Happy Boss har alltid gett oss de bästa lösningarna, till de absolut bästa priserna. Så fort vi behöver hjälp vet jag att Happy Boss är snabba och proaktiva i att hjälpa oss med den bästa lösningen”

Marko Antonic

IT-koordinator, SIWI

Fisk Idag logotyp
”Jag ser deras service och support som den främsta styrkan och rekommenderar även små till medelstora företag att arbeta med Happy Boss”

Emmy Bonnevier

VD, Fisk Idag

“Happy Boss lever upp till sitt namn – jag är glad att vi blev deras kund” Läs mer om det lyckade samarbetet mellan PopHouse Sweden AB och Happy Boss!

Viktor Fredell

Chief Information Officer, PopHouse Sweden AB

Norrskens kontorsbyggnad
“Oavsett vilka utmaningar vi ställs inför kan vi vara 100 % trygga med att Happy Boss hittar en lösning”
“Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevärt och det är lättare att ha översikt över företagets utgifter. Det är smidigt och enkelt!”

Jonas Westerbotn

VD, Torvalla Bil

"Jag var trött på säljare som ringer och inte lyssnar men när Åsa ringde så var det annorlunda, hon lyssnade på mig och vad vi har för behov."

Linda Lönnerstam

Kontorsansvarig Volati

“Vi valde Happy Boss för att de har allt i ett. Mitt arbete har underlättats rejält, jag har en bättre överblick av våra inköp och jag kan verkligen lita på att de levererar.”

James Milne

Inköpare, Vanderbilt

”Snabb, personlig service och enkel kommunikation”

/Hermes Medical Solutions

"Vi valde att anlita Happy Boss när vi skulle flytta och de var väldigt serviceminded. Alla konferensrum skulle byggas om, och det klarade Happy Boss med bravur."

Anders

DNV

"Happy Boss hjälper oss alltid och kommer med smarta lösningar, vi får alltid bra återkoppling och snabb leverans."

Russell Reynolds

"Happy Boss ger alltid personlig och snabb service, och vi har en bra relation. De hittar flexibla lösningar och ser till vårt bästa, vi kan lita på att Happy Boss ställer upp!"

Zurich

”Vi är tacksamma för den fantastiska hjälp våra deltagare i Skräpplockardagarna – barnens stora kampanj mot nedskräpning fått via Happy Boss kundservice”

Jane Falkstranden Projektadministratör

Håll Sverige Rent

“Vad vi än behöver hjälp med, är det bara att ringa vår kontaktperson så löser de resten. Jag kan verkligen ge Happy Boss mina allra bästa rekommendationer.”

Camilla Berg

Skolintendent, Grantomta Montessoriskola

”Happy Boss ger en högklassig service genom en trevlig och hjälpsam personal. Vi är mycket nöjda med all den service vi får via dem.”

/Mäklarsamfundet

“Happy Boss har sänkt våra kostnader samt förbättrat kvalitén i vår verksamhet. De uppfyller våra miljökrav och servicen är väldigt snabb. Vi är väldigt nöjda kunder!”

Calin Imbuzean

IT- och servicechef, Studiefrämjandet

”Vi valde Happy Boss som vår leverantör när det kommer till städ, returhantering, kaffe och vattenlösning, skrivare, entrémattor, frukt och kontorsmaterial...

/Paynova

”Vi har ett brett samarbete med Happy Boss och är supernöjda. Happy Boss är lyhörda, trevliga, ger alltid snabb återkoppling och kommer alltid med effektiva och snabba lösningar när vi behöver hjälp. Vi kan verkligen rekommendera Happy Boss!"

/Makita

“Vi uppskattar den uppmärksamhet vi får, trots att vi är ett relativt litet bolag. Jag kan verkligen rekommendera Happy Boss för deras trevliga bemötande och snabba service.”

Jonas Rasmussen

VD, Toleka

"Vi sökte en person till tjänsten Sales Engineer i Stockholm. Vi kontaktade Happy Boss som snabbt kom igång med en profilering och synkade våra förväntningar med hela projekten. Vi satte en tydlig tidsplan..."

Luis Soler

Head of sales, Sverige

Alla våra lösningar inom Facility

22 oktober, 2020
9 oktober, 2020
9 september, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2009

Har du frågor eller vill veta mer?

Kontakta oss idag så är Hustomten snart på plats hos dig!