Kontorsstädning & lokalvård för kontor | Happy Boss
Städprodukter för kontorsstädning för företag

Kontorsstädning

Happy Boss erbjuder kontorsstädning, lokalvård och flyttstäd till kontor och fastigheter. Med Nöjd-Kund-Garanti och regelbundna kvalitetskontroller håller vi era lokaler, fönster, mattor och möbler i gott skick!

Varför välja Happy Boss för städning av kontorslokaler och fastigheter?

Vi är proffs på lokalvård i alla dess former, och vi erbjuder såväl fönsterputs och mattvätt som flyttstädning vid företagsflytt. Vi städar kontor och fastigheter, kyrkor, skolor, lagerlokaler, idrottsanläggningar, datacenter, trapphus och bygganläggningar. Vi städar helt enkelt där det behövs, med regelbundna kvalitetskontroller, och enligt era behov med en tät kunddialog - allt för att du ska kunna ägna din tid åt annat och tryggt lämna över lokalvården till oss. 

Läs mer om våra tjänster inom städning för företag nedan! Saknar ni någon information? Kontakta oss gärna så besvarar vi era frågor alternativt besöker era lokaler för en behovsanalys. 

Kontakta oss

Provstädning

Överväger ni regelbunden kontorsstädning men vill säkerställa kvalitén? Testa en provstädning!

Regelbundna kvalitetskontroller

Känn er trygg med att städningen utförs enligt era önskemål med hjälp av regelbundna kvalitetskontroller.

Nöjd-kund-garanti

När våra kunder är nöjda är vårt arbete avklarat. I vår Nöjd-kund-garanti inkluderas även bra anställningsvillkor och försäkrade medarbetare.

Företagsstäd med Nöjd-kund-garanti

Vår Nöjd-kund-garanti innebär att du alltid ska känna dig trygg med Happy Boss samt att du har en städledare som du enkelt kan vända dig till vid eventuella frågor och synpunkter.
Men vår garanti stannar inte där. Det innebär också att vi erbjuder våra anställda bra villkor och en bra arbetsplats samt att vi alltid ser till att de har rätt försäkringar – både för er och våra medarbetares skull.

Löpande och regelbunden kontorsstädning

Vi vet att företag och dess anställda mår bra av att få lokalerna rengjorda regelbundet. Det ökar trivseln och ger ett välkomnande intryck för anställda såväl som för besökare. Hur ofta ni vill få era lokaler städade är upp till er men vi hjälper gärna till att göra en behovsanalys för att avgöra vilken typ av städning som passar era lokaler och hur ofta det bör ske.
Att städa kontoret är som att städa hemmet. Vissa ytor, så som kök och toaletter, kräver extra regelbunden och djupgående rengöring medan andra rum kräver lättare städning. Vid några tillfällen per år rekommenderas det att städningen är mer genomgående och även innefattar rengöring av möbler, mattor samt fönsterputs - likt en klassisk vår-och höststädning i hemmet!

Damsuger upp konfetti

Storstädning vid företagsflytt eller företagsevenemang

Ibland räcker det med kontorsstädning eller vård av möbler, mattor och golv vid enstaka tillfällen. Självklart erbjuder vi även detta! Vid byte av företagslokal tar vi gärna hand om städningen både i den gamla och den nya lokalen. Vill ni går det även att kombinera flyttstäd med företagsflytt, dvs vi sköter hela flytten medan ni fokuserar på ert arbete.

Vid evenemang på kontoret eller i hyrda festlokaler är det optimalt att boka städning som en del av planeringen inför evenemanget, för att ert fokus ska ligga på festligheterna medan vi sköter städningen. Boka städ i samband med julfesten, sommarfesten eller varför inte kräftskivan?

Mer om företagsflytt

Kontorsstädning i Stockholm

Vi erbjuder städning för företag i flera delar av Sverige, men tack vare Stockholms många företagslokaler har Happy Boss möjlighet att erbjuda företag i Stockholm extra snabb och effektiv service. Oavsett om ni är ute efter en regelbunden kontorsstädning, städning vid byte av lokaler eller vid enstaka evenemang finns Happy Boss städtjänst nära till hands. Kontakta oss idag för att få offert!

Få offert

Tjänster inom kontorsstädning & lokalvård

Löpande kontorsstädning för företag
Löpande kontorsstädning

En dag i veckan eller varje dag, när du vill ha kontoret rent så städar vi.

Storstädning - dammsuger konfetti
Storstädning

Innan och efter tillställningar där det behövs lite extra fix, exempelvis event eller konferens.

Golvvård - varningsskylt för halt golv
Golvvård

Vi ger rätt sorts golvvård oavsett golvtyp.

Fönsterputs för företag
Fönsterputs

Vi hjälper att få alla fönster skinande rena.

Flyttstädning för företag
Flyttstädning

Vi hjälper till med att städa ur era tidigare lokaler.

Vi hjälper även till med företagsflytt inklusive städning. 

Möbelvård - tvätta fläckar från möbler
Möbeltvätt

Tvätt av diverse textilier och ångtvätt.

Desinfektion av lokaler och kontor
Desinfektion av lokaler

När alla bakterier och virus ska bort och personalen kan vara trygg

Se även våra luftrenare och virushämmare för renare luft på kontoret. 

Mattvätt - Rengöring av matta
Mattvätt

Alla typer av mattor behöver en tvätt ibland.

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

Kontakta oss

Relaterade kundcase

Alla våra lösningar inom Facility

22 oktober, 2020
9 september, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2009

Jag vill gärna ha mer information: