Vattenautomater - Vattenmaskin & Vattendispenser | Happy Boss

Vattenmaskiner

Alla uppskattar ett glas friskt, kallt vatten. Vi har vattenlösningar för ert kontor - med och utan bubblor! Vi hjälper er att hitta rätt produkter för er verksamhet, oavsett om det gäller restauranger och storkök eller kontorsmiljö.

Vattenautomat - en investering för klimatet och personalen

Som allt fler inser, är en installerad vattenautomat på kontoret en investering för både klimatet och personal. Med friskt, klart och kallt vatten alldeles nära till hands får fler i sig den vätska de behöver utan att belasta miljön. Vi erbjuder olika vattenlösningar för att kunna möta specifika behov och önskemål, och hjälper dig gärna att hitta din.

Jag vill veta mer

 

Vattenmaskiner

OMNI

Flexibla placeringsmöjligheter

Omni är en nätt och lättplacerad vattenkylare för receptionen eller det lilla kontoret.

Med sitt enkla handhavande och stilistiska utförande är det en populär produkt där man får mycket vattenkylare för pengarna.

Modellen finns i två utföranden och serverar okylt stilla och kylt stilla vatten, alternativt okylt stilla, kylt stilla och kylt kolsyrat vatten.

Atlantis

Miljövänligt kylmedium

Atlantis är en av våra mest populära produkter för restaurang- och hotellmiljöer. Konstruktionen är gjord i kraftigt laminat och gör den till ett tåligt kabinett som tål tuffa tag.

Jubileumsmodellen är något smalare än dess föregångare och upplevs därmed som nättare och lättare att placera.

Tillverkas i ett svartbetsat eller vitbetsat ek-laminat med stilfull ådring på slät botten. Både vit och svart modell levereras med svartlackad spillbricka, som matchar med de svarta kranarna. 

Orion

Stilrent underskåp

Ett smidigt, robust och lättplacerat underskåp i lackad plåt med sobert högblank dörr i härdat glas.

Skåpet används med fördel som fristående underskåp med valfritt tapptorn. Skåpet är låsbart och rymmer en vattenkylare och kolsyreflaska.

Kan utrustas med någon av Escowas Pro1- eller Pro2-kylare.

Triton

Okompromissad kapacitet

Triton är vår absoluta storsäljare av fristående vattenautomater. Den har förfinats och finslipats för att bli ett givet val för de flesta av våra kunder.

Oavsett om man väljer en svart eller vit Triton kommer den att smälta in i omgivningen och bli en given samlingsplats på kontoret.

Triton är byggd på våra Pro1 och Pro2 kylaggregat vilket ger en okompromissad flödeskapacitet. 

Triton levererar med Pro1-kylaren kylt och okylt naturellt och med Pro2-kylaren kylt stilla och kylt kolsyrat vatten och även det större kontoret kommer att ha kapacitet som räcker till och blir över.

Halia 4500

Flexibel lösning

Halia 4500 är ett smidigt och lättplacerat underskåp i lackad plåt med en högblank glasdörr. Halia 4500 levereras med en mellanskiva i tålig laminat.

Skåpet är byggt främst för vending-integrering och kan därmed användas som fristående underskåp för kaffemaskin med eller utan tapptorn. Skåpet är låsbart och rymmer en vattenkylare och kolsyreflaska.

Vi använder miljövänligt kylmedium (R290/R600) i våra kylaggregat och följer därmed med god marginal de miljökrav som träder i kraft 2020.

PRO2 Eco

Miljövänligt kylmedium

Escowas vattenkylare för inbyggnad säkerställer de högt ställda kraven inom restaurang- och storkök.

Pro2 är vår storsäljare och levererar kylt stilla och kylt kolsyrat vatten och passar de flesta av våra produkter. Pro2 täcker behovet för ca 70 % av våra kunder.

Vår kylarserie Pro Water Coolers är baserad på torrblock, vilket gör dem mycket effektiva för sin storlek, samtidigt som de är enkla att flytta och hantera.

Kylaren levereras med anslutningsdetaljer för respektive användningsområde.

Primo Tap

Njut av kolsyrat vatten – direkt från kökskranen!

Primo Concept är en helt ny och unik kökslösning för att få kolsyrat vatten på arbetsplatsen.

Med en speciellt utformad kökskran tillåter lösningen att kombinera den vanliga kall- och varmvattenfunktionen i ett vred, samtidigt som man kan få ut filtrerat och kylt vatten med och utan kolsyra ur det andra vredet.

Lösningen innebär att man kan byta ut sin standardkran och slippa göra ny håltagning i bänkskivan, plus att man får det bästa av två världar – den vanliga funktionen plus filtrerat och kylt vatten. Med och utan kolsyra!

Primo Tap följer branschmässig standard för material och funktion och är således ett tryggt val och en trygg investering.

Albatross låg

Passar utmärkt som inbyggnadskran till bänk eller våra fristående skåp

Albatross är vår absolut storsäljare och är en smäcker kranpelare i modern och utmanande design. Albatross kan fås med en- eller två tappkranar och kranen serverar kylt kolsyrat och/eller kylt naturellt vatten.

Albatross kan levereras i sju olika utföranden i en mix av hög/låg, en eller två kranar samt tre olika färger och kan kopplas till kylare.

Albatross kommer i standardutförande med runda, korta handtag men kan extrautrustas med andra typer av handtag.

20 oktober, 2017
9 oktober, 2017
21 september, 2017
9 september, 2017
9 juni, 2017
3 januari, 2017

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig