Företagsväxter - skaffa växter till kontoret | Happy Boss

Företagsväxter

Njut av en grönare arbetsmiljö, skapad eller anpassad för er verksamhet. Växter bidrar till ökad trivsel och bättre luftkvalitet - för en mer effektiv och inspirerande arbetsplats!

Skapa en bättre arbetsmiljö med växter

Då vi spenderar en stor del av vår vakna tid på jobbet är arbetsmiljön självklart av största vikt. Växter hjälper både till att skapa en vacker och effektiv miljö och ger samtidigt en bättre luftkvalitet som kan minska sjukfrånvaro. Vi hjälper dig gärna att förbättra och vårda din arbetsmiljö - på ett både långsiktigt och kostnadseffektivt sätt.

Är du intresserad av att veta mer? Vi kontaktar dig gärna för att höra om era specifika behov!

Kontakta mig

Entréer

Möt dina kunder och din personal redan på vägen in. Vi hjälper dig att skapa en ombonad och trevlig, eller kreativt och häftig, miljö redan från början som lyfter förväntningarna på både mötet och arbetsdagen. Vi skapar vackra entréer både med växter i krukor eller buskar och planteringar i rabatter.

Från idé till färdig miljö

Våra arkitekter hjälper dig gärna att skapa den miljö du önskar, oavsett skala. Vi erbjuder full service från idé till varsam skötsel av dina växter, med både material och installation av växttavlor, växtväggar, mindre enheter av krukväxter eller omfattande grön inredning.

Två växter i stora krukor

Bjud in naturens kreativitet och låt dina väggar blomma!

Varför bara utnyttja horisontella ytor? Låt oss bygga en fantastisk vägg, inomhus eller utomhus, med blomman-de växter. Växtlighet syresätter vår vardag och minskar oljud och buller på ett naturligt sätt. Genom att sänka stressnivåer och skapa trivsel ökar växter dessutom både vår kreativitet och effektivitet. Vi hjälper gärna din personal och dina kunder att växa i en grönare arbetsmiljö.

Växtskötsel

Teckna ett avtal med oss så sköter vi dina växter.
Då ingår:

  • Vattning och näringstillförsel
  • Uppbindning och beskärning
  • Damning samt uppfräschning
  • Påfyllning av planteringsmaterial och eventuellt täckmaterial
  • Bekämpning av ev sjukdomar och ohyra

Du har dessutom 100% växtgaranti – om växten tappar sitt prydnadsvärde byter vi den till en likvärdig.

Få vägledning & offert

Alla våra lösningar inom Facility

22 oktober, 2020
9 oktober, 2020
9 september, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2009

Har du frågor eller vill veta mer?