Företagsväxter - skaffa växter till kontoret | Happy Boss
Företagsväxter till kontor

Företagsväxter

Njut av en grönare arbetsmiljö, skapad eller anpassad för er verksamhet. Växter bidrar till ökad trivsel och bättre luftkvalitet - för en mer effektiv och inspirerande arbetsplats!

Skapa en bättre arbetsmiljö med växter

Då vi spenderar en stor del av vår vakna tid på jobbet är arbetsmiljön självklart av största vikt. Växter hjälper både till att skapa en vacker och effektiv miljö och ger samtidigt en bättre luftkvalitet som kan minska sjukfrånvaro. Vi hjälper dig gärna att förbättra och vårda din arbetsmiljö - på ett både långsiktigt och kostnadseffektivt sätt.

Är du intresserad av att veta mer? Vi kontaktar dig gärna för att höra om era specifika behov!

Kontakta mig

Bättre luftkvalitet

Ett vackert och ombonat sätt att öka luftkvaliteten och luftfuktigheten på arbetsplatsen

Inbjudande arbetsmiljö

Växter välkomnar besökare och anställda med ett välmående intryck av kontoret

100% växtgaranti

All växtskötsel går via oss - och om växten tappar sitt prydnadsvärde byter vi den till en likvärdig!

Luftrenande växter ger ökat välmående

Genom att inreda kontoret med gröna växter skapas ett eget litet ekosystem mellan växterna och de som arbetar på kontoret. Växterna absorberar koldioxid och partiklar i luften för att omvandla det till syre. Växterna hjälper även till att öka luftfuktigheten! En syrerik arbetsmiljö med god luftfuktighet ger förbättrade förutsättningar för samtliga på kontoret att hålla sig pigga och arbeta mer effektivt.

Företagsväxter till kontor

Inbjudande entréer med växtlighet

Låt era växter välkomna kunder och personal redan på vägen in till kontoret. Vi hjälper er att skapa en ombonad och trevlig, eller kreativt och häftig, miljö som lyfter förväntningarna på både mötet och arbetsdagen. Vi skapar vackra entréer både med växter i krukor eller buskar och planteringar i rabatter på väg in till kontoret. Växter symboliserar ett välmående företag, och kanske är det för att växter faktiskt bidrar till en renare och finare arbetsmiljö? 

Från idé till färdig miljö

Våra arkitekter hjälper er gärna att skapa den miljö ni önskar, oavsett skala. Vi erbjuder full service från idé till varsam skötsel av era växter, med både material och installation av växttavlor, växtväggar, mindre enheter av krukväxter eller omfattande grön inredning.

Boka konsultation

Två växter i stora krukor

Bjud in naturens kreativitet och låt dina väggar blomma!

Varför bara utnyttja horisontella ytor? Låt oss bygga en fantastisk vägg, inomhus eller utomhus, med blommande växter. Växtlighet syresätter vår vardag och minskar oljud och buller på ett naturligt sätt. Genom att sänka stressnivåer och skapa trivsel ökar växter dessutom både vår kreativitet och effektivitet. Vi hjälper gärna er personal och era kunder att växa i en grönare arbetsmiljö.

Växtskötsel

Teckna ett avtal med oss så sköter vi dina växter.
Då ingår:

  • Vattning och näringstillförsel
  • Uppbindning och beskärning
  • Damning samt uppfräschning
  • Påfyllning av planteringsmaterial och eventuellt täckmaterial
  • Bekämpning av ev sjukdomar och ohyra

Du har dessutom 100% växtgaranti – om växten tappar sitt prydnadsvärde byter vi den till en likvärdig.

Få vägledning & offert

Relaterade kundcase

Ta del av utlåtanden från flera av våra nöjda kunder som Happy Boss tillhandahåller med tjänster och produkter för ett välfungerande och attraktivt kontor! 

Journey Agency Logga
“Vi valde att gå med Happy Boss som leverantör av kontorsstädning bland annat för att de erbjuder ett koncept som är hållbart för växande företag”

Fredrik Viktorsson

VD, Journey Agency Sweden

Brödernas Family logga
“Oavsett man är en stor eller liten kund till Happy Boss gör de ingen favorisering – de hanterar alla kunder på samma sätt och tar lika bra hand om alla”

Kyriakos Moussally

Inköps-och produktionsansvarig

Advice logga
“Happy Boss kunde leverera på vårt rekryteringsbehov, snabbt och till fast pris”

Emilia Hofsetter & Elin Svanborg

Auktoriserad redovisningskonsult

"Happy Boss var lite mer på tå än de andra och man märkte att de brydde sig mer. Det gjorde stor skillnad."

Pernilla Rosengren

Chef Kontorsservice

“Vi blev positivt överraskade på alla fronter, både vad gäller leverans och kundkontakt”

Sofia Zingmark

Office & HR coordinator

Frontwalker logga
“Det började med ett rekryteringsuppdrag i Stockholm. Från den första rekryteringen har samarbetet vuxit och nu jobbar de med samtliga av våra kontor”

Nicklas Raask

VD, Frontwalker

SIWI logotyp
“Happy Boss har alltid gett oss de bästa lösningarna, till de absolut bästa priserna. Så fort vi behöver hjälp vet jag att Happy Boss är snabba och proaktiva i att hjälpa oss med den bästa lösningen”

Marko Antonic

IT-koordinator, SIWI

Fisk Idag logotyp
”Jag ser deras service och support som den främsta styrkan och rekommenderar även små till medelstora företag att arbeta med Happy Boss”

Emmy Bonnevier

VD, Fisk Idag

“Happy Boss lever upp till sitt namn – jag är glad att vi blev deras kund” Läs mer om det lyckade samarbetet mellan PopHouse Sweden AB och Happy Boss!

Viktor Fredell

Chief Information Officer, PopHouse Sweden AB

Norrskens kontorsbyggnad
“Oavsett vilka utmaningar vi ställs inför kan vi vara 100 % trygga med att Happy Boss hittar en lösning”
“Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevärt och det är lättare att ha översikt över företagets utgifter. Det är smidigt och enkelt!”

Jonas Westerbotn

VD, Torvalla Bil

"Jag var trött på säljare som ringer och inte lyssnar men när Åsa ringde så var det annorlunda, hon lyssnade på mig och vad vi har för behov."

Linda Lönnerstam

Kontorsansvarig Volati

“Vi valde Happy Boss för att de har allt i ett. Mitt arbete har underlättats rejält, jag har en bättre överblick av våra inköp och jag kan verkligen lita på att de levererar.”

James Milne

Inköpare, Vanderbilt

”Snabb, personlig service och enkel kommunikation”

/Hermes Medical Solutions

"Vi valde att anlita Happy Boss när vi skulle flytta och de var väldigt serviceminded. Alla konferensrum skulle byggas om, och det klarade Happy Boss med bravur."

Anders

DNV

"Happy Boss hjälper oss alltid och kommer med smarta lösningar, vi får alltid bra återkoppling och snabb leverans."

Russell Reynolds

"Happy Boss ger alltid personlig och snabb service, och vi har en bra relation. De hittar flexibla lösningar och ser till vårt bästa, vi kan lita på att Happy Boss ställer upp!"

Zurich

”Vi är tacksamma för den fantastiska hjälp våra deltagare i Skräpplockardagarna – barnens stora kampanj mot nedskräpning fått via Happy Boss kundservice”

Jane Falkstranden Projektadministratör

Håll Sverige Rent

“Vad vi än behöver hjälp med, är det bara att ringa vår kontaktperson så löser de resten. Jag kan verkligen ge Happy Boss mina allra bästa rekommendationer.”

Camilla Berg

Skolintendent, Grantomta Montessoriskola

”Happy Boss ger en högklassig service genom en trevlig och hjälpsam personal. Vi är mycket nöjda med all den service vi får via dem.”

/Mäklarsamfundet

“Happy Boss har sänkt våra kostnader samt förbättrat kvalitén i vår verksamhet. De uppfyller våra miljökrav och servicen är väldigt snabb. Vi är väldigt nöjda kunder!”

Calin Imbuzean

IT- och servicechef, Studiefrämjandet

”Vi valde Happy Boss som vår leverantör när det kommer till städ, returhantering, kaffe och vattenlösning, skrivare, entrémattor, frukt och kontorsmaterial...

/Paynova

”Vi har ett brett samarbete med Happy Boss och är supernöjda. Happy Boss är lyhörda, trevliga, ger alltid snabb återkoppling och kommer alltid med effektiva och snabba lösningar när vi behöver hjälp. Vi kan verkligen rekommendera Happy Boss!"

/Makita

“Vi uppskattar den uppmärksamhet vi får, trots att vi är ett relativt litet bolag. Jag kan verkligen rekommendera Happy Boss för deras trevliga bemötande och snabba service.”

Jonas Rasmussen

VD, Toleka

"Vi sökte en person till tjänsten Sales Engineer i Stockholm. Vi kontaktade Happy Boss som snabbt kom igång med en profilering och synkade våra förväntningar med hela projekten. Vi satte en tydlig tidsplan..."

Luis Soler

Head of sales, Sverige

Alla våra lösningar inom Facility

22 oktober, 2020
9 oktober, 2020
9 september, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2009

Har du frågor eller vill veta mer?