Tepåsar & lösviktste till kontoret | Happy Boss
Te och tepåsar till företag

Te & tepåsar

Alla har vi våra favoriter bland tesorterna, därför erbjuder vi ett brett utbud av teer som passar alla. Beställ tepåsar till företaget i olika smaker, med eller utan koffein.

Tesorter med olika smaker och egenskaper

Nedan hittar ni ett utbud tesorter som vi erbjuder till företag. Välj mellan gröna, svarta och röda teer, fruktte, rooibos och örtte m.m. I sortimentet finner du även ekologiska tesorter samt tesorter med eller utan koffein. 

Beställ även företagskaffe för att kunna erbjuda ett bredare utbud av drycker. 

Vi hjälper er att hitta en lösning som passar ert företag, med ett utbud av te och kaffe anpassat efter era önskemål. 

Bli kontaktad

 

Pickwick Klassiskt & modernt te

I dag finns en lång rad smaker, både traditionella och mer moderna, i vårt sortiment, för valfrihet på såväl arbetsplatser som hotellfrukostar.

Svart och Grönt Te

Svart te är teblad som fått vissna lätt, rullas eller krossas, oxideras och torkas. Processen utvecklar teets arom, doft och den svarta färgen. Svart te är allmänt sett mycket milt i smaken

Grönt te förarbetas mindre än svart te, eftersom det inte jäser. Det betyder att tebladen bibehåller en stor del av sina vitaminer och mineraler samt sin gröna färg och delikata smak.

Fruktte

Pickwick Fruktte är ett svart te där små bitar frukt och naturliga aromer har tillsatts. Smaken i fruktte beror på kombinationen av te och den eller de frukter som används.

Rooibos te

Rooibos te innehåller inget koffein och tannin och är känt för antioxidanter och C-vitamin.

Örtte

Örtte täcker flera olika exotiska tevarianter. Det innehåller spännande ingredienser som t. ex. kryddor, rötter, örter, frukt och liknande. Dessa ingredienser ger teet en aromatisk ”kryddig” smak.

Dilmah

Dilmah Classic

Dilmah är ett riktigt gott kvalitetste i påse och lösvikt. Med färska råvaror och naturliga ingredienser, rika på smak och antioxidanter. Teet, som odlas under etiska förhållanden, är alltid färskt eftersom det bara går några dagar från plockning till att det varsamt läggs i täta förpackningar för att bevara den rika aromen.

Vivid – Gourmetteer i lösvikt

Smaken står i centrum för dessa teer, där de olika karaktärerna hos tebladen varsamt kombinerats med fantasifulla smaker. Välj mellan bland annat Choklad Mint, Äppelpaj & Vanilj eller Ceylon Breakfast.
Vivid finns även i lyxiga pyramidpåsar från Dilmah Vivid-serien. Fina lösviktsteer i trekantiga påsar som gör att teblad och smaker får plats att utvecklas. Välj mellan bland annat Granatäpple Mint, Kamomill eller Grönt te.

Örtteer inspirerade av naturen

Våra nya örtteer har en härlig kombination av kryddor och örter med flera fantastiska funktionella egenskaper.
Hela sortimentet är rikt på både smak och doft och lämpar sig utmärkt för att även bryggas till iste. Många kryddor kommer från Sri Lanka som ingefärarot och kanel. Samtliga är koffeinfria och bör avnjutas utan mjölk.

Organic - Ekologiska teer

En serie ekologiska teer producerade i harmoni med naturen. EU-ekologiska i både klassiska och nya härliga smaker.
Teet är odlat utan konstgjorda bekämpningsmedel eller konstgödsel. Displayaskar i modern design om 20 påsar, självfallet individuellt kuverterade tepåsar för att bevara doft och smak.

Alla våra lösningar inom Fikalösningar

20 oktober, 2017
9 oktober, 2017
21 september, 2017
9 september, 2017
3 juli, 2017
9 juni, 2017

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig