Vattenautomater - Vattenmaskin & Vattendispenser | Happy Boss
Vattenmaskin för företag och kontor

Vattenmaskiner

Alla uppskattar ett glas friskt, kallt vatten. Vi har vattenlösningar för ert kontor - med och utan bubblor! Vi hjälper er att hitta rätt produkter för er verksamhet, oavsett om det gäller restauranger och storkök eller kontorsmiljö.

Vattenautomat - en investering för klimatet och personalen

Som allt fler inser, är en installerad vattenautomat på kontoret en investering för både klimatet och personalen. Med friskt, klart och kallt vatten nära till hands får fler i sig den vätska de behöver utan att belasta miljön genom att förbruka engångsflaskor. Vi erbjuder olika vattenlösningar för att kunna möta specifika behov och önskemål, och hjälper er gärna att hitta den bästa lösningen för era lokaler.

Jag vill veta mer

 

Stilla och kolsyrat vatten för företag

Vattenautomater och vattenmaskiner gör gott vatten lättillgängligt för personal och besökare. Att vatten är en viktig del av vårt dagliga intag vet vi, men vi vet också att det inte alltid är lätt att komma ihåg att ta med en egen vattenflaskan under dagen. Genom att placera ut vattenmaskiner i fikarum, vid receptionen och i andra lokaler där många rör sig ger ni bättre förutsättningar för att anställda får i sig rätt mängd vatten varje dag. Rätt vätskebalans bidrar bland annat till att hjärnans energiproduktion fungerar som den ska. Risker som kommer med att dricka för lite vatten sägs bland annat vara försämrad koncentrationsförmåga, sämre korttidsminne och ökad risk för huvudvärk.

Jag vill få offert

Vattenmaskiner

Här finner ni kompletta vattenmaskiner, underskåp och kökskranar som ger er kallt och friskt vatten utan krångel. Kontakta oss för ytterligare information eller för offert. 

OMNI

Flexibla placeringsmöjligheter

Omni är en nätt och lättplacerad vattenkylare för receptionen eller det lilla kontoret.

Med sitt enkla handhavande och stilistiska utförande är det en populär produkt där man får mycket vattenkylare för pengarna.

Modellen finns i två utföranden och serverar okylt stilla och kylt stilla vatten, alternativt okylt stilla, kylt stilla och kylt kolsyrat vatten.

Atlantis

Miljövänligt kylmedium

Atlantis är en av våra mest populära produkter för restaurang- och hotellmiljöer. Konstruktionen är gjord i kraftigt laminat och gör den till ett tåligt kabinett som tål tuffa tag.

Jubileumsmodellen är något smalare än dess föregångare och upplevs därmed som nättare och lättare att placera.

Tillverkas i ett svartbetsat eller vitbetsat ek-laminat med stilfull ådring på slät botten. Både vit och svart modell levereras med svartlackad spillbricka, som matchar med de svarta kranarna. 

Orion

Stilrent underskåp

Ett smidigt, robust och lättplacerat underskåp i lackad plåt med sobert högblank dörr i härdat glas.

Skåpet används med fördel som fristående underskåp med valfritt tapptorn. Skåpet är låsbart och rymmer en vattenkylare och kolsyreflaska.

Kan utrustas med någon av Escowas Pro1- eller Pro2-kylare.

Triton

Okompromissad kapacitet

Triton är vår absoluta storsäljare av fristående vattenautomater. Den har förfinats och finslipats för att bli ett givet val för de flesta av våra kunder.

Oavsett om man väljer en svart eller vit Triton kommer den att smälta in i omgivningen och bli en given samlingsplats på kontoret.

Triton är byggd på våra Pro1 och Pro2 kylaggregat vilket ger en okompromissad flödeskapacitet. 

Triton levererar med Pro1-kylaren kylt och okylt naturellt och med Pro2-kylaren kylt stilla och kylt kolsyrat vatten och även det större kontoret kommer att ha kapacitet som räcker till och blir över.

Halia 4500

Flexibel lösning

Halia 4500 är ett smidigt och lättplacerat underskåp i lackad plåt med en högblank glasdörr. Halia 4500 levereras med en mellanskiva i tålig laminat.

Skåpet är byggt främst för vending-integrering och kan därmed användas som fristående underskåp för kaffemaskin med eller utan tapptorn. Skåpet är låsbart och rymmer en vattenkylare och kolsyreflaska.

Vi använder miljövänligt kylmedium (R290/R600) i våra kylaggregat och följer därmed med god marginal de miljökrav som träder i kraft 2020.

PRO2 Eco

Miljövänligt kylmedium

Escowas vattenkylare för inbyggnad säkerställer de högt ställda kraven inom restaurang- och storkök.

Pro2 är vår storsäljare och levererar kylt stilla och kylt kolsyrat vatten och passar de flesta av våra produkter. Pro2 täcker behovet för ca 70 % av våra kunder.

Vår kylarserie Pro Water Coolers är baserad på torrblock, vilket gör dem mycket effektiva för sin storlek, samtidigt som de är enkla att flytta och hantera.

Kylaren levereras med anslutningsdetaljer för respektive användningsområde.

Primo Tap

Njut av kolsyrat vatten – direkt från kökskranen!

Primo Concept är en helt ny och unik kökslösning för att få kolsyrat vatten på arbetsplatsen.

Med en speciellt utformad kökskran tillåter lösningen att kombinera den vanliga kall- och varmvattenfunktionen i ett vred, samtidigt som man kan få ut filtrerat och kylt vatten med och utan kolsyra ur det andra vredet.

Lösningen innebär att man kan byta ut sin standardkran och slippa göra ny håltagning i bänkskivan, plus att man får det bästa av två världar – den vanliga funktionen plus filtrerat och kylt vatten. Med och utan kolsyra!

Primo Tap följer branschmässig standard för material och funktion och är således ett tryggt val och en trygg investering.

Albatross låg

Passar utmärkt som inbyggnadskran till bänk eller våra fristående skåp

Albatross är vår absolut storsäljare och är en smäcker kranpelare i modern och utmanande design. Albatross kan fås med en- eller två tappkranar och kranen serverar kylt kolsyrat och/eller kylt naturellt vatten.

Albatross kan levereras i sju olika utföranden i en mix av hög/låg, en eller två kranar samt tre olika färger och kan kopplas till kylare.

Albatross kommer i standardutförande med runda, korta handtag men kan extrautrustas med andra typer av handtag.

Relaterade kundcase

Här finner du några av våra kunder som använder sig av våra fikalösningar och övriga tjänster. Ta del av vad vårt samarbete har bidragit med till deras arbetsplatser!

Journey Agency Logga
“Vi valde att gå med Happy Boss som leverantör av kontorsstädning bland annat för att de erbjuder ett koncept som är hållbart för växande företag”

Fredrik Viktorsson

VD, Journey Agency Sweden

Brödernas Family logga
“Oavsett man är en stor eller liten kund till Happy Boss gör de ingen favorisering – de hanterar alla kunder på samma sätt och tar lika bra hand om alla”

Kyriakos Moussally

Inköps-och produktionsansvarig

Advice logga
“Happy Boss kunde leverera på vårt rekryteringsbehov, snabbt och till fast pris”

Emilia Hofsetter & Elin Svanborg

Auktoriserad redovisningskonsult

"Happy Boss var lite mer på tå än de andra och man märkte att de brydde sig mer. Det gjorde stor skillnad."

Pernilla Rosengren

Chef Kontorsservice

“Vi blev positivt överraskade på alla fronter, både vad gäller leverans och kundkontakt”

Sofia Zingmark

Office & HR coordinator

Frontwalker logga
“Det började med ett rekryteringsuppdrag i Stockholm. Från den första rekryteringen har samarbetet vuxit och nu jobbar de med samtliga av våra kontor”

Nicklas Raask

VD, Frontwalker

SIWI logotyp
“Happy Boss har alltid gett oss de bästa lösningarna, till de absolut bästa priserna. Så fort vi behöver hjälp vet jag att Happy Boss är snabba och proaktiva i att hjälpa oss med den bästa lösningen”

Marko Antonic

IT-koordinator, SIWI

Fisk Idag logotyp
”Jag ser deras service och support som den främsta styrkan och rekommenderar även små till medelstora företag att arbeta med Happy Boss”

Emmy Bonnevier

VD, Fisk Idag

“Happy Boss lever upp till sitt namn – jag är glad att vi blev deras kund” Läs mer om det lyckade samarbetet mellan PopHouse Sweden AB och Happy Boss!

Viktor Fredell

Chief Information Officer, PopHouse Sweden AB

Norrskens kontorsbyggnad
“Oavsett vilka utmaningar vi ställs inför kan vi vara 100 % trygga med att Happy Boss hittar en lösning”
“Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevärt och det är lättare att ha översikt över företagets utgifter. Det är smidigt och enkelt!”

Jonas Westerbotn

VD, Torvalla Bil

"Jag var trött på säljare som ringer och inte lyssnar men när Åsa ringde så var det annorlunda, hon lyssnade på mig och vad vi har för behov."

Linda Lönnerstam

Kontorsansvarig Volati

“Vi valde Happy Boss för att de har allt i ett. Mitt arbete har underlättats rejält, jag har en bättre överblick av våra inköp och jag kan verkligen lita på att de levererar.”

James Milne

Inköpare, Vanderbilt

”Snabb, personlig service och enkel kommunikation”

/Hermes Medical Solutions

"Vi valde att anlita Happy Boss när vi skulle flytta och de var väldigt serviceminded. Alla konferensrum skulle byggas om, och det klarade Happy Boss med bravur."

Anders

DNV

"Happy Boss hjälper oss alltid och kommer med smarta lösningar, vi får alltid bra återkoppling och snabb leverans."

Russell Reynolds

"Happy Boss ger alltid personlig och snabb service, och vi har en bra relation. De hittar flexibla lösningar och ser till vårt bästa, vi kan lita på att Happy Boss ställer upp!"

Zurich

”Vi är tacksamma för den fantastiska hjälp våra deltagare i Skräpplockardagarna – barnens stora kampanj mot nedskräpning fått via Happy Boss kundservice”

Jane Falkstranden Projektadministratör

Håll Sverige Rent

“Vad vi än behöver hjälp med, är det bara att ringa vår kontaktperson så löser de resten. Jag kan verkligen ge Happy Boss mina allra bästa rekommendationer.”

Camilla Berg

Skolintendent, Grantomta Montessoriskola

”Happy Boss ger en högklassig service genom en trevlig och hjälpsam personal. Vi är mycket nöjda med all den service vi får via dem.”

/Mäklarsamfundet

“Happy Boss har sänkt våra kostnader samt förbättrat kvalitén i vår verksamhet. De uppfyller våra miljökrav och servicen är väldigt snabb. Vi är väldigt nöjda kunder!”

Calin Imbuzean

IT- och servicechef, Studiefrämjandet

”Vi valde Happy Boss som vår leverantör när det kommer till städ, returhantering, kaffe och vattenlösning, skrivare, entrémattor, frukt och kontorsmaterial...

/Paynova

”Vi har ett brett samarbete med Happy Boss och är supernöjda. Happy Boss är lyhörda, trevliga, ger alltid snabb återkoppling och kommer alltid med effektiva och snabba lösningar när vi behöver hjälp. Vi kan verkligen rekommendera Happy Boss!"

/Makita

“Vi uppskattar den uppmärksamhet vi får, trots att vi är ett relativt litet bolag. Jag kan verkligen rekommendera Happy Boss för deras trevliga bemötande och snabba service.”

Jonas Rasmussen

VD, Toleka

"Vi sökte en person till tjänsten Sales Engineer i Stockholm. Vi kontaktade Happy Boss som snabbt kom igång med en profilering och synkade våra förväntningar med hela projekten. Vi satte en tydlig tidsplan..."

Luis Soler

Head of sales, Sverige

20 oktober, 2017
9 oktober, 2017
21 september, 2017
9 september, 2017
9 juni, 2017
3 januari, 2017

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig