Företagstelefoni - Företagsväxel & Telefonväxel | Happy Boss

Företagstelefoni

Växel, svartjänst eller operatörer? Vi hjälper er att bli mer tillgängliga, både internt och externt.

Välj vilken operatör du vill

Om du vill ha hjälp att välja den operatör som passar dig bäst, hjälper vi dig med det. Har du en operatör du trivs med går det lika bra. Våra telefonilösningar handlar om att göra det enkelt för er att ha en professionell tillgänglighet, både internt och mot era kunder.

Kontakta oss

Flexibel telefonilösning som matchar ert företag

Idag utgör telefoni en affärskritisk funktion för alla organisationer. Många företag betalar för tjänster som de inte behöver men som är en del av en dyr telefonilösning. Happy Boss ser till att er lösning innehåller precis det som ditt företag och dina medarbetare vill ha. Vi arbetar med de största operatörerna som i samverkan med våra egna tjänster ger er en hållbar och flexibel telefonilösning.

Vi erbjuder även IT-lösningar för företag, för ökad IT-säkerhet och minskat teknikstrul. 

Våra olika lösningar inom Företagstelefoni

Osäker på vilken telefonilösning ni behöver? Vi hjälper er att hitta rätt lösningar som förbättrar er telefoni inom bland annat operatörstjänster, företagsväxel och svarsservice. Läs mer om våra olika lösningar och kontakta oss för ytterligare information!

9 oktober, 2019
9 juni, 2019
9 maj, 2019

Relaterade kundcase

Vi hjälper dig gärna att leverera bättre service och komma närmare din kund.

“Happy Boss helhetslösningar fick oss att utveckla samarbetet” Emmy Bonnevier, vd för den framstående fisk- och skaldjursleverantören Fisk Idag, om hur samarbetet med Happy Boss utvecklats genom åren och vad hon värderat allra högst. Sedan 2016 har Em...

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.