Företagstelefoni - Företagsväxel & Telefonväxel | Happy Boss
Produkter och tjänster inom företagstelefoni

Företagstelefoni

Växel, svarstjänst eller operatörer? Vi hjälper er att bli mer tillgängliga, både internt och externt - oavsett var ni befinner er. Happy Boss hjälper er att hitta den mest kostnadseffektiva och skalbara telefonilösningen för ert företag.

Våra olika lösningar inom Företagstelefoni

Osäker på vilken telefonilösning ni behöver? Vi hjälper er att hitta rätt lösningar som förbättrar er telefoni inom bland annat operatörstjänster, företagsväxel och svarsservice. Läs mer om våra olika lösningar och kontakta oss för ytterligare information!

9 oktober, 2019
9 juni, 2019
9 maj, 2019

Flexibel telefonilösning som matchar ert företag

Idag utgör telefoni en affärskritisk funktion för alla organisationer. Många företag betalar för tjänster som de inte behöver men som är en del av en dyr telefonilösning. Happy Boss ser till att er lösning innehåller precis det som ditt företag och dina medarbetare vill ha. Vi arbetar med de största operatörerna som i samverkan med våra egna tjänster ger er en hållbar och flexibel telefonilösning.

Kontakta mig

Helhetslösning inom telefoni

Vi erbjuder en bred lösning inom företagstelefoni som inkluderar operatörstjänster, företagsväxel och svarsservice. Ert behov avgör tjänsternas omfattning!

Kostnadseffektivt

Välj en flexibel telefonilösning anpassad efter era behov. Betala inte för mer än ni behöver!

Ökad tillgänglighet

Tillgänglighet mot kunder och anställda är avgörande för att uppfattas som en professionell leverantör och arbetsgivare. Vi gör tillgänglighet enkelt!

Välj vilken operatör du vill

Om du vill ha hjälp att välja den operatör som passar dig bäst, hjälper vi dig med det. Har du en operatör du trivs med går det lika bra. Våra telefonilösningar handlar om att göra det enkelt för er att ha en professionell tillgänglighet, både internt och mot era kunder.

Vi erbjuder även IT-lösningar för företag, för ökad IT-säkerhet och minskat teknikstrul. 

Varför välja företagstelefoni via Happy Boss?

Företagstelefoni för oss handlar inte bara om val av mobiloperatör, det innefattar även företagsväxel och svarsservice för de företag som har behov av en bredare telefonilösning. Happy Boss erbjuder en komplett lösning inom företagstelefoni som är anpassad efter ert företags behov både internt och mot kund. Som en oberoende leverantör av telefonitjänster hjälper vi er att hitta de mest kostnadseffektiva, skalbara och effektiva lösningarna för just ert företag.

Operatörstjänster: Vi räknar ut vilka kostnadsbesparingar ni kan göra genom att justera eller omförhandla era befintliga avtal. Läs mer om våra operatörstjänster!

Företagsväxel: Vår telefonväxel för företag är operatörsoberoende och erbjuder skalbara lösningar där ni enkelt kan lägga till eller ta bort användare efter behov.

Svarsservice: Vi avlastar er kundtjänst när ni vill lägga tid på annat än inkommande samtal. Med tillgänglighet dygnet runt, 365 dagar om året, erbjuder vi kompetenta och engagerade specialister på hantering av inkommande samtal som en förlängning av er organisation.

Bli kontaktad för mer information

Relaterade kundcase

Vi hjälper dig gärna att leverera bättre service och komma närmare din kund.

SIWI logotyp
“Happy Boss har alltid gett oss de bästa lösningarna, till de absolut bästa priserna. Så fort vi behöver hjälp vet jag att Happy Boss är snabba och proaktiva i att hjälpa oss med den bästa lösningen”

Marko Antonic

IT-koordinator, SIWI

Fisk Idag logotyp
”Jag ser deras service och support som den främsta styrkan och rekommenderar även små till medelstora företag att arbeta med Happy Boss”

Emmy Bonnevier

VD, Fisk Idag

“Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevärt och det är lättare att ha översikt över företagets utgifter. Det är smidigt och enkelt!”

Jonas Westerbotn

VD, Torvalla Bil

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.