Telefonväxel för företag - enkel & personlig | Happy Boss
Produkter och tjänster inom företagsväxel

Telefonväxel för företag

Enkelt, personligt och operatörsoberoende - så beskriver vi vår tjänst inom företagsväxel. Happy Boss erbjuder specialanpassade växellösningar för stora och små företag med fokus på användarvänlighet, effektivitet och stabilitet oavsett var era medarbetare befinner sig.

Företagsväxel med användarvänlighet i fokus

Sedan många år tillbaka har Happy Boss försett stora som små företag inom olika branscher med specialanpassade växellösningar. Vi gör det enkelt för er att uppnå en säker och stabil företagsväxel som möter höga förväntningar på tillgänglighet och effektivitet. Hela företagsväxeln kan kopplas till respektive mobiltelefon och därmed fungera lika bra oavsett vart era medarbetare befinner sig.

Jag vill veta mer

Löpande service & support

En tillgänglig telefonväxel kan vara avgörande vid en potentiell affär, därför finns vi alltid tillgängliga för att säkerställa att tekniken och mjukvarorna fungerar som de ska!

Skalbara lösningar

I takt med att ert företag växer ökar kraven på en välfungerande företagsväxel. Därför erbjuder vi skalbara lösningar som enkelt går att anpassa efter rådande behov.

Smidig selfserviceportal

Med Soluno som partner erbjuder vi en användarvänlig portal där ni enkelt administrerar växeln på egen hand.

Skalbara växellösningar över tid

För oss är det viktigt att hitta lösningar som håller över tid i takt med att förändringar sker inom företaget. Därför är tjänsten skalbar och gör det smidigt att addera eller ta bort användare. Lika enkelt kan du addera våra tilläggstjänster vid behov. Vår företagsväxel är operatörsoberoende och integreras med det val som passar just er bäst. Sist men inte minst inkluderar tjänsten löpande service för att säkerställa att teknik, mjukvara, kapacitet och säkerhet når upp till de höga krav som ställs på företagets telefonväxel. Upptäck hur en komplett växellösning underlättar ert arbete – nu och i framtiden.

Selfserviceportal för enkel hantering av företagsväxeln

Soluno är vår partner inom företagsväxel som genom sin självserviceportal gör det enkelt för dig att administrera växeln på egen hand, när det passar dig. Hantera och administrera antal växel-användare, sätt upp svarsgrupper och knappvalsmenyer, skapa, ändra eller ta bort mobilabonnemang etc.

Redan användare av Happy Boss företagsväxel? Logga in på självserviceportalen för enkel hantering av företagets växel.

Inlogg till Happy Boss självserviceportal för företagsväxel

Välj till fler smarta tjänster!

Alla våra lösningar inom Företagstelefoni

20 oktober, 2019
9 oktober, 2019
9 maj, 2019

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig