Internationell växellösning för företag | Happy Boss
Jordklot symboliserar internationell växellösning

Internationell växellösning

En gemensam växellösning för kostnadseffektiva arbetsflöden världen över. Ge alla medarbetare samma förutsättningar att utföra sitt arbete oavsett var i världen de befinner sig med hjälp av Happy Boss Internationella växellösning!

Flexibel växellösning för internationella företag

Har ni kontor utspridda runt om i världen? Happy Boss internationella växellösning ger medarbetare i olika länder tillgång till samma telefonifunktioner. De får möjlighet att behålla sina mobil- och fastnätsnummer för att därmed kunna erbjuda kunder att ringa på ett lokalt nummer. Behöver ni teckna nya telefonnummer globalt hjälper vi till med det också.

Kontakta oss

Tappa varken samtal eller kvalitet

Välj mellan att skapa grupper där samtalen slussas mellan användare i samtliga länder eller att införa en central telefonist som besvarar alla växelnummer och kopplar rätt utan dyra kostnader och fördröjningar. Oavsett vad ni väljer har tjänsten hög prestanda och driftsäkerhet – ni kan lita på kvalitén.

 

Internkommunikation utan gränser

När ni integrerar hela er globala organisation får ni tillgång till ett gemensamt hänvisningssystem, en internchatt och kan smsa och ringa till andra länder utan kostsamma utlandstaxor. Låter det smidigt? Lika enkelt är det att komma igång!

Läs mer om våra tjänster inom Företagsväxel eller kontakta oss för mer information! 

Kom i kontakt

Alla våra lösningar inom Företagstelefoni

20 oktober, 2019
9 oktober, 2019
9 juni, 2019
9 maj, 2019

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig