En gemensam lösning för alla dina kontor runt om i världen

Låt alla era länders medarbetare vara en del av växeln, fullt integrerade med lokala mobil- och fast- telefonnummer i respektive land. Oavsett om era utländska kollegor vill använda mobil, bordstelefon eller softphone kan de nu få tillgång till alla funktioner som era svenska medarbetare har.

Deras anknytningar och tjänster fungerar på samma sätt som i Sverige och ni får helt plötsligt tillgång till full översyn över alla kollegor

Ni ser om era tyska kollegor är på lunch, ni kan skicka ett chattmeddelande till den danska telefonisten eller se när den norska VD:n är tillbaka från sitt möte. Allt enkelt levererat utan att kräva några installationer på plats eller dyra konsulter.

Lokala mobil- och fastnätsnummer i samma lösning

Genom att låta olika operatörer i varje land ansluta dina medarbetare till växeln ser vi till att de får samma frihet att välja arbetssätt och gör dem lika integrerade i lösningen som era svenska kollegor. De behåller sina fasta och mobila nummer och får tillgång till alla tjänster.

Internkommunikation utan gränser

Genom att ha hela er globala organisation integrerad får ni tillgång till ett gemensamt hänvisningssystem, internchatt, SMS till alla länders mobiler och samtal mellan era användare i de olika länderna utan dyra utlandstaxor.

Gemensam global Telefonist

Ni kan skapa ringgrupper där samtalen slussas mellan de olika ländernas användare för att ni aldrig ska behöva tappa ett samtal. Det går till och med att införa en central telefonist som besvarar alla växelnummer i alla länder, utan dyra vidarekopplingar och fördröjningar.

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig