IT-tjänster & IT-lösningar för företag | Happy Boss

It-tjänster

Minska teknikstrul och öka it-säkerheten. Välj bland enstaka tjänster eller lämna över hela jobbet till en extern it-avdelning.

Varför Outsourcing?

En bra och säker IT-miljö är ofta helt avgörande för ett företags effektivitet och säkerhet. Dagens stora utbud av applikationer och användare har medfört en ökad komplexitet i IT-systemen och marknaden kan göra det svårt att förutspå vad är en långsiktig investering och vad som snabbt kan dateras. Det gör det svårt att bedöma riskerna mot möjligheterna i att investera i helt egna system.

Därför kan vi både ta ett helhetsansvar för er IT, då ni kan vara trygga med alltifrån drift, service och uppdateringar, eller så kan vi välja att låta oss hjälpa er med de utvalda delar som utgör en belastning eller utmaning för er.

Extern it-avdelning – en trygg helhetslösning

Frigör tid genom att lämna över ansvaret för den komplexa it-funktionen till en extern it-avdelning. Allt fler väljer att outsourca hela IT-lösningen för att höja säkerheten och bygga flexibla processer som ligger i linje rent strategiskt. Med bred kompetens och god marknadskännedom jobbar vårt team utifrån just er verksamhets specifika behov med riskminimering i fokus. De är vana förändringsledare med ett öga för omvärlden och innovativ teknik. Ni förses med uppdaterade lösningar löpande och hög servicenivå för att kunna arbeta så effektivt som möjligt. Vi ser transparens mot er som kund som en självklarhet, ni ska kunna följa precis allt IT-funktionen utför och ni kan vara trygga med att samtliga ärenden dokumenteras enligt det internationella ramverket ITIL. Givet att förändringar uppstår med tiden är tjänsten skalbar – vi anpassar oss efter era önskemål!

Kontakta oss

It-drift & Service Desk – för support i världsklass

Få saker tär lika mycket på tålamodet som teknikstrul. Happy Boss anpassar teknik- och driftlösningar efter er specifika företagsstruktur. Luta dig tillbaka och låt medarbetarna höra av sig till vår service desk för snabb assistans – så att de kan fortsätta sitt arbete utan störningar. Vår professionella personal hanterar ärenden via telefon eller remotestyrning och arbetar i enlighet med ITIL, ett internationellt ramverk för hantering av it-tjänster.

Visste du att vi även erbjuder tjänster inom företagstelefoni samt utrustning för konferens-och mötesrum?

 

 

Wifi-lösning – för stabil och säker uppkoppling

Låt oss ansvara för att ni har ett säkert och välfungerande wifi som klarar hög belastning. Vi inleder med ett besök för att kartlägga behov och identifiera rätt placering för optimal täckning. Därefter installerar vi en lösning som består av två separata nätverk, ett för era anställda och ett gästnätverk dit era besökare kan koppla upp sig utan påverkan på er interna IT-säkerhet. Våra system låter er följa nätverket i realtid och ger er tillgång till statistik. Wifi-lösningen hyrs som tjänst inklusive support för en månadskostnad. Det innebär att vi uppdaterar er mjukvara löpande och endast finns ett samtal bort om det skulle uppstå problem. Visste du förresten att vi har expertkompetens vad gäller wifi för rullande fordon?

Skaffa Wifi-lösning

Molntjänst - som optimerar interna processer 

Låt ingen data gå förlorad. Använd vår molntjänst som lagrar och backar upp all data i våra lokala datacenter vilket innebär ett säkert skydd av svensk lag, helt enligt vår standard Based In Sweden. Molntjänsten kan användas separat men är också smidig att integrera med övriga verksamhetsapplikationer och kan skapa hybridmoln som resulterar i en tillgänglig infrastruktur och fantastisk användarvänlighet. Ni slipper installera hårdvara och licenser vilket snabbt blir en dyr kostnad. Effektivisera de interna processerna med denna flexibla molntjänsten vars kapacitet är fullt skalbar vid förändringar.

 

Jag vill veta mer

Licens på tjänst – kostnadseffektivt med minskad administration

Antal licenser drar lätt iväg för en organisation. För att undvika dyra fällor gäller det att hålla ordning och inte minst kunna tyda de olika avtalen. Happy Boss specialister har god marknadskännedom. De hanterar inte bara all administration utan genomför även regelbundet licensaudits mot respektive leverantör och förnyar eller byter ut licenserna i god tid. 

Få mer information

Relaterade kundcase

Vårt syfte och mål är att förse våra kunder med exakt det som de behöver, varken mer eller mindre.

“Happy Boss lever upp till sitt namn – jag är glad att vi blev deras kund” Läs mer om det lyckade samarbetet mellan PopHouse Sweden AB och Happy Boss!

Viktor Fredell

Chief Information Officer, PopHouse Sweden AB

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.