IT tjänster

Drift, molntjänster eller extern it-avdelning. Vi har rätt lösning för att du ska kunna vara trygg med både mjuk- och hårdvara.

Varför Outsourcing?

En bra och säker IT-miljö är ofta helt avgörande för ett företags effektivitet och säkerhet. Dagens stora utbud av applikationer och användare har medfört en ökad komplexitet i IT-systemen och marknaden kan göra det svårt att förutspå vad är en långsiktig investering och vad som snabbt kan dateras. Det gör det svårt att bedöma riskerna mot möjligheterna i att investera i helt egna system.

Därför kan vi både ta ett helhetsansvar för er IT, då ni kan vara trygga med alltifrån drift, service och uppdateringar, eller så kan vi välja att låta oss hjälpa er med de utvalda delar som utgör en belastning eller utmaning för er.

Kontakta oss

IT drift

Ni får tillgång till en helpdesk för firstline support, dit era användare kan ringa och få hjälp med enklare saker av våra erfarna konsulter. Ni ingår i ett team av konsulter som bildar en konsultpool där alla har tillgång till er företagsstruktur. Slipp dagliga problem med teknik och drift utan att ha en egen IT-chef.

Extern IT-avdelning

Extern IT-avdelning är en tjänst som är framtagen för kunna möta den mindre organisationens behov men även den större organisationens komplexitet. Tjänsten innebär att du får en komplett IT-avdelning med alla funktioner du behöver, och kan både krympa eller krympa med er storlek och komplexitet.

HappyOnline - din lokala molntjänst

HappyOnline är en paketerad molntjänst där alla data ligger i våra datacenters och därmed skyddas av svensk lag, helt enligt vår standard Based In Sweden. HappyOnline är flexibelt och kan på ett smidigt sätt integreras med övriga verksamhetsapplikationer och därmed skapa hybridmoln som resulterar i en fantastisk användarvänlighet.

Service Desk

Vi arbetar ITIL-baserat och löser ca 85% av alla ärenden i Service Desk, övriga ärenden eskaleras till högre kompetensgrupper inom tredjepartsleverantör. Service Desk är bemannad av vår personal och vi löser ärenden via telefon eller remotestyrning/uppkoppling genom övertagande av utrustning.

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.