Multifunktionsskrivare för enkel dokumenthantering | Happy Boss

Dokumenthantering

Happy Boss är en oberoende leverantör av multifunktionsskrivare. Vi jobbar med kända och starka varumärken som Nashuatec och Kyocera.

Dokumenthantering för företag

Alla företag sparar tid och pengar på att förbättra sin dokumenthantering. Vi tar fram en lösning som motsvarar era behov, oavsett om ni behöver en enklare kopiator eller ett mer funktionsanpassat system. Vi kan också se över hela arbetsflödet som kan inkludera dokumenthantering, fakturering och arkivering och se till att det fungerar digitalt samt tids- och kostnadseffektivt. Vi erbjuder helt enkelt kreativa lösningar för en enklare vardag på kontoret.

Kontakta mig

Multifunktionsskrivare för enkel dokumenthantering

Med multifunktionsskrivare anpassade efter era behov möjliggör ni en mer effektiv arbetsplats, utan onödig krångel och stress. Multifunktionsprodukter kombinerar ofta skrivare, kopiatorer och skannrar, till och med fax i vissa fall, i en och samma maskin. Är ni istället i behov av en renodlad skrivare är även det något vi kan tillhandahålla, så klart!

Ta del av produktbeskrivningarna nedan eller låt oss kontakta er för att diskutera vilken lösning som kan passa er verksamhet bäst!

Bli kontaktad

Maskin för dokumenthantering för företag

Nashuatec, auktoriserat partnerskap

Vi säljer produkter av märket Nashuatec i Sverige, i rollen som auktoriserade partners till Nashuatecs generalagent och distributör Prodoc. Ricoh-koncernen, var Nashuatec ingår, grundades 1936 i Tokyo och är en ledande global leverantör med lång tradition av lösningar inom avancerad och kundfokuserad teknik.

Intelligent antistressteknik för kontoret. Nashuatecs multifunktionsprodukter är intelligenta enheter för att skanna, kopiera och skriva ut dina dokument. Nashuatecs enheter har kontrollpanel med en smart touchskärm och är alltid uppdaterad med den senaste tekniken.

Nashuatec IM-serie är en del av Nashuatecs Dynamic Workplace Intelligence-strategi med Always Current Technology. Den innebär att den tekniska kapaciteten för produkterna utvecklas parallellt med kundernas behov. Varje enhet är utrustad med Nashuatecs smarta funktionspanel med uppgraderad processor. Servicetekniker har fjärråtkomst till enheternas Smart Operation Panel för att kunna genomföra en snabb felsökning och kan utföra automatiska uppdateringar av firmware.

Nashuatec är oöverträffad i mid range/MFP-kategorin tack vare sin exceptionella användbarhet, tillsammans med imponerande prestanda och funktionsuppsättning.

Få vägledning & offert

Multifunktionsprodukter från Nashuatec

IM C300 & IM C400

Nashuatec IM C300& IM C400, mycket kompakt multifunktions lösning för färgutskrifter i A4 med en stor kontrollpanel med pekskärm.

IM C300 & IM C400 har en utskriftshastighet på 30/40 knivskarpa färgsidor per minut, och har möjlighet att byggas ut till en papperskapacitet på hela 2000 ark.

 

IM C2000 & IM C2500

Två intelligenta multifunktionsmaskiner för A3 i fullfärg, med utskriftshastighet på 20/25 sid/min

Få tillgång till en rad produktivitetsfunktioner och uppgraderingar, t.ex. som skannar direkt till din e-post eller anslutningsmöjligheter för mobila enheter.
Miljövänliga låga TEC-värden, ger minskad energiförbrukning och sänker driftskostnaderna.

 

IM C3000 & IM C3500

Två intelligenta multifunktionsmaskiner för A3 i fullfärg, med utskriftshastighet på 30/35 sid/min

Miljövänliga låga TEC-värden (Typisk elförbrukning), ger minskad energiförbrukning och sänker driftskostnaderna.
Du kan ansluta din intelligenta Nashuatec-enhet till externa molntjänster och tredjepartsappar med program för arbetsflöden.

IM C4500 & IM C5500

Två intelligenta multifunktionsmaskiner för A3 i fullfärg, med utskriftshastighet på 45/55 sid/min

Miljövänliga låga TEC-värden (Typisk elförbrukning), ger minskad energiförbrukning och sänker driftskostnaderna.
Du kan ansluta din intelligenta Nashuatec-enhet till externa molntjänster och tredjepartsappar med program för arbetsflöden.

Nashuatec Smart Integration Application (SIA)– Vad är det?

SIA är en molnplattform för multifunktionsskrivare från Nashuatec som erbjuder dig molnbaserade applikationer, för att effektivisera dina arbetsflöden. Smart Integration ansluter dessutom din multifunktionsskrivare till externa molntjänster som Google Drive, OneDrive, Office 365, Box och Dropbox. På så vis kan du arbeta och dela information med full rörlighet och uppmuntra teamarbete när som helst och var som helst.

Nashuatecs intelligenta enheter är utformade för att göra mer och när ditt företag behöver med hjälp av teknik som är skalbar, säker, hållbar och enkel. Våra intelligenta enheter förblir aktuella och relevanta oavsett vad din arbetsplats kräver. På så sätt har du en enkel tillgång till ny funktionalitet, när det behövs. Miljövänliga låga TEC-värden (Typisk elförbrukning), ger minskad energiförbrukning och sänker driftskostnaderna. 

Startpaketet

Med detta paket kan du skanna dokumentet direkt från din Nashuatec MFP till olika molntjänster (Box, Dropbox, Google Drive, Onedrive)

Standardpaketet

Med detta paket kan du skanna och skriva ut från/till ditt moln eller det delade molnet. Du kan också använda OCR för att konvertera till olika format (Word, Excel samt Powerpoint) och göra filen redigeringsbar samt textsökbara PDF- och PDF/A-filer.

Office 365-paketet

Med det här paketet kan du ansluta till ditt företags Office365-moln och då ges möjligheterna att skanna och skriva ut från/till Onedrive for Business, Sharepoint Online samt Exchange Online.

Även här kan du använda OCR för att konvertera till olika format (Word, Excel samt Powerpoint) och göra filen redigeringsbar samt textsökbara PDF- och PDF/A-filer.

G-suite paketet

Med detta paket kan du skanna och skriva ut filen från din MFP till Google´s molntjänster Google Drive.

Du kan även skanna filer via ditt G-mail konto. För dessa funktioner finns även möjlighet att använda OCR för att konvertera till olika format (Word, Excel samt Powerpoint) och göra filen redigeringsbar samt textsökbara PDF- och PDF/A-filer.

Kyocera

Med en utskriftslösning från Kyocera får du smarta idéer, låga kostnader och ökad produktivitet. Välj bland våra prisbelönta skrivare, mjukvarulösningar och tillbehör.

Vår starka förankring inom underhåll och försäljning av hårdvara samt konsulttjänster gör att vi kan förstå dina behov och lösa dina dokumentrelaterade frågor.

Få vägledning & offert

Multifunktionsprodukter från Kyocera med färgutskrift för A4 & A3

508ci

en kraftfull A4-färg multifunktionsprodukt för små till medelstora arbetsgrupper när hållbar drift och flexibel efterbehandling krävs.

En förnyad intuitiv 7 "skärm gör driften enkel. Avancerad säkerhetsfunktionalitet som säker start, Trusted Platform Module (TPM) och standard Data Security Kit.

Upp till 50 (A4-sidor per minut i färg, svartvitt, simplex, duplex)

2553/3253ci

Med en 10.1” touchskärm för bättre användarbarhet och det senaste inom säkerhet är nya TASKalfa 3253ci den ideala lösningen för dokumenthantering på kontoret.

Den ger dig högkvalitativa utskrifter i levande färger och med en flexibel inställning till pappershantering och efterbehandling är det den kompletta lösningen för att effektivt skriva ut, kopiera, skanna ja, till och med faxa.

Upp till 32/16 sidor A4/A3 per minut i svartvitt och färg

4053/4053/6053ci

Med den senaste säkerhetstekniken säkerställer den nya TASKalfa att viktig information hålls under virtuellt lås och bom.

Vidare garanterar den livfulla färgen högkvalitativ utskrift tillsammans med ett flexibelt tillvägagångssätt för pappershantering och efterbehandling, vilket innebär att TASKalfa-enheten är den kompletta lösningen för att ge ett effektivt sätt att skriva ut, kopiera och skanna. Med alla dessa funktioner tillsammans är detta den perfekta lösningen för dokumenthantering.

Upp till 40,50,60/25 sidor A4/A3 per minut i svart/vitt och färg

7353ci

I TASKalfa 7353ci hittar du vad som krävs för hög effektivitet i en krävande kontorsmiljö.

Upp till 73 A4 sidor/min, svartvitt, upp 65 A4 sidor/min i färg
Utmärkt bildkvalitet tack vare den avancerade färgtekniken
Slitstarka komponenter minskar avfall och ger ökad effektivitet och tillförlitlighet
Efterbehandlare för häften och trippelvikta broschyrer som tillval

Relaterade kundcase

Alla våra lösningar inom Kontorsmaskiner

 

2 december, 2016
15 september, 2016
9 juni, 2016
9 april, 2016

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig