Utrustning för konferens-och mötesrum | Happy Boss
Produkter och tjänster till mötesrum för företag

Konferensrum & mötesrum

Smidig och professionell kommunikation, när och där ni behöver det. Baserat på era behov hjälper vi till att installera videokonferenssystem på ert kontor och ger personalen en användarutbildning för snabb uppstart!

Videokonferens för alla

Idag har många företag stora behov av smidig kommunikation och både externa och interna parter ställer allt högre kvalitativa krav. Videokonferenser skapar tillgänglighet, är miljövänligt och sparar tid och reskostnader. Det öppnar upp möjligheter både nationellt och internationellt, och kan vara en otrolig tillgång, om systemet fungerar bra. Vi är certifierade på den ledande videokonferenstillverkaren Lifesize, men jobbar också med andra leverantörer och ser till att hitta rätt lösning för er. Efter installation kommer ni igång snabbt genom vår användarutbildning.

Kontakta oss

Håll ditt budskap aktuellt med Digital Signage

Digital skyltning gör det enkelt att alltid kommunicera aktuellt budskap, genom att byta innehåll och anpassa efter miljö och publik. Det används för underhållning, intern information eller extern marknadsföring, och kan installeras på alltifrån offentliga platser till det egna kontoret

Tillfälligt eller bestående konferensrum

Vi erbjuder alltifrån enkla projektorer till hela konferensanläggningar med styrsystem. Hyr ett styrsystem inklusive kringutrustning som projektorer, filmdukar, interaktiva skrivartavlor, TV-skärmar och ljudsystem. Vi sköter installationen och håller därefter enkla men innehållsrika utbildningar i utrustningen.
Vi erbjuder även it-lösningar för företag för att öka it-säkerheten och minska teknikstrulet. 

Evoko

Evoko Liso

Evoko Liso gör det lättare än någonsin att boka ett rum med din digitala favoritkalender eller direkt på skärmen med fingertoppen.Vårt rumsbokningssystem presenterar all information elegant på skärmen och det ändrar faktiskt informationen på skärmen när någon går fram till den och visar alltid den mest relevanta informationen. Boka, avsluta eller förläng ett möte direkt från klockan, eller använd kalendern för att söka efter andra rum baserat på tillgänglighet, storlek och utrustning. 

Evoko Naso

Vi har utvecklat prisbelönta rumsbokare sedan 2009. Vår nya Evoko Naso tar rumsbokningsupplevelsen till en ny nivå av enkelhet. Samtidigt gör våra paket att du kan uppnå fullständig samordning av arbetsytan. Evoko Naso bokar rummet så att du kan fokusera på mötena. Detta digitala rumsbokningssystem förhindrar dubbelbokningar och avbrutna möten. Det släpper rum som är bokade men som inte används.

Evoko Pusco

Evoko Pusco är ett komplett kommunikationssystem på arbetsplatsen. Detta digitala anslagstavla har utvecklats för att säkerställa att dina senaste uppdateringar levereras med effektivitet och stil.

Evoko Minto

Säg adjö till bakgrundsbrus, distraktioner och kommentarer som inte hörs. Evoko Minto är en intelligent, trådlös konferenstelefon som är väldigt lätt att arbeta med och superstilig. Minto har en anmärkningsvärd förmåga att höra vad som är viktigt och inte, allt tack vare en unik ljudteknik. Redo för användning av din mobiltelefon, surfplatta eller laptop, spårar dig snabbt till kärnan av mötet. Att skicka meddelandet till alla - var du än är.

Relaterade kundcase

Effektiv kommunikation är ofta helt avgörande för många företags lönsamhet. Här kan du se hur vi hjälpt några kunder med det.

"Vi valde att anlita Happy Boss när vi skulle flytta och de var väldigt serviceminded. Alla konferensrum skulle byggas om, och det klarade Happy Boss med bravur."

Anders

DNV

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig så fort vi har möjlighet.