Utrustning för konferens-och mötesrum | Happy Boss
Produkter och tjänster till mötesrum för företag

Konferensrum & mötesrum

Smidig och professionell kommunikation mellan interna och externa parter, när och där ni behöver det. Baserat på era behov hjälper vi till att installera videokonferenssystem på ert kontor och ger personalen en användarutbildning för snabb uppstart!

Videokonferens & digitala mötesrum

Idag har många företag behov av smidig kommunikation mellan både interna och externa parter, och kraven på mötesutrustningen blir allt högre. Videokonferenser ökar tillgängligheten för möten och sparar tid och resekostnader för chefer och anställda. Det öppnar upp möjligheter till samtal mellan parter både nationellt och internationellt, och kan vara en otrolig tillgång om systemet fungerar bra. Happy Boss erbjuder hårdvaror och mjukvaror från olika leverantörer för att hitta passande lösningar baserat på era behov. Kontakta oss för att berätta mer om vad ni eftersöker så hjälper vi er att hitta rätt konferensutrustning samt bidrar med installation och utbildning av den utrustning ni väljer.

Kontakta oss

Installation av hårdvaror och mjukvaror

Happy Boss väljer ut hårdvaror och mjukvaror baserat på era behov. Vi står för kunskapen och installationen - ni står för användandet!

Temporär eller bestående utrustning

Oavsett om ni behöver utrustning till en specifik konferens eller till mötesrummen på kontoret är våra tjänster tillgängliga för er.

Installation av Digital Signage

Digital Signage där och när ni behöver det för att ständigt erbjuda relevant kommunikation. Vi sköter levererans och installation!

Håll ditt budskap aktuellt med Digital Signage

Digital Signage är en tjänst inom digital skyltning som gör att ni enkelt kan kommunicera ett eller flera budskap via små eller stora skärmar. Det är ett smidigt sätt att kunna byta ut innehåll och anpassa text, bilder och videos efter miljö och publik. Denna typ av kommunikation används för underhållning, intern informationsdelning på företag eller extern marknadsföring, och kan installeras på alltifrån offentliga platser till det egna kontoret. Låt oss hjälpa er med leverans och installation av Digital Signage där och när ni behöver det!

Kontakta oss för mer information eller offert.

Kom i kontakt

Teknik och installation av konferensrum

Vi erbjuder möjligheten att installera konferensrum fullt utrustade med den teknik ni behöver för att lyckas med digitala eller fysiska möten och konferenser. Oavsett om det gäller en temporär uppsättning under en större konferens eller ett bestående konferensrum med rumsbokningssystem är vi rätt personer att hjälpa er att komma iordning. Hyr ett styrsystem inklusive kringutrustning som projektorer, filmdukar, interaktiva skrivartavlor, TV-skärmar och ljudsystem. Vi sköter installationen och håller därefter enkla men innehållsrika utbildningar i utrustningen för att ni ska komma igång snabbt.

Vi erbjuder även it-lösningar för företag för att öka it-säkerheten och minska teknikstrulet. 

Evoko

Evoko Liso

Evoko Liso gör det lättare än någonsin att boka ett rum med din digitala favoritkalender eller direkt på skärmen med fingertoppen.Vårt rumsbokningssystem presenterar all information elegant på skärmen och det ändrar faktiskt informationen på skärmen när någon går fram till den och visar alltid den mest relevanta informationen. Boka, avsluta eller förläng ett möte direkt från klockan, eller använd kalendern för att söka efter andra rum baserat på tillgänglighet, storlek och utrustning. 

Evoko Naso

Vi har utvecklat prisbelönta rumsbokare sedan 2009. Vår nya Evoko Naso tar rumsbokningsupplevelsen till en ny nivå av enkelhet. Samtidigt gör våra paket att du kan uppnå fullständig samordning av arbetsytan. Evoko Naso bokar rummet så att du kan fokusera på mötena. Detta digitala rumsbokningssystem förhindrar dubbelbokningar och avbrutna möten. Det släpper rum som är bokade men som inte används.

Evoko Pusco

Evoko Pusco är ett komplett kommunikationssystem på arbetsplatsen. Detta digitala anslagstavla har utvecklats för att säkerställa att dina senaste uppdateringar levereras med effektivitet och stil.

Evoko Minto

Säg adjö till bakgrundsbrus, distraktioner och kommentarer som inte hörs. Evoko Minto är en intelligent, trådlös konferenstelefon som är väldigt lätt att arbeta med och superstilig. Minto har en anmärkningsvärd förmåga att höra vad som är viktigt och inte, allt tack vare en unik ljudteknik. Redo för användning av din mobiltelefon, surfplatta eller laptop, spårar dig snabbt till kärnan av mötet. Att skicka meddelandet till alla - var du än är.

Relaterade kundcase

Effektiv kommunikation är ofta helt avgörande för många företags lönsamhet. Här kan du se hur vi hjälpt några kunder med det.

"Vi valde att anlita Happy Boss när vi skulle flytta och de var väldigt serviceminded. Alla konferensrum skulle byggas om, och det klarade Happy Boss med bravur."

Anders

DNV

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig så fort vi har möjlighet.