Happy Boss - A Great Place to Work!

Happy Boss - en härlig arbetsplats!

Vi är superstolta över att bli certifierade ett Great Place to Work! 

Great Place to Work® är den globala ledaren inom arbetsplatskultur och hjälper organisationer att möjliggöra för ledarskapsbeteenden som ger ökad lönsamhet, engagerade medarbetare och fler innovationer. De har mer än 30 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats och vad som gör den till en av de allra bästa. Varje år utför de medarbetarundersökningar av 11,5 miljoner medarbetare från över 10 000 organisationer i 90 länder. De organisationer som lever upp till de högt satta kraven för att vara ett "Great place to work" får en certifiering som sträcker sig över 12 månader.
 
För att bli certifierad Great Place to Work krävs en genomfördmedarbetarundersökning utförd av Great Place to Work med ett resultat som visar ett trust index på minst 70%. Vi på Happy Boss fick ett otroligt fint resultat på hela 91%, något som vi är otroligt glada och stolta över! Vidare så svarar 86% av våra medarbetare att de har tillit till ledarskapet och 90% av medarbetarna svarar att de trivs med kollegorna.
 
Med andra ord, vi på Happy Boss är riktigt duktiga på att skapa en bra arbetsplats genom att skapa goda relationer både med och mellan anställda.
 
Läs mer om Great Place to Work på greatplacetowork.se 

Dela:

Är du intresserad av att bli en del av vårt gäng?

Med stort driv och gemensamma mål och aktiviteter skapar vi tillsammans en utvecklande miljö där varje medarbetares unika talanger kommer fram. Vi har helt enkelt roligt på jobbet, precis som det ska vara. Läs mer om vår rekrytering här.

Alla lediga tjänster

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev