Om oss - Happy Boss
Servicebilar från Happy Boss

Om Happy Boss

Vår vision och affärsidé går ut på att frigöra din tid genom att effektivisera och förenkla livet på kontoret.

Vi gör livet på kontoret enklare

Våra effektiva helhetslösningar inom Facility, IT och telefoni gör att du enkelt sparar både tid och pengar.

Våra affärsområden

Grundarna av Happy Boss

Enkelt, professionellt och personligt.

Dessa ledord sammanfattar vår filosofi och metod. Vi ser kundrelationen som ett långsiktigt och strategiskt partnerskap, och är måna om att förtroendet för oss är väl underbyggt. Vi tror på tillgänglighet, i både expertis och kommunikation, och allt från oss - offerter, avtal och service, genomsyras av tydlighet.

Ett avtal

Med oss håller du enkelt koll på alla dina tjänster och produkter.

En faktura

Spara både tid och pengar genom att samla alla kostnader på en faktura.

Ett servicenummer

Oavsett fråga eller ärende har du bara ett nummer att hålla koll på.

Vår bakgrund

Visionen var tydlig: vi ville förenkla för företagen. Följ vår resa från idé till förverkligande.

2011

Ett obeprövat koncept föds

Med många års erfarenhet från olika branscher såg vi en brist och idén om ett nytt koncept föddes: att kunna erbjuda kunder flera olika produktområden.

2012

Våra första löften

När vi tar våra första kundkontakter sitter vi i ett inhyrt konferensrum. Löftet om en leverantör, ett avtal och en faktura gör att våra första kunder väljer oss.

Minnestavla för Happy Boss
2013

Alla behöver partners

Vi tecknar avtal med en stor klädmärkeskedja, bygger upp ett servicenätverk i Norden, hjälper 50 företag i Stockholm och startar upp affärsområdet telefoni.

2014

Större kunder väljer oss

Vi anställer egna servicetekniker, sponsrar Röda Korset med copyprinters, tecknar avtal med ComHem och får ett MPS-uppdrag på ett institut på Karolinska Sjukhuset.

Service av skrivare
Happy Boss diplom för Gasellföretag
2015

Vi blir Happy Gasell

Vi flyttar till lokaler i Solna business park, utökar vårt utbud, blir nominerade till Entreprenuer of the year och mottar utmärkelsen DI Gasell.

2016

Samarbete och att ge tillbaka

Vi har nu servicepartners på 80 orter i Norden samt i Norge, Finland och Danmark. Det sponsorskap vi inlett under föregående år utökas med fler aktörer inom föreningslivet.

Happy Boss som sponsor till idrottsföreningar
2017

Tillväxt och större kunder

Vi fortsätter att växa och några av våra viktigaste kunder på helhetslösningar är: CandyKing, ComHem, Röda Korset, Karolinska Institutet och Wipro.

2018

Ett utvecklat erbjudande

Vi strukturerar om och erbjuder nu både IT, telefoni och Facility. Genom förvärv av två mindre bolag utvecklar vi båda grenarna och växer inom lokalvård

2019

Certifikat och förvärv

Vi bygger ett bättre system för avtalshantering, förvärvar den Stockholmsbaserade verksamheten av Staples Connect och erhåller certifikaten ISO 9001 och ISO 14001.

2020

Happy hemsida

Trots att pandemin gjort visst avtryck kan vi fira vårt bästa år hittills. Vi moderniserar och lanserar vår nya hemsida.

Branschvinnare 2022 sigill - Happy Boss
2022

Branschvinnare inom Facility Management

Vi har fått den ärofyllda utmärkelsen Branschvinnare 2022 inom Facility Management - lagom till firandet av vårt 10-årsjubileum. 

Living happy boss

Med stort driv och gemensamma mål och aktiviteter skapar vi tillsammans en utvecklande miljö där varje medarbetares unika talanger kommer fram. Vi har helt enkelt roligt på jobbet, precis som det ska vara.

Living happy boss

Med stort driv och gemensamma mål och aktiviteter skapar vi tillsammans en utvecklande miljö där varje medarbetares unika talanger kommer fram. Vi har helt enkelt roligt på jobbet, precis som det ska vara.

”Ingenting är omöjligt”

Living Happy Boss innebär att vi älskar det vi gör. Vi sporrar varandra att utvecklas och att nå våra mål. Vi njuter av resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftävlingar tillsammans, både under och utanför arbetstid. Så lever och jobbar vi efter mottot: ”ingenting är omöjligt

Våra partners

Som del av vårt kvalitetsarbete väljer vi leverantörer och partners med stor omsorg.

Miljopolicy

CSR, Sponsring & Policies

Vi bedriver ett aktivt arbete för att ta vårt ansvar och vara en god samhällsaktör.

Ledning och advisory board

Vi är stolta över att dagligen kunna möta kunders behov och förverkliga våra visioner.