Happy Boss fyller 10 år - Happy Boss

Happy Boss fyller 10 år i år!

Happy Boss logga
 
Hej, 
 
Pandemin har inneburit stora utmaningar för de allra flesta. På Happy Boss är vi emellertid ödmjuka inför faktumet att det gått otroligt bra, trots att många företag jobbat hemifrån i allt högre utsträckning, sagt upp sina kontor, eller ännu värre, gått i konkurs. Nu börjar vi se ljuset i pandemi-tunneln och i och med det räknar vi på Happy Boss med en sommar och höst som fortsätter på samma fina spår – med nya samarbeten, fler kunder och ännu mer innovativa kontorslösningar som löser våra kunders utmaningar. 
 
I år firar vi dessutom 10 år som bolag, vilket du kan läsa om lite längre ner. En milstolpe förstås, men vi är långt ifrån klara med att revolutionera facility management-branschen. Vi ska bli ännu bättre! 
 
Nu väntar sommar och semester och på Happy Boss vill vi önska våra fantastiska kunder och partners en riktigt fin ledighet. 
 
Vi ses igen i augusti! Fredrik Belfrage Vd, Happy Boss
 

“Happy Boss lever upp till sitt namn – jag är glad att vi blev deras kund”

 

Med flera välkända varumärken som ABBA The Museum, Cirkus och Hasselbacken har Pophouse Entertainment Group storartade projekt på gång. För att lyckas ro alla planer i hamn följer också ett behov av samarbetspartners som håller måttet. När Victor Fredell klev in i rollen som Chief Information Officer för drygt ett och ett halvt år sedan fick han anledning att ringa upp en kontakt han sedan länge sparat i telefonen; Happy Boss-Åsa. Läs om framgångssamarbetet mellan PopHouse och Happy Boss.

Läs mer här!


 

Happy Boss medverkar i DI-bilagan Morgondagens Företag

Lagom till Happy Boss 10-årsjubileum medverkar nu Happy Boss i DI-bilagan Morgondagens Företag. Läs framgångssagan som startade med kaffemaskiner och slutade... ja, resan är inte slut än!

Läs hela artikeln här!


 

Happy Boss + Giving People = Sant!

Varje kvartal donerar Happy Boss till olika organisationer och i Q2 bestämde vi oss för organisationen Giving People.
Vi strävar efter att vara en god samhällsaktör och utvecklar kontinuerligt vårt ansvarstagande och påverkansarbete.
Läs gärna mer om Giving Peoples viktiga arbete här.

Läs om vårt CSR-arbete


 

Dela: