Advice - Happy Boss

Advice

“Happy Boss kunde leverera på vårt rekryteringsbehov, snabbt och till fast pris”

Button

Advice logga

Bakgrund

Advice är fristående konsulter inom redovisning, skatt och familjerätt. De har varit verksamma i 30 år och idag är de 24 anställda i olika dotterbolag som fokuserar på olika nischer. Advice Redovisning är ett dotterbolag inom Advice, som tog hjälp av Happy Boss rekryteringstjänst när de behövde förstärka med en till redovisningskonsult till sitt team.

 

Utmaningar

När behovet av en tredje redovisningskonsult blev aktuellt jämförde de olika rekryteringsfirmor och deras erbjudande. Elin Svanborg och Emilia Hofstetter jobbar på Advice och lockades av att Happy Boss kunde erbjuda en fast kostnad på en faktura vid leverans, Konkurrenterna kunde erbjuda en startkostnad och sedan ett arvode, vilket inte matchade Advice behov för tillfället.

– Vi gillade att man betalar vid leverans, det ger ju även ett incitament att få fram en bra kandidat snabbt. Priset är ju redan satt så det var bra att den inte blir några överraskningar där. Det råder en brist på redovisningskonsulter i dagsläget så vi behövde en partner i det här som lyssnade på vad vi ville ha, och som hade kunskap om vår bransch, säger Elin.

 

Elin och Emilia från Advice

 

Lösningen

Samarbetet tog fart och vid påsk kunde Advice välkomna en ny kollega. Just nu finns inget rekryteringsbehov, men om nästa tillfälle dyker upp har de avtal med Happy Boss för såna typer av tjänster.

– Vi fick vad som utlovades i deras paketlösning, vi hade täta uppföljningar och de kunde leverera på våra krav. Det är en svår bransch att hitta rätt kompetens, men hela vägen höll de en positiv anda, och kunde svara snabbt på de frågor som dök upp längs vägen. Om behovet av fler kollegor dyker upp kommer vi ta kontakt med Happy Boss igen, säger Emilia.

Happy Boss mission är att förenkla livet på kontoret genom att erbjuda allt för kontoret på ett avtal och med en faktura. I dagsläget har Advice utnyttjat rekryteringslösningen, men de är medvetna om den uppsjö av tjänster som Happy Boss erbjuder.

– Nu sitter vi ju med avtal för både kaffemaskin och annat, men när de avtalen löper ut, ska vi absolut titta på att lägga till fler tjänster. Med tanke på att vi är i redovisningsbranschen så uppskattar vi tanken med att förenkla administration med att ha allt så samlat som möjligt, att ha till exempel kaffemaskin, fruktkorg, städ och IT-lösningar i en och samma tjänst vore ju toppen. Det är skönt med den som administrerar att ha så få fakturor som möjligt, det förenklar ju vår vardag betydligt, säger Elin.

Rekommenderar Happy Boss

Advice är nöjda med sin rekrytering, och de tror på Happy Boss tjänster. Många företag har nytta av deras tjänster.

– Jag tror Happy Boss passar alla företag som har ett kontor, de har ju tänkt på alla tjänster som man kan behöva när det kommer till ett enklare vardagsliv på kontoret. De har även en fin kundvård, med fina kundgåvor, det uppskattas verkligen och är något som vi lyft här i huset, avslutar Emilia.

Läs mer om fördelarna med att anlita Happy Boss för en smidig och effektiv rekrytering!

Gör som Advice och anlita Happy Boss för att ta hand om er rekrytering - från första kontakt till signerat avtal!

Kontakta oss för att berätta mer om vilken eller vilka kandidater ni söker! 

Kontakta oss

Relaterade kundcase

Fler nöjda kunder har valt samma eller liknande tjänster. Läs om vad de har att säga om samarbetet med Happy Boss!

Journey Agency Logga
“Vi valde att gå med Happy Boss som leverantör av kontorsstädning bland annat för att de erbjuder ett koncept som är hållbart för växande företag”

Fredrik Viktorsson

VD, Journey Agency Sweden

Brödernas Family logga
“Oavsett man är en stor eller liten kund till Happy Boss gör de ingen favorisering – de hanterar alla kunder på samma sätt och tar lika bra hand om alla”

Kyriakos Moussally

Inköps-och produktionsansvarig

"Happy Boss var lite mer på tå än de andra och man märkte att de brydde sig mer. Det gjorde stor skillnad."

Pernilla Rosengren

Chef Kontorsservice

“Vi blev positivt överraskade på alla fronter, både vad gäller leverans och kundkontakt”

Sofia Zingmark

Office & HR coordinator

Frontwalker logga
“Det började med ett rekryteringsuppdrag i Stockholm. Från den första rekryteringen har samarbetet vuxit och nu jobbar de med samtliga av våra kontor”

Nicklas Raask

VD, Frontwalker

SIWI logotyp
“Happy Boss har alltid gett oss de bästa lösningarna, till de absolut bästa priserna. Så fort vi behöver hjälp vet jag att Happy Boss är snabba och proaktiva i att hjälpa oss med den bästa lösningen”

Marko Antonic

IT-koordinator, SIWI

Fisk Idag logotyp
”Jag ser deras service och support som den främsta styrkan och rekommenderar även små till medelstora företag att arbeta med Happy Boss”

Emmy Bonnevier

VD, Fisk Idag

“Happy Boss lever upp till sitt namn – jag är glad att vi blev deras kund” Läs mer om det lyckade samarbetet mellan PopHouse Sweden AB och Happy Boss!

Viktor Fredell

Chief Information Officer, PopHouse Sweden AB

Norrskens kontorsbyggnad
“Oavsett vilka utmaningar vi ställs inför kan vi vara 100 % trygga med att Happy Boss hittar en lösning”
“Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevärt och det är lättare att ha översikt över företagets utgifter. Det är smidigt och enkelt!”

Jonas Westerbotn

VD, Torvalla Bil

"Jag var trött på säljare som ringer och inte lyssnar men när Åsa ringde så var det annorlunda, hon lyssnade på mig och vad vi har för behov."

Linda Lönnerstam

Kontorsansvarig Volati

“Vi valde Happy Boss för att de har allt i ett. Mitt arbete har underlättats rejält, jag har en bättre överblick av våra inköp och jag kan verkligen lita på att de levererar.”

James Milne

Inköpare, Vanderbilt

”Snabb, personlig service och enkel kommunikation”

/Hermes Medical Solutions

"Vi valde att anlita Happy Boss när vi skulle flytta och de var väldigt serviceminded. Alla konferensrum skulle byggas om, och det klarade Happy Boss med bravur."

Anders

DNV

"Happy Boss hjälper oss alltid och kommer med smarta lösningar, vi får alltid bra återkoppling och snabb leverans."

Russell Reynolds

"Happy Boss ger alltid personlig och snabb service, och vi har en bra relation. De hittar flexibla lösningar och ser till vårt bästa, vi kan lita på att Happy Boss ställer upp!"

Zurich

”Vi är tacksamma för den fantastiska hjälp våra deltagare i Skräpplockardagarna – barnens stora kampanj mot nedskräpning fått via Happy Boss kundservice”

Jane Falkstranden Projektadministratör

Håll Sverige Rent

“Vad vi än behöver hjälp med, är det bara att ringa vår kontaktperson så löser de resten. Jag kan verkligen ge Happy Boss mina allra bästa rekommendationer.”

Camilla Berg

Skolintendent, Grantomta Montessoriskola

”Happy Boss ger en högklassig service genom en trevlig och hjälpsam personal. Vi är mycket nöjda med all den service vi får via dem.”

/Mäklarsamfundet

“Happy Boss har sänkt våra kostnader samt förbättrat kvalitén i vår verksamhet. De uppfyller våra miljökrav och servicen är väldigt snabb. Vi är väldigt nöjda kunder!”

Calin Imbuzean

IT- och servicechef, Studiefrämjandet

”Vi valde Happy Boss som vår leverantör när det kommer till städ, returhantering, kaffe och vattenlösning, skrivare, entrémattor, frukt och kontorsmaterial...

/Paynova

”Vi har ett brett samarbete med Happy Boss och är supernöjda. Happy Boss är lyhörda, trevliga, ger alltid snabb återkoppling och kommer alltid med effektiva och snabba lösningar när vi behöver hjälp. Vi kan verkligen rekommendera Happy Boss!"

/Makita

“Vi uppskattar den uppmärksamhet vi får, trots att vi är ett relativt litet bolag. Jag kan verkligen rekommendera Happy Boss för deras trevliga bemötande och snabba service.”

Jonas Rasmussen

VD, Toleka

"Vi sökte en person till tjänsten Sales Engineer i Stockholm. Vi kontaktade Happy Boss som snabbt kom igång med en profilering och synkade våra förväntningar med hela projekten. Vi satte en tydlig tidsplan..."

Luis Soler

Head of sales, Sverige