Brödernas Family - Happy Boss

Brödernas Family

“Oavsett man är en stor eller liten kund till Happy Boss gör de ingen favorisering – de hanterar alla kunder på samma sätt och tar lika bra hand om alla”

Button

Bakgrund

Industri Bageriet Brödernas Family grundades år 2000, men familjen hade drivit företag tillsammans längre än så. Det började med fyra bröder som startade ett konditori i Skåne på mitten av 90-talet. När en av bröderna avled i en bilolycka 1999 bestämde sig resten av familjen för att flytta till Stockholm och börja om – och att uppfylla den bortgångna broderns dröm om ett bageri. Idag bakar de bröd, bakverk, desserter och pajer till kunder över hela Sverige. Kyriakos Moussally är son till en av de ursprungliga bröderna och hans roll i familjeföretaget är inköps- och produktionsansvarig.

– Vårt bageri är semi-industriellt, vi har automatiserat allt grovarbete men bibehåller handgjorda produkter i och med att det alltid är en bagare som till sist rör bakverken och ger sin touch, garnerar, snittar och vänder, berättar Kyriakos. 
 
Idag har Brödernas cirka 35 anställda och står på två ben. Dels har de ett leveransbageri, där de levererar nybakat till hotell, restauranger och caféer. Sedan levererar de också djupfrysta produkter via externa partners till hela Skandinavien. 

 

Utmaningen

Samarbetet med Happy Boss inleddes för sju år sedan och under åren har samarbetet utvecklats till att innefatta det mesta inom kontorsservice såsom skrivare, telefoni, it-lösningar och lokalvård. Att ta in en extern leverantör var dock ingen självklarhet då Brödernas lyder under hårda kvalitetsprinciper och är certifierade enligt FSSC 22000.

Happy Boss har en lång erfarenhet av företag och restauranger som kräver höga krav och därför innehar många olika certifieringar för olika miljöer.

– Vi behöver ha full kontroll på hela vårt flöde och alla processer för att säkerställa att konsumenterna som förtär våra produkter vet vad de får i sig. Certifikatet innebär att vi har rätt miljötänk, kvalitet, livsmedelssäkerhet och att vi förebygger matfusk. Det som står på våra ingredienslistor stämmer, till skillnad från en traditionell bagare som kan baka mandelprodukter på samma bord som kanelbullarna utan att skriva ut att de innehåller spår av mandel, förklarar Kyriakos och fortsätter:

– Men vi förklarade våra krav och mål för Happy Boss och nu jobbar alla deras representanter enligt våra principer.

 

Lösningen

På frågan vad Kyriakos tycker är det bästa med samarbetet med Happy Boss lyfter han just flexibiliteten med att de direkt kunnat börja jobba enligt de viktiga kvalitetsprinciperna, men även att relationen med Happy Boss representanter är så god.

– Vi får alltid snabb respons från Happy Boss och jag behöver aldrig ringa upp och fråga var representanterna är, de tar sitt ansvar från A till Ö. De anpassar sig också efter vårt företags kultur och värderingar, vilket vi uppskattar enormt mycket. Det är ingen skillnad på Happy Boss medarbetare och våra, säger Kyriakos.

–Vilka skulle du rekommendera Happy Boss till?
– Jag kan rekommendera dem till alla företag! Oavsett man är en stor eller liten kund till så favoriserar de ingen, de hanterar alla kunder på samma sätt och tar lika bra hand om alla. Både Happy Boss och vi på Brödernas jobbar på ett sätt som genomsyras av samma vision: Din framgång är vår framgång – om vi lyckas, lyckas ni. Det är något de har förstått från dag ett.

Är ni också intresserade av våra tjänster inom Facility Management som kan underlätta er vardag och säkerställa kvalitet i det ni levererar till era kunder?

Kontakta oss gärna så ser vi över era behov och kommer med förslag på tjänster som kan förbättra och förenkla er verksamhet. Allt samlat på en och samma faktura, förstås!

Kontakta oss

Relaterade kundcase

Fler nöjda kunder har valt samma eller liknande tjänster. Läs om vad de har att säga om samarbetet med Happy Boss!

Journey Agency Logga
“Vi valde att gå med Happy Boss som leverantör av kontorsstädning bland annat för att de erbjuder ett koncept som är hållbart för växande företag”

Fredrik Viktorsson

VD, Journey Agency Sweden

Advice logga
“Happy Boss kunde leverera på vårt rekryteringsbehov, snabbt och till fast pris”

Emilia Hofsetter & Elin Svanborg

Auktoriserad redovisningskonsult

"Happy Boss var lite mer på tå än de andra och man märkte att de brydde sig mer. Det gjorde stor skillnad."

Pernilla Rosengren

Chef Kontorsservice

“Vi blev positivt överraskade på alla fronter, både vad gäller leverans och kundkontakt”

Sofia Zingmark

Office & HR coordinator

Frontwalker logga
“Det började med ett rekryteringsuppdrag i Stockholm. Från den första rekryteringen har samarbetet vuxit och nu jobbar de med samtliga av våra kontor”

Nicklas Raask

VD, Frontwalker

SIWI logotyp
“Happy Boss har alltid gett oss de bästa lösningarna, till de absolut bästa priserna. Så fort vi behöver hjälp vet jag att Happy Boss är snabba och proaktiva i att hjälpa oss med den bästa lösningen”

Marko Antonic

IT-koordinator, SIWI

Fisk Idag logotyp
”Jag ser deras service och support som den främsta styrkan och rekommenderar även små till medelstora företag att arbeta med Happy Boss”

Emmy Bonnevier

VD, Fisk Idag

“Happy Boss lever upp till sitt namn – jag är glad att vi blev deras kund” Läs mer om det lyckade samarbetet mellan PopHouse Sweden AB och Happy Boss!

Viktor Fredell

Chief Information Officer, PopHouse Sweden AB

Norrskens kontorsbyggnad
“Oavsett vilka utmaningar vi ställs inför kan vi vara 100 % trygga med att Happy Boss hittar en lösning”
“Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevärt och det är lättare att ha översikt över företagets utgifter. Det är smidigt och enkelt!”

Jonas Westerbotn

VD, Torvalla Bil

"Jag var trött på säljare som ringer och inte lyssnar men när Åsa ringde så var det annorlunda, hon lyssnade på mig och vad vi har för behov."

Linda Lönnerstam

Kontorsansvarig Volati

“Vi valde Happy Boss för att de har allt i ett. Mitt arbete har underlättats rejält, jag har en bättre överblick av våra inköp och jag kan verkligen lita på att de levererar.”

James Milne

Inköpare, Vanderbilt

“Allt gick fantastiskt smidigt när vi bytte till Happy Boss. Jag vill verkligen rekommendera Happy Boss för deras bemötande, snabba service och att dom håller vad de lovar.”

Sanka Weerarathna

Administrativ chef, Utbildningsförvaltningen Elinsborgsskolan

”Snabb, personlig service och enkel kommunikation”

/Hermes Medical Solutions

"Vi valde att anlita Happy Boss när vi skulle flytta och de var väldigt serviceminded. Alla konferensrum skulle byggas om, och det klarade Happy Boss med bravur."

Anders

DNV

"Happy Boss hjälper oss alltid och kommer med smarta lösningar, vi får alltid bra återkoppling och snabb leverans."

Russell Reynolds

"Happy Boss ger alltid personlig och snabb service, och vi har en bra relation. De hittar flexibla lösningar och ser till vårt bästa, vi kan lita på att Happy Boss ställer upp!"

Zurich

”Vi är tacksamma för den fantastiska hjälp våra deltagare i Skräpplockardagarna – barnens stora kampanj mot nedskräpning fått via Happy Boss kundservice”

Jane Falkstranden Projektadministratör

Håll Sverige Rent

“Vad vi än behöver hjälp med, är det bara att ringa vår kontaktperson så löser de resten. Jag kan verkligen ge Happy Boss mina allra bästa rekommendationer.”

Camilla Berg

Skolintendent, Grantomta Montessoriskola

”Happy Boss ger en högklassig service genom en trevlig och hjälpsam personal. Vi är mycket nöjda med all den service vi får via dem.”

/Mäklarsamfundet

“Happy Boss har sänkt våra kostnader samt förbättrat kvalitén i vår verksamhet. De uppfyller våra miljökrav och servicen är väldigt snabb. Vi är väldigt nöjda kunder!”

Calin Imbuzean

IT- och servicechef, Studiefrämjandet

”Vi valde Happy Boss som vår leverantör när det kommer till städ, returhantering, kaffe och vattenlösning, skrivare, entrémattor, frukt och kontorsmaterial...

/Paynova

”Vi har ett brett samarbete med Happy Boss och är supernöjda. Happy Boss är lyhörda, trevliga, ger alltid snabb återkoppling och kommer alltid med effektiva och snabba lösningar när vi behöver hjälp. Vi kan verkligen rekommendera Happy Boss!"

/Makita

“Vi uppskattar den uppmärksamhet vi får, trots att vi är ett relativt litet bolag. Jag kan verkligen rekommendera Happy Boss för deras trevliga bemötande och snabba service.”

Jonas Rasmussen

VD, Toleka

"Vi sökte en person till tjänsten Sales Engineer i Stockholm. Vi kontaktade Happy Boss som snabbt kom igång med en profilering och synkade våra förväntningar med hela projekten. Vi satte en tydlig tidsplan..."

Luis Soler

Head of sales, Sverige