Frontwalker - Happy Boss

Frontwalker

“Happy Boss levererar kvalitet! Från den första rekryteringen har samarbetet vuxit och nu jobbar de med samtliga av våra kontor."

Button

Bakgrund

Frontwalker är ett konsultbolag inom IT- och verksamhetsutveckling som idag har kontor i Sundsvall, Uppsala, Stockholm, Göteborg och Malmö. Deras vision är att agera partner till företag som vill göra strategiska IT-satsningar. 
Bolaget grundades redan 1996, då under namnet IT-arkitekterna, och är numera en del av den börsnoterade koncernen Xavi Solutionnode.

Utmaningen

Nicklas Raask är koncernchef/VD och Timmy Hedlund konsultchef i Uppsala på Frontwalker. Enligt dem finns det stora utmaningar när det kommer till att rekrytera IT-personal. Inte minst eftersom människor med IT-kompetens ofta är hårt uppvaktade, dessutom kan det vara svårt att attrahera rätt typ av kandidater. Samarbetet med Happy Boss initierades genom att en chef på Happy Boss tog kontakt med Frontwalker och gjorde en “testrekrytering”. 


“Det började med ett rekryteringsuppdrag i Stockholm. Från den första rekryteringen har samarbetet vuxit och nu jobbar de med samtliga av våra kontor.”
- Nicklas Raask, Koncernchef/VD

Frontwalkers VD Nicklas Raask

Lösningen

Nu jobbar Frontwalker tillsammans med Happy Boss när det kommer till rekrytering för samtliga av Frontwalkers kontor. Ett samarbete som enligt både Nicklas och Timmy präglas av bra kommunikation, enkelhet och snabba processer.

“Vi har inte några andra tjänster än så länge, men vi tittar på det. Vi gillar idén att ha mer från samma leverantör som då blir mer av en partner. Vi är i en tidig fas där än så länge”.

Resultatet

Timmy är konsultchef och har sen han började på Frontwalker jobbat med flera olika rekryteringsföretag. Happy Boss är enligt honom det bolag som rekryterar allra bäst kandidater: 

– Happy Boss har levererat bäst kandidatkvalitet, men framförallt gör de alltid ett grymt förarbete som underlättar för oss. Under de två år jag jobbat på Frontwalker har jag jobbat med flera olika rekryteringsbolag, Happy Boss är det bolag jag är mest nöjd med. Jag har en dedikerad person som jag kan vända mig till och som jag uppskattar att jobba nära, säger Timmy Hedlund. 

Han får medhåll av Nicklas: 
– De är väldigt snabba och lyhörda och jag rekommenderar Happy Boss som bolag om vi ser behov i vårt nätverk.

Är ni, likt Frontwalker, i behov av kompetensbaserad rekrytering och snabba rekryteringsprocesser? Vi tar inte betalt för vårt arbete innan rekryteringen är slutförd. Läs mer om vår rekryteringprocess eller kontakta oss idag för mer information! 

Kontakta oss

Relaterade kundcase

Fler nöjda kunder har valt samma eller liknande tjänster. Läs om vad de har att säga om samarbetet med Happy Boss!

Journey Agency Logga
“Vi valde att gå med Happy Boss som leverantör av kontorsstädning bland annat för att de erbjuder ett koncept som är hållbart för växande företag”

Fredrik Viktorsson

VD, Journey Agency Sweden

Brödernas Family logga
“Oavsett man är en stor eller liten kund till Happy Boss gör de ingen favorisering – de hanterar alla kunder på samma sätt och tar lika bra hand om alla”

Kyriakos Moussally

Inköps-och produktionsansvarig

Advice logga
“Happy Boss kunde leverera på vårt rekryteringsbehov, snabbt och till fast pris”

Emilia Hofsetter & Elin Svanborg

Auktoriserad redovisningskonsult

"Happy Boss var lite mer på tå än de andra och man märkte att de brydde sig mer. Det gjorde stor skillnad."

Pernilla Rosengren

Chef Kontorsservice

“Vi blev positivt överraskade på alla fronter, både vad gäller leverans och kundkontakt”

Sofia Zingmark

Office & HR coordinator

SIWI logotyp
“Happy Boss har alltid gett oss de bästa lösningarna, till de absolut bästa priserna. Så fort vi behöver hjälp vet jag att Happy Boss är snabba och proaktiva i att hjälpa oss med den bästa lösningen”

Marko Antonic

IT-koordinator, SIWI

Fisk Idag logotyp
”Jag ser deras service och support som den främsta styrkan och rekommenderar även små till medelstora företag att arbeta med Happy Boss”

Emmy Bonnevier

VD, Fisk Idag

“Happy Boss lever upp till sitt namn – jag är glad att vi blev deras kund” Läs mer om det lyckade samarbetet mellan PopHouse Sweden AB och Happy Boss!

Viktor Fredell

Chief Information Officer, PopHouse Sweden AB

Norrskens kontorsbyggnad
“Oavsett vilka utmaningar vi ställs inför kan vi vara 100 % trygga med att Happy Boss hittar en lösning”
“Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevärt och det är lättare att ha översikt över företagets utgifter. Det är smidigt och enkelt!”

Jonas Westerbotn

VD, Torvalla Bil

"Jag var trött på säljare som ringer och inte lyssnar men när Åsa ringde så var det annorlunda, hon lyssnade på mig och vad vi har för behov."

Linda Lönnerstam

Kontorsansvarig Volati

“Vi valde Happy Boss för att de har allt i ett. Mitt arbete har underlättats rejält, jag har en bättre överblick av våra inköp och jag kan verkligen lita på att de levererar.”

James Milne

Inköpare, Vanderbilt

“Allt gick fantastiskt smidigt när vi bytte till Happy Boss. Jag vill verkligen rekommendera Happy Boss för deras bemötande, snabba service och att dom håller vad de lovar.”

Sanka Weerarathna

Administrativ chef, Utbildningsförvaltningen Elinsborgsskolan

”Snabb, personlig service och enkel kommunikation”

/Hermes Medical Solutions

"Vi valde att anlita Happy Boss när vi skulle flytta och de var väldigt serviceminded. Alla konferensrum skulle byggas om, och det klarade Happy Boss med bravur."

Anders

DNV

"Happy Boss hjälper oss alltid och kommer med smarta lösningar, vi får alltid bra återkoppling och snabb leverans."

Russell Reynolds

"Happy Boss ger alltid personlig och snabb service, och vi har en bra relation. De hittar flexibla lösningar och ser till vårt bästa, vi kan lita på att Happy Boss ställer upp!"

Zurich

”Vi är tacksamma för den fantastiska hjälp våra deltagare i Skräpplockardagarna – barnens stora kampanj mot nedskräpning fått via Happy Boss kundservice”

Jane Falkstranden Projektadministratör

Håll Sverige Rent

“Vad vi än behöver hjälp med, är det bara att ringa vår kontaktperson så löser de resten. Jag kan verkligen ge Happy Boss mina allra bästa rekommendationer.”

Camilla Berg

Skolintendent, Grantomta Montessoriskola

”Happy Boss ger en högklassig service genom en trevlig och hjälpsam personal. Vi är mycket nöjda med all den service vi får via dem.”

/Mäklarsamfundet

“Happy Boss har sänkt våra kostnader samt förbättrat kvalitén i vår verksamhet. De uppfyller våra miljökrav och servicen är väldigt snabb. Vi är väldigt nöjda kunder!”

Calin Imbuzean

IT- och servicechef, Studiefrämjandet

”Vi valde Happy Boss som vår leverantör när det kommer till städ, returhantering, kaffe och vattenlösning, skrivare, entrémattor, frukt och kontorsmaterial...

/Paynova

”Vi har ett brett samarbete med Happy Boss och är supernöjda. Happy Boss är lyhörda, trevliga, ger alltid snabb återkoppling och kommer alltid med effektiva och snabba lösningar när vi behöver hjälp. Vi kan verkligen rekommendera Happy Boss!"

/Makita

“Vi uppskattar den uppmärksamhet vi får, trots att vi är ett relativt litet bolag. Jag kan verkligen rekommendera Happy Boss för deras trevliga bemötande och snabba service.”

Jonas Rasmussen

VD, Toleka

"Vi sökte en person till tjänsten Sales Engineer i Stockholm. Vi kontaktade Happy Boss som snabbt kom igång med en profilering och synkade våra förväntningar med hela projekten. Vi satte en tydlig tidsplan..."

Luis Soler

Head of sales, Sverige