SIWI - Stockholm International Water Institute - Happy Boss

SIWI - Stockholm International Water Institute

“Happy Boss har alltid gett oss de bästa lösningarna, till de absolut bästa priserna”

Button

Bakgrund

Stockholm International Water Institute, förkortat SIWI, är ett policyinstitut grundat 1991 med bas i Stockholm som verkar för ökad forskning och medvetenhet för globala vattenfrågor.

SIWI jobbar främst med att ta fram strategier inom tematiska områden som till exempel vattenförvaltning, vatten och klimatförändring och vatten-ekonomi för att nämna några.

Utmaningen

Marko Antonic har arbetat som IT-koordinator på SIWI och kände Happy Boss’ säljchef Gustav Hollander från ett tidigare jobb. När Gustav började jobba på Happy Boss tog han kontakt med Marko för att ta reda på vilka potentiella utmaningar SIWI stod inför beträffande deras kontorslösningar. Kontoret som är beläget i Garnisonen ägs av Vasakronan som bistår med de kontorslösningar som upphandlas, däremot kände Marko ett behov av bland annat en uppdaterad IT-lösning, varpå samarbetet med Happy Boss inleddes.


“Så fort vi behöver hjälp vet jag att Happy Boss är snabba och proaktiva i att hjälpa oss med den bästa lösningen”

Lösningen

Happy Boss har bistått med lösningar inom både IT, telefoni, kontorsmaterial samt skrivare. Många företag har genom åren hört av sig till Marko för att erbjuda liknande tjänster inom facility management. Enligt honom ligger emellertid några av Happy Boss styrkor i att de är enkla att ha att göra med, att han inte upplever att det finns några begränsningar för vad de de facto kan lösa när ett problem uppstår samt att det är effektivare och mycket mer bekvämt att ha allting samlat hos en leverantör, på en enda faktura och med en kontaktperson.

Marko understryker att samarbetet med Happy Boss sen start varit friktionsfritt.

Jag har aldrig hört dem säga “det där kan inte vi hjälpa er med”"

Resultatet

Förutom styrkan i en enda kontaktyta tycker Marko att Happy Boss är väldigt transparenta när det kommer till priser. Något han lyfter fram är hur det skapat ett stort förtroende för Happy Boss som bolag, och inte minst Gustav som varit Markos kontaktperson. 

– Jag har bra koll på vad saker och ting kostar, och känner att jag inte vill behöva lägga tid på att dubbelkolla priser. Med Happy Boss vet jag att vi alltid får de bästa priserna, och de är väldigt proaktiva i att hitta lösningar, även på sådant som de kanske normalt sett inte erbjuder. Jag har aldrig hört dem säga “det där kan inte vi hjälpa er med”, de har alltid kunnat bistå med det vi haft behov av, antingen via dem själva eller via en partner. Dessutom har vi aldrig blivit utsatta för några smygavgifter eller dylikt, säger Marko. 

Framgent tror han att partnerskapet med Happy Boss kommer utvecklas och han är inte sen med att rekommendera dem till andra företag med liknande utmaningar.

– Jag rekommenderar Happy Boss så ofta jag bara kan. De är väldigt enkla att ha att göra med och jag gillar verkligen hur de jobbar. Att de är så positivt inställda till alla möjliga utmaningar som kan tänkas uppstå. Det märks att de har en sund och utvecklande arbetskultur, för positivismen genomsyrar hela företaget.

Är ni intresserade av att veta hur Happy Boss kan underlätta er vardag och minska onödiga utgifter? Kontakta oss och låt oss höra om era behov! 

Kontakta oss

Relaterade kundcase

Fler nöjda kunder har valt samma eller liknande tjänster. Läs om vad de har att säga om samarbetet med Happy Boss!

Journey Agency Logga
“Vi valde att gå med Happy Boss som leverantör av kontorsstädning bland annat för att de erbjuder ett koncept som är hållbart för växande företag”

Fredrik Viktorsson

VD, Journey Agency Sweden

Brödernas Family logga
“Oavsett man är en stor eller liten kund till Happy Boss gör de ingen favorisering – de hanterar alla kunder på samma sätt och tar lika bra hand om alla”

Kyriakos Moussally

Inköps-och produktionsansvarig

Advice logga
“Happy Boss kunde leverera på vårt rekryteringsbehov, snabbt och till fast pris”

Emilia Hofsetter & Elin Svanborg

Auktoriserad redovisningskonsult

"Happy Boss var lite mer på tå än de andra och man märkte att de brydde sig mer. Det gjorde stor skillnad."

Pernilla Rosengren

Chef Kontorsservice

“Vi blev positivt överraskade på alla fronter, både vad gäller leverans och kundkontakt”

Sofia Zingmark

Office & HR coordinator

Frontwalker logga
“Det började med ett rekryteringsuppdrag i Stockholm. Från den första rekryteringen har samarbetet vuxit och nu jobbar de med samtliga av våra kontor”

Nicklas Raask

VD, Frontwalker

Fisk Idag logotyp
”Jag ser deras service och support som den främsta styrkan och rekommenderar även små till medelstora företag att arbeta med Happy Boss”

Emmy Bonnevier

VD, Fisk Idag

“Happy Boss lever upp till sitt namn – jag är glad att vi blev deras kund” Läs mer om det lyckade samarbetet mellan PopHouse Sweden AB och Happy Boss!

Viktor Fredell

Chief Information Officer, PopHouse Sweden AB

Norrskens kontorsbyggnad
“Oavsett vilka utmaningar vi ställs inför kan vi vara 100 % trygga med att Happy Boss hittar en lösning”
“Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevärt och det är lättare att ha översikt över företagets utgifter. Det är smidigt och enkelt!”

Jonas Westerbotn

VD, Torvalla Bil

"Jag var trött på säljare som ringer och inte lyssnar men när Åsa ringde så var det annorlunda, hon lyssnade på mig och vad vi har för behov."

Linda Lönnerstam

Kontorsansvarig Volati

“Vi valde Happy Boss för att de har allt i ett. Mitt arbete har underlättats rejält, jag har en bättre överblick av våra inköp och jag kan verkligen lita på att de levererar.”

James Milne

Inköpare, Vanderbilt

“Allt gick fantastiskt smidigt när vi bytte till Happy Boss. Jag vill verkligen rekommendera Happy Boss för deras bemötande, snabba service och att dom håller vad de lovar.”

Sanka Weerarathna

Administrativ chef, Utbildningsförvaltningen Elinsborgsskolan

”Snabb, personlig service och enkel kommunikation”

/Hermes Medical Solutions

"Vi valde att anlita Happy Boss när vi skulle flytta och de var väldigt serviceminded. Alla konferensrum skulle byggas om, och det klarade Happy Boss med bravur."

Anders

DNV

"Happy Boss hjälper oss alltid och kommer med smarta lösningar, vi får alltid bra återkoppling och snabb leverans."

Russell Reynolds

"Happy Boss ger alltid personlig och snabb service, och vi har en bra relation. De hittar flexibla lösningar och ser till vårt bästa, vi kan lita på att Happy Boss ställer upp!"

Zurich

”Vi är tacksamma för den fantastiska hjälp våra deltagare i Skräpplockardagarna – barnens stora kampanj mot nedskräpning fått via Happy Boss kundservice”

Jane Falkstranden Projektadministratör

Håll Sverige Rent

“Vad vi än behöver hjälp med, är det bara att ringa vår kontaktperson så löser de resten. Jag kan verkligen ge Happy Boss mina allra bästa rekommendationer.”

Camilla Berg

Skolintendent, Grantomta Montessoriskola

”Happy Boss ger en högklassig service genom en trevlig och hjälpsam personal. Vi är mycket nöjda med all den service vi får via dem.”

/Mäklarsamfundet

“Happy Boss har sänkt våra kostnader samt förbättrat kvalitén i vår verksamhet. De uppfyller våra miljökrav och servicen är väldigt snabb. Vi är väldigt nöjda kunder!”

Calin Imbuzean

IT- och servicechef, Studiefrämjandet

”Vi valde Happy Boss som vår leverantör när det kommer till städ, returhantering, kaffe och vattenlösning, skrivare, entrémattor, frukt och kontorsmaterial...

/Paynova

”Vi har ett brett samarbete med Happy Boss och är supernöjda. Happy Boss är lyhörda, trevliga, ger alltid snabb återkoppling och kommer alltid med effektiva och snabba lösningar när vi behöver hjälp. Vi kan verkligen rekommendera Happy Boss!"

/Makita

“Vi uppskattar den uppmärksamhet vi får, trots att vi är ett relativt litet bolag. Jag kan verkligen rekommendera Happy Boss för deras trevliga bemötande och snabba service.”

Jonas Rasmussen

VD, Toleka

"Vi sökte en person till tjänsten Sales Engineer i Stockholm. Vi kontaktade Happy Boss som snabbt kom igång med en profilering och synkade våra förväntningar med hela projekten. Vi satte en tydlig tidsplan..."

Luis Soler

Head of sales, Sverige