Vanderbilt - Happy Boss

Vanderbilt

“Vi valde Happy Boss för att de har allt i ett. Mitt arbete har underlättats rejält, jag har en bättre överblick av våra inköp och jag kan verkligen lita på att de levererar.”

Button

Om uppdraget

Under många år hade James Milne, inköpare på säkerhetsföretaget Vanderbilt, ett flertal leverantörer att hålla reda på när det kommer till inköp av till exempel copyprinters, städning, IT-utrustning och kaffemaskiner. Sedan en tid tillbaka använder de istället effektiva helhetslösningar från Happy Boss.

– Det har underlättat mitt arbete rejält, jag har en bättre överblick av det vi köper in och ett högt förtroende för leverantören, säger James Milne.

Det amerikanskägda Vanderbilt startades 2012 och är ett världsledande företag inom säkerhetslösningar. De levererar bland annat övervakningskameror, passerkortslösningar och inbrottslarm till en rad olika branscher - som inom vården, myndigheter och skolor. På det svenska kontoret i Solna sitter 30 medarbetade, däribland James Milne, som arbetar med att köpa in allt som behövs på en arbetsplats. Det handlar om både tjänster och produkter, alltifrån kaffemaskiner, skrivare, städning, växter och inredning – som idag köps in från ett och samma ställe, Happy Boss.

Förtroendet väger tungt

När James skulle välja ny leverantör av kontorsrelaterade material och tjänster till Vanderbilt var det viktigt att han skulle få förtroende för den nya leverantören och att de skulle ha en bra dialog. Idag, tre år efter att frankeringsmaskinen beställdes, är James mycket nöjd över beslutet att använda sig av Happy Boss helhetslösning.

– Det är enkelt att samarbeta med Happy Boss och jag kan verkligen lita på att de levererar. Det vi kommer överens om återspeglar sig alltid i verkligheten. Jag har högt förtroende för vår kontaktperson Josef Elias, som är extremt kunnig och har god kännedom om tjänsterna och produkterna de tillhandahåller, säger James.

 

Resultatet

– Vi valde Happy Boss för att de har allt i ett. Tidigare hade vi en leverantör per produkt eller tjänst vi köpte in. Det var en mängd olika fakturor, avtal och kontaktpersoner att hålla reda på, nu har vi 10-12 färre fakturor per månad. Vi började med att köpa in en frankeringsmaskin och fick därefter en god kontakt med säljaren och på den vägen är det, säger James.

James är dessutom nöjd med flexibiliteten kring helhetslösningen och den snabba servicen, om det dyker upp ett problem är det enkelt att få hjälp.

– Tidigare behövde jag kontakta flera olika personer för ett ändamål, nu räcker det med att ringa ett nummer och jag får en lösning omgående. Happy Boss är snabba, smidiga och enkla att jobba med, säger James.

Josef Elias har arbetat med Vanderbilt sedan de valde att teckna avtal och menar att samarbetet har gått väldigt bra. Happy Boss levererar bland annat produkter och tjänster inom affärsområdet Facility, där till exempel städning, växthantering, återvinning och bemanning ingår. De levererar också skrivare, kaffemaskiner och digital skyltning.  

– Vanderbilt är en fantastisk organisation och vi har ett gott samarbete. James och jag har fått bra kontakt och kan alltid ha en öppen dialog, säger Josef Elias, storkundschef på Happy Boss.

Relaterade kundcase

Type Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse porttitor viverra lectus et dapibus.

Journey Agency Logga
“Vi valde att gå med Happy Boss som leverantör av kontorsstädning bland annat för att de erbjuder ett koncept som är hållbart för växande företag”

Fredrik Viktorsson

VD, Journey Agency Sweden

Brödernas Family logga
“Oavsett man är en stor eller liten kund till Happy Boss gör de ingen favorisering – de hanterar alla kunder på samma sätt och tar lika bra hand om alla”

Kyriakos Moussally

Inköps-och produktionsansvarig

Advice logga
“Happy Boss kunde leverera på vårt rekryteringsbehov, snabbt och till fast pris”

Emilia Hofsetter & Elin Svanborg

Auktoriserad redovisningskonsult

"Happy Boss var lite mer på tå än de andra och man märkte att de brydde sig mer. Det gjorde stor skillnad."

Pernilla Rosengren

Chef Kontorsservice

“Vi blev positivt överraskade på alla fronter, både vad gäller leverans och kundkontakt”

Sofia Zingmark

Office & HR coordinator

Frontwalker logga
“Det började med ett rekryteringsuppdrag i Stockholm. Från den första rekryteringen har samarbetet vuxit och nu jobbar de med samtliga av våra kontor”

Nicklas Raask

VD, Frontwalker

SIWI logotyp
“Happy Boss har alltid gett oss de bästa lösningarna, till de absolut bästa priserna. Så fort vi behöver hjälp vet jag att Happy Boss är snabba och proaktiva i att hjälpa oss med den bästa lösningen”

Marko Antonic

IT-koordinator, SIWI

Fisk Idag logotyp
”Jag ser deras service och support som den främsta styrkan och rekommenderar även små till medelstora företag att arbeta med Happy Boss”

Emmy Bonnevier

VD, Fisk Idag

“Happy Boss lever upp till sitt namn – jag är glad att vi blev deras kund” Läs mer om det lyckade samarbetet mellan PopHouse Sweden AB och Happy Boss!

Viktor Fredell

Chief Information Officer, PopHouse Sweden AB

Norrskens kontorsbyggnad
“Oavsett vilka utmaningar vi ställs inför kan vi vara 100 % trygga med att Happy Boss hittar en lösning”
“Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevärt och det är lättare att ha översikt över företagets utgifter. Det är smidigt och enkelt!”

Jonas Westerbotn

VD, Torvalla Bil

"Jag var trött på säljare som ringer och inte lyssnar men när Åsa ringde så var det annorlunda, hon lyssnade på mig och vad vi har för behov."

Linda Lönnerstam

Kontorsansvarig Volati

”Snabb, personlig service och enkel kommunikation”

/Hermes Medical Solutions

"Vi valde att anlita Happy Boss när vi skulle flytta och de var väldigt serviceminded. Alla konferensrum skulle byggas om, och det klarade Happy Boss med bravur."

Anders

DNV

"Happy Boss hjälper oss alltid och kommer med smarta lösningar, vi får alltid bra återkoppling och snabb leverans."

Russell Reynolds

"Happy Boss ger alltid personlig och snabb service, och vi har en bra relation. De hittar flexibla lösningar och ser till vårt bästa, vi kan lita på att Happy Boss ställer upp!"

Zurich

”Vi är tacksamma för den fantastiska hjälp våra deltagare i Skräpplockardagarna – barnens stora kampanj mot nedskräpning fått via Happy Boss kundservice”

Jane Falkstranden Projektadministratör

Håll Sverige Rent

“Vad vi än behöver hjälp med, är det bara att ringa vår kontaktperson så löser de resten. Jag kan verkligen ge Happy Boss mina allra bästa rekommendationer.”

Camilla Berg

Skolintendent, Grantomta Montessoriskola

”Happy Boss ger en högklassig service genom en trevlig och hjälpsam personal. Vi är mycket nöjda med all den service vi får via dem.”

/Mäklarsamfundet

“Happy Boss har sänkt våra kostnader samt förbättrat kvalitén i vår verksamhet. De uppfyller våra miljökrav och servicen är väldigt snabb. Vi är väldigt nöjda kunder!”

Calin Imbuzean

IT- och servicechef, Studiefrämjandet

”Vi valde Happy Boss som vår leverantör när det kommer till städ, returhantering, kaffe och vattenlösning, skrivare, entrémattor, frukt och kontorsmaterial...

/Paynova

”Vi har ett brett samarbete med Happy Boss och är supernöjda. Happy Boss är lyhörda, trevliga, ger alltid snabb återkoppling och kommer alltid med effektiva och snabba lösningar när vi behöver hjälp. Vi kan verkligen rekommendera Happy Boss!"

/Makita

“Vi uppskattar den uppmärksamhet vi får, trots att vi är ett relativt litet bolag. Jag kan verkligen rekommendera Happy Boss för deras trevliga bemötande och snabba service.”

Jonas Rasmussen

VD, Toleka

"Vi sökte en person till tjänsten Sales Engineer i Stockholm. Vi kontaktade Happy Boss som snabbt kom igång med en profilering och synkade våra förväntningar med hela projekten. Vi satte en tydlig tidsplan..."

Luis Soler

Head of sales, Sverige