Entrémattor till kontor - hyr eller köp | Happy Boss
Entrématta för företag och kontor

Entrémattor

Köp eller hyr entrémattor anpassade för era lokaler - för minskat slitage på golven, minskad spridning av smuts och ökad trivsel. Happy Boss skräddarsyr en lösning efter era önskemål! 

Köp eller hyr entrémattor i varierade färger och storlekar

Från Happy Boss kan ni köpa såväl som hyra entrémattor i varierande färger och storlekar. En matta får folk att känna sig välkomna, är estetiskt tilltalande och skön att gå på. De begränsar även mängden smuts som sprids i era lokaler.

Det finns många fördelar med att ha en eller flera entrémattor, bland annat så ökar det trivseln på kontoret, stoppar smuts, minskar städkostnader och ökar på golvets livslängd. Vi hjälper till att hitta mattan just för er!

Kontakta mig

 

Entrémattor för ert företag

Oavsett om du vill minska mängden smuts, marknadsföra ditt företag eller skapa en skönare vardag för dina anställda har vi en matta som passar. Med service i världsklass på köpet.

entremattan microtech produktbild
MicroTech

Förmodligen världens bästa matta

Vår mest effektiva matta! Vad vi anser är världens bästa matta har en överlägsen uppsugningsförmåga tack vare en ovansida av mikrofiber och en unik Ultra Grip-undersida som håller mattan på plats; en överlägsen förmåga att absorbera både våt och torr smuts samtidigt som den håller sig på plats i alla väder helt enkelt. 

Nylonmatta

Nylonmattor håller smutsen borta

Våra nylonmattor samlar tack vare sina många och täta fibrer effektivt upp smuts - smuts som därmed inte sprids ut i lokalen. Mattorna arbetar 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan för att skapa renare och säkrare arbetsplatser. Fibrerna borstar av skorna och drar smutsen djupt ner i mattan där den hålls kvar tills vi byter matta. Mattan kan hålla flera gånger sin egen vikt i smuts och damm och bidrar till en säkrare och mer hälsosam miljö.

bild av entrematta i bomull
Bomullsmatta

Entrémattan som klarar tuffa väderförhållanden. Bomullsmattan SuperClean kan i genomsnitt samla upp flera liter vatten. Mattan är det perfekta skyddet för golven när en besökare kommer in från regn och rusk; bomullsfibrerna absorberar nämligen mängder av väta. Bomullsmattan stoppar 80 % av vatten och våt smuts från att komma in i din lokal!

Design- och Logomatta

Med en specialutformad Design- eller Logomatta kan du effektivt sprida ditt budskap, samtidigt som du håller smutsen borta och ger dina besökare en varm och välkomnade känsla. Med en Design- eller Logomatta från oss kan du ta fram en matta som ser ut precis hur du vill; du väljer färg, logga, storlek och form - möjligheterna är oändliga.

För ett renare och mer hemtrevligt kontor är luftrenare och kontorsstädning ett bra komplement till entrémattor!

Beställ entrémattor

Relaterade kundcase

 

"Happy Boss var lite mer på tå än de andra och man märkte att de brydde sig mer. Det gjorde stor skillnad."

Pernilla Rosengren

Chef Kontorsservice

“Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevärt och det är lättare att ha översikt över företagets utgifter. Det är smidigt och enkelt!”

Jonas Westerbotn

VD, Torvalla Bil

Alla våra lösningar inom Facility

22 oktober, 2020
9 oktober, 2020
9 september, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2009

Jag vill gärna ha mer information: