Flytthjälp vid kontorsflytt & företagsflytt | Happy Boss
Flyttlådor för företagsflytt

Företagsflytt

Vid byte av företagslokal hjälper vi er med allt från nedmontering av möbler och flyttstäd i den gamla lokalen till flytt av möbler samt montering i den nya lokalen. Flera tjänster, en faktura.

Är det dags för lokalbyte?

När det är dags att flytta från en kontorslokal till en annan är det mer än själva flytten av möbler man måste ta itu med. Det kan kännas tidskrävande att göra arbetet själv och det kan bli kostsamt att anlita flera olika firmor för kontorsflytt, städning av lokal, eventuell magasinering av möbler och material, etc. Det är här Happy Boss kommer in i bilden och sköter hela flytten - med samtliga tjänster samlade på en faktura! Det enda du behöver göra är att ta dig till det nya kontoret.

Jag vill veta mer

Flera tjänster - en faktura

Istället för att anlita flera olika firmor för flytt, magasinering och städning erbjuder Happy Boss samtliga tjänster för en smidig flytt - på en faktura!

Flexibelt

Oavsett om ni flyttar från en lokal till en annan eller om ni efterfrågar magasinering ser vi till att anpassa våra tjänster efter era behov.

Tidseffektivt

Vi sköter allt, från att packa ned allt i lådor till uppackning på det nya kontoret. Det enda ni gör är att ta er till den nya lokalen!

Flytt av möbler, kontorsmaskiner och material

För att du och dina kollegor ska kunna fokusera på ert arbete sköter Happy Boss nedpackning och flytt av allt kontorsmaterial, möbler och kontorsmaskiner. Vid behov av magasinering av möbler och material är även detta något som sköts via oss.

I en värld som ständigt är under förändring vet vi att företag snabbt måste kunna anpassa sig efter rådande situationer. Kanske är ni i en tillväxtfas där ni planerar att anställa fler kollegor och därmed behöver en större lokal? Eller är ni ett av många företag som erbjuder hemarbete och därmed inte är i behov av en lika stor lokal som tidigare? Oavsett anledning till er företagsflytt så hjälper vi er under hela processen!

Man tejpar ihop en flyttlåda

Returhantering och återvinning av material och möbler

Vid en företagsflytt är det skönt att rensa på skrivbordet, i förrådet och köket för att slänga allt som är gammalt, trasigt eller inte längre fyller något behov. Vi tar hand om allt från återvinningsmaterial som papp, metall, plats osv, till gamla möbler och kontorsmaskiner som ska återvinnas.
Returhantering är även något vi erbjuder på en regelbunden basis för att ni ska kunna hålla det nya kontoret rent och snyggt i många år framöver!

Mer om returhantering

Städning av gammal och ny lokal

Om ni är i behov av städning av den gamla lokalen erbjuder vi en genomgående flyttstädning samt fönsterputs. Vid behov hjälper vi även till med mattvätt och möbeltvätt vilket är att rekommendera om ni har hyrt en möblerad lokal, alternativt om ni vill fräscha upp era egna möbler inför flytten.
Vi hjälper er även med städning av den nya lokalen om den är i behov av en uppfräschning innan tillträde eller om ni vill boka regelbunden städning av företagslokalen, t.ex vecko-eller månadsvis.

Mer om kontorsstädning

kartonger och städhink

Relaterade kundcase

Type Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse porttitor viverra lectus et dapibus.

Journey Agency Logga
“Vi valde att gå med Happy Boss som leverantör av kontorsstädning bland annat för att de erbjuder ett koncept som är hållbart för växande företag”

Fredrik Viktorsson

VD, Journey Agency Sweden

Brödernas Family logga
“Oavsett man är en stor eller liten kund till Happy Boss gör de ingen favorisering – de hanterar alla kunder på samma sätt och tar lika bra hand om alla”

Kyriakos Moussally

Inköps-och produktionsansvarig

Advice logga
“Happy Boss kunde leverera på vårt rekryteringsbehov, snabbt och till fast pris”

Emilia Hofsetter & Elin Svanborg

Auktoriserad redovisningskonsult

"Happy Boss var lite mer på tå än de andra och man märkte att de brydde sig mer. Det gjorde stor skillnad."

Pernilla Rosengren

Chef Kontorsservice

“Vi blev positivt överraskade på alla fronter, både vad gäller leverans och kundkontakt”

Sofia Zingmark

Office & HR coordinator

Frontwalker logga
“Det började med ett rekryteringsuppdrag i Stockholm. Från den första rekryteringen har samarbetet vuxit och nu jobbar de med samtliga av våra kontor”

Nicklas Raask

VD, Frontwalker

SIWI logotyp
“Happy Boss har alltid gett oss de bästa lösningarna, till de absolut bästa priserna. Så fort vi behöver hjälp vet jag att Happy Boss är snabba och proaktiva i att hjälpa oss med den bästa lösningen”

Marko Antonic

IT-koordinator, SIWI

Fisk Idag logotyp
”Jag ser deras service och support som den främsta styrkan och rekommenderar även små till medelstora företag att arbeta med Happy Boss”

Emmy Bonnevier

VD, Fisk Idag

“Happy Boss lever upp till sitt namn – jag är glad att vi blev deras kund” Läs mer om det lyckade samarbetet mellan PopHouse Sweden AB och Happy Boss!

Viktor Fredell

Chief Information Officer, PopHouse Sweden AB

Norrskens kontorsbyggnad
“Oavsett vilka utmaningar vi ställs inför kan vi vara 100 % trygga med att Happy Boss hittar en lösning”
“Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevärt och det är lättare att ha översikt över företagets utgifter. Det är smidigt och enkelt!”

Jonas Westerbotn

VD, Torvalla Bil

"Jag var trött på säljare som ringer och inte lyssnar men när Åsa ringde så var det annorlunda, hon lyssnade på mig och vad vi har för behov."

Linda Lönnerstam

Kontorsansvarig Volati

“Vi valde Happy Boss för att de har allt i ett. Mitt arbete har underlättats rejält, jag har en bättre överblick av våra inköp och jag kan verkligen lita på att de levererar.”

James Milne

Inköpare, Vanderbilt

”Snabb, personlig service och enkel kommunikation”

/Hermes Medical Solutions

"Vi valde att anlita Happy Boss när vi skulle flytta och de var väldigt serviceminded. Alla konferensrum skulle byggas om, och det klarade Happy Boss med bravur."

Anders

DNV

"Happy Boss hjälper oss alltid och kommer med smarta lösningar, vi får alltid bra återkoppling och snabb leverans."

Russell Reynolds

"Happy Boss ger alltid personlig och snabb service, och vi har en bra relation. De hittar flexibla lösningar och ser till vårt bästa, vi kan lita på att Happy Boss ställer upp!"

Zurich

”Vi är tacksamma för den fantastiska hjälp våra deltagare i Skräpplockardagarna – barnens stora kampanj mot nedskräpning fått via Happy Boss kundservice”

Jane Falkstranden Projektadministratör

Håll Sverige Rent

“Vad vi än behöver hjälp med, är det bara att ringa vår kontaktperson så löser de resten. Jag kan verkligen ge Happy Boss mina allra bästa rekommendationer.”

Camilla Berg

Skolintendent, Grantomta Montessoriskola

”Happy Boss ger en högklassig service genom en trevlig och hjälpsam personal. Vi är mycket nöjda med all den service vi får via dem.”

/Mäklarsamfundet

“Happy Boss har sänkt våra kostnader samt förbättrat kvalitén i vår verksamhet. De uppfyller våra miljökrav och servicen är väldigt snabb. Vi är väldigt nöjda kunder!”

Calin Imbuzean

IT- och servicechef, Studiefrämjandet

”Vi valde Happy Boss som vår leverantör när det kommer till städ, returhantering, kaffe och vattenlösning, skrivare, entrémattor, frukt och kontorsmaterial...

/Paynova

”Vi har ett brett samarbete med Happy Boss och är supernöjda. Happy Boss är lyhörda, trevliga, ger alltid snabb återkoppling och kommer alltid med effektiva och snabba lösningar när vi behöver hjälp. Vi kan verkligen rekommendera Happy Boss!"

/Makita

“Vi uppskattar den uppmärksamhet vi får, trots att vi är ett relativt litet bolag. Jag kan verkligen rekommendera Happy Boss för deras trevliga bemötande och snabba service.”

Jonas Rasmussen

VD, Toleka

"Vi sökte en person till tjänsten Sales Engineer i Stockholm. Vi kontaktade Happy Boss som snabbt kom igång med en profilering och synkade våra förväntningar med hela projekten. Vi satte en tydlig tidsplan..."

Luis Soler

Head of sales, Sverige

Fler lösningar för en trivsam miljö på kontoret

För att ni och era anställda ska trivas på det nya kontoret är en kombination av textilier, växter, entrémattor och luftrenare ett vinnande koncept för ökad trivsel! Läs mer om våra övriga tjänster inom Facility management som bidrar till en renare miljö på kontoret.

22 oktober, 2020
9 oktober, 2020
9 september, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2020
9 juni, 2009

Jag vill gärna ha mer information: