Helhetslösning av fika till företag | Happy Boss
Produkter för fikalösningar för företag

Fika för företag

När vi njuter av våra raster, då trivs vi på kontoret. Vi tillhandahåller stora som små företag med kompletta fikalösningar, inklusive regelbunden leverans av mat och dryck samt rengöring och service av maskiner.

Alla våra lösningar inom Fikalösningar

Unika behov kräver skräddarsydda lösningar. Vi har allt för ditt kontor.

9 oktober, 2017
21 september, 2017
9 september, 2017
3 juli, 2017
9 juni, 2017
3 januari, 2017

Sätt en smakfull ton på kontoret

Happy Boss tillhandahåller stora som små företag med helhetslösningar för mat, fika, frukt och dryck anpassade efter era behov. Skaffa regelbunden leverans av mat och dryck till kontoret eller låt oss bistå med enstaka produkter och tjänster, som vattenautomater, kaffemaskiner eller Food Corners. Främja kreativiteten som uppstår över en god kopp kaffe och öka trivseln på kontoret genom att erbjuda något ätbart när energin dalar. Kontakta oss för att boka ett möte där vi ser över era behov av fikalösningar!

Kontakta oss

Mat- och fikalösningar för företag

Som helhetslösning inom mat och fika erbjuder vi ett brett sortiment av mättande måltider, färsk frukt och snabba mellanmål att ta med i farten. Vi vet att påfyllning av energi är viktigt för att bibehålla produktiviteten under dagen, samtidigt som det är en del i livspusslet som kan kännas svårt att få till. Underlätta för era medarbetare genom att erbjuda frukost, lunch, middag och mellanmål på kontoret från er specialanpassade Food Corner. Boka ett möte med oss för att kartlägga på vilka behov som finns hos er och era anställda gällande typ av mat och frekvens av leverans, så sköter vi resten! 

Till Mat på jobbet

Person tar kaffe i kaffemaskin

Kaffemaskiner och varma drycker till företag

En smakrik kopp kaffe eller en rykande kopp te på morgonen kan sätta prägeln på resten av arbetsdagen. Erbjud ett varierat utbud av kaffe och te för att alla anställda ska hitta en smak som passar dem. Vi samarbetar med leverantörer och deras smakexperter för att ta fram de godaste kaffebönorna för olika sorters kaffe. Med en kaffemaskin blir kaffet alltid utsökt och det är enkelt att anpassa smak och storlek på koppen efter egen preferens. Happy Boss erbjuder både installation av kaffemaskiner samt regelbunden rengöring och påfyllning av kaffe för att er kaffestation alltid ska vara en trevlig mötesplats för era anställda och besökare. 

Se våra kaffemaskiner

Vattenmaskiner till företag och storkök

För att erbjuda det lilla extra på kontoret är vattenautomater med stilla vatten och bubbelvatten att rekommendera. Det skapar inte bara en lyxigare känsla på kontoret, det är även ett mer miljövänligt alternativ till vatten i burkar eller flaskor. 

I sortimentet med vattenmaskiner finns mindre modeller som mer fördel placeras i receptioner eller mindre utrymmen samt större varianter som är designade för hotell, restauranger och storkök. 

Se våra vattenmaskiner

Vattenglas står på vitt bord

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi kan.