Kaffemaskiner till företag och kontor - service ingår | Happy Boss
Påfyllnad av kaffebönor i kaffemaskinen

Kaffemaskiner för företag

Det är över en kaffe det kan ske nya möten och fattas nya beslut. Happy Boss erbjuder företag en helhetslösning för kaffemaskiner - inklusive utbildning av maskinens inställningar samt regelbunden service. Låt oss skapa en kreativ mötesplats för era anställda!

Vi levererar kaffemaskiner till ert kontor - efter era önskemål

För oss är riktigt gott kaffe på jobbet en självklarhet, det är helt enkelt en del av en riktigt bra arbetsdag. Vi erbjuder kaffemaskiner för stora som små företag och för alla smaker. Berätta hur ni vill ha ert kaffe så hjälper vi er att hitta den bästa fikalösningen med en eller flera kaffeautomater och regelbunden leverans av kaffe!

Se vilka kaffemaskiner vi erbjuder längre ner på sidan och hör gärna av er för vägledning eller för beställning. 

Kontakta oss för beställning

Regelbunden service

Vi besöker ert kontor varje månad för hygienservice samt fyller på med kaffe. Vid driftstörningar kommer vi så snart vi kan.

Utbildning av maskinerna

Vi utbildar er i maskinens funktioner för att ni ska kunna göra de inställningar som ger er det perfekta kaffet!

Kaffemaskiner inom premiumsegmentet

Premiummaskiner erbjuder ökad användarvänlighet och extra gott kaffe. Vi samarbetar med kända leverantörer som Jura och JDE Professional.

Varför hyra kaffemaskin av oss?

Happy Boss erbjuder helhetslösningar för företag, och det gäller även fikalösningar! Eftersom att kaffe är en viktig del i vardagen på kontoret vill vi underlätta för er som arbetsgivare att erbjuda anställda och besökare gott kaffe. Förutom att vi hyr ut kaffeautomater av ledande företag som Jura och JDE Professional så erbjuder vi även utbildning av maskinerna, regelbunden service samt leverans av kaffe av högsta kvalitet.

Vi ser till att ni alltid har rena och välfungerande kaffemaskiner och gott kaffe på kontoret - helt enkelt!

Bli kontaktad av oss

 

Smakexpertis – Vi samarbetar med de största rosterierna och deras smakexperter för att ni ska ha det godaste kaffet på jobbet.

Hygienservice – Varje månad gör vi hygienservice vilket innebär att vi rengör er maskin grundligt, fyller på bönor och tar med oss det kaffe ni beställt. Vi smakar av kaffet tillsammans med er så att vi är överens om att det håller den goda smaken och kvalitén som vi lovar.

Tillbehör – Vi jobbar med kända leverantörer och premiummärken som t ex Lavazza och JDE Sverige. Självklart har vi även ekologiska alternativ i vårt sortiment.

Maskiner – Vi erbjuder dig noga utvalda maskiner som levererar de bästa resultaten och är så användarvänliga som möjligt.

Utbildning/kurser – Vi kan erbjuda kaffe- och teskolor vid intresse. Kontakta oss så berättar vi mer.

Drift/inställelsetid – Om er maskin skulle krångla eller gå sönder så kommer vi ut så fort vi kan.

Jag vill ha offert

Service av kaffemaskin

Vi utbildar er på er nya kaffe/espressomaskin. Hur man gör den dagliga rengöringen och enkla inställningar så ni får det goda kaffe ni önskar. Vi säkerställer helt enkelt smaken efter era önskemål. Allt från cappuccinon till latten och den lilla espresson. Eller om man hellre bara vill njuta av det hederliga bryggkaffet!

Är ni i behov av utbildning eller service av er kaffemaskin? 

Kontakta oss

 

Jura kaffemaskiner är pålitliga premiummaskiner med högsta kvalitet i koppen.

Jura X6

Ditt proffs på svart kaffe och tevatten.

Suktar du efter svarta kaffespecialiteter och vill tillreda kannor med kaffe och varmt tevatten på två olika temperaturnivåer som ett proffs? X6 har prestandan du söker. Det tydliga manöverkonceptet är en klar fördel för antingen personal eller gäster vid självservering. X6 låter dig självklart bestämma var de olika kaffespecialiteterna ska visas på skärmen. Med sin stora vattentank och den eftermonterbara, stabila färskvattensatsen kan X6 med fördel användas både mobilt och stationärt.

Jura X8

Det robusta, mångsidiga proffset på kaffespecialiteter.

X8 behärskar alla kaffespecialiteter som tillreds med mjölk och mjölkskum, hela spannet av svarta kaffespecialiteter och den klassiska kaffekannan. Den har även olika temperaturnivåer för varmvatten, vilket kommer att glädja alla teälskare. Med en knapptryckning rinner en eller två kaffespecialiteter ner i glasen ur det stabila, höjdinställbara kombinationsutloppet. Den praktiska koppositioneraren är perfekt för självbetjäningsplatser. Kaffespecialiteterna kan flyttas till olika positioner på displayen, helt efter dina behov. 

Jura giga X3c

Den övertygar med kvalitet, funktionalitet och tillförlitlighet överallt där det behövs kapacitet för upp till 150 koppar varje dag.

Kombinerat med fantastiska prestationer i alla avseenden får man en högteknologisk helautomatisk kaffemaskin som passar perfekt för kraven som gäller för öppna kontorslandskap, frukost-, seminarie- och konferensrum samt självbetjäningszoner. 

Jura giga X8

Skapad för fantastiska prestationer

Den övertygar i alla avseenden och är hela 4 x mera professionell: 

GIGA X8 har en helt ny insida vilket gör den robustare, effektivare, intelligentare och ännu enklare att underhålla.
Kombinationsutloppet är helt inriktat på behoven och kraven på det kommersiella området.
Droppbrickan kan enkelt tas ut och tömmas med bara en hand och den kan maskindiskas.
Pekdisplayen innebär intuitiv, enkel användning och största möjliga flexibilitet.

JDE Professional, ledande rena kaffeföretag

Happy Boss tillsammans med JDE Professional erbjuder en komplett kaffelösning för ditt företag – med kaffemaskin och service, kaffe, te och tillbehör.  Oavsett vad dina önskemål och behov är har vi en kaffemaskin till dig. När ni valt en kaffemaskin som matchar företagets behov och önskemål från medarbetarna får ni också en trevlig mötesplats.

Cafitesse Quantum-110

Cafitesse Quantum betyder hög hastighet, kapacitet och kvalitet. Effektiviteten gör Cafitesse Quantum till en favoritmodellen på platser där stora mängder kaffe behövs på kort tid.

Excellence Compact Black

Med Cafitesse Excellence Compact Black kan du njuta av gott svart kaffe med dina kolleger och kunder.

Den moderna designen är inspirerad av vår Cafitesse Excellence-serie och passar alla arbetsplatser. Ett bra val om du letar efter en snabb, kompakt kaffebryggare. 

Excellence Compact

Cafitesse Excellence Compact Touch är, som namnet antyder, en liten och kompakt kaffebryggare med lyxig känsla. Läckert kaffe med gyllene crema, perfekt cappuccino med krämigt skum eller vad sägs om en kopp läcker varm choklad? Excellence Compact är extremt lätt att använda, så att du kan snabbt njuta av en god kopp kaffe.

Promesso LO´R

Med L'OR Promesso är standarden guld. Detta är en kaffemaskin med espressokaffe av högsta kvalitet. Kaffemaskinen ger dig möjlighet att anpassa ditt kaffe vad det gäller styrka och mängden mjölk, och sparar även ditt favoritkaffe till nästa gång. Den har en touchskärm som gör den enkel att använda, och kräver dessutom endast underhåll var sjunde vecka.

Relaterade kundcase

"Happy Boss var lite mer på tå än de andra och man märkte att de brydde sig mer. Det gjorde stor skillnad."

Pernilla Rosengren

Chef Kontorsservice

“Vi blev positivt överraskade på alla fronter, både vad gäller leverans och kundkontakt”

Sofia Zingmark

Office & HR coordinator

Fisk Idag logotyp
”Jag ser deras service och support som den främsta styrkan och rekommenderar även små till medelstora företag att arbeta med Happy Boss”

Emmy Bonnevier

VD, Fisk Idag

Norrskens kontorsbyggnad
“Oavsett vilka utmaningar vi ställs inför kan vi vara 100 % trygga med att Happy Boss hittar en lösning”
“Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevärt och det är lättare att ha översikt över företagets utgifter. Det är smidigt och enkelt!”

Jonas Westerbotn

VD, Torvalla Bil

Alla våra lösningar inom Fikalösningar

20 oktober, 2017
9 oktober, 2017
9 september, 2017
3 juli, 2017
9 juni, 2017
3 januari, 2017

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig