Svarsservice - Telefonpassning på era villkor | Happy Boss

Svarsservice

Vi avlastar er verksamhet genom att ta hand om de samtal som er personal inte hinner med. Spara tid och effektivisera användningen av era interna resurser - vi tar hand om era inkommande samtal dygnet runt, 365 dagar om året.

Extern svarsservice för ökad tillgänglighet

Ett samtal till ert företag kan innebära en ny affär - eller en förlorad affär. Allt handlar om tillgänglighet, bemötande och expertis från personen som tar emot samtalet, och det första intrycket är i många fall avgörande för hur en kund, potentiell kund eller samarbetspartner uppfattar er som företag. Vi värderar samtal med kunder och partners högt vet därför hur viktigt det är att vara tillgänglig för samtal i stunden då någon vill nå oss - därför är vi proffs på att hantera samtal!

Håller ni med och vill veta mer om hur vi kan göra er verksamhet mer tillgänglig genom förbättrad svarsservice?

Kontakta oss

Happy Svarsservice - telefonpassning på era villkor

Happy Boss erbjuder kompetenta och engagerade specialister på hantering av inkommande samtal. Personalen är vår största styrka där alla är välutbildade och känner våra kunder, och deras kunder, och förstår era behov. Happy Svarsservice är en fullt anpassningsbar tjänst som gör företag mer tillgängliga för inkommande samtal samtidigt som vi upprätthåller ett personligt bemötande genom kundanpassade instruktioner för era samtal.

Inkommande samtal dygnet runt, 365 dagar om året?

Vi kan ta hand om de samtal som din organisation inte hinner med att hantera för att minska telefonkön, minska stressen bland era anställda och öka kundnöjdheten! Om det gäller under en kortare period på grund av säsongsbetonade aktiviteter eller löpande hantering av inkommande samtal avgör ni. Vi svarar i ert namn, enligt det manus som ni anger - helt enkelt!

Jag vill veta mer

Person jobbar med svarsservice

Inga missade samtal - inga förlorade affärer

Bemanning och belastning är sällan konstant.
Vi kan antingen rycka in när det är hög belastning på er växel, när telefonisten är sjuk eller i semestertider. Eller så kan vi ta över hela er växel och sköta all hantering av samtal till era huvudnummer.

Ni bestämmer, vi anpassar oss.
Välj vilken information vi ska lämna till de inringande, om vi ska koppla samtal, till vilka nummer vi får koppla samtal, osv. Bestäm om vi ska skicka meddelande med information om samtalet och i vilket format (SMS eller E-post) ni vill motta meddelandet.

Telefonisterna är företagets förlängda arm.
Våra telefonister ser samma information om era medarbetare som ni själva gör i t.ex. Softphone. De ser hänvisningar, vilka som sitter i telefon och noteringar. När våra telefonister svarar ger de en känsla av att vara en del av ert företag.

Utkoppling av samtal.
Självklart kan vi koppla ut samtal till en anknytning, mobiltelefon eller annat nummer.

Avisering av samtal.
Vill ni, så ringer vi först och aviserar om ett samtal som skall kopplas ut till en anknytning.

Missa aldrig ett samtal.
Med Happy Svarsservice kan du vara säker på att aldrig mer missa ett viktigt samtal. Samtidigt som du kan belöna dig själv med lyxen att i lugn och ro fokusera på det som är viktigast för tillfället. Din leverans, dina kunder, dina medarbetare.

Alla våra lösningar inom Företagstelefoni

20 oktober, 2019
9 oktober, 2019
9 juni, 2019

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig