Besökssystem - ökar säkerheten på kontoret | Happy Boss

Besökssystem

Vi erbjuder säkra lösningar för identitets- och accesshantering till privat och offentlig verksamhet.

Beställ era ID-kort online

I vår beställningsportal erbjuder vi ett enkelt och säkert sätt att beställa bland annat Foto-ID kort till era medarbetare tillbehör. Välj bland våra standardlayouter eller egen design som följer er grafiska profil. Behöver du en viss kodning eller utläsning för dina kort så kan vi enkelt lösa det också. Som kund kan du följa hela processen från order till leverans.

Beställ ID-kort

Ett automatiserat besökssystem för alla behov 

För receptionisten underlättar ett besökssystem hanteringen av besökare och det höjer även säkerheten där obehöriga inte får tillgång till företagets lokaler. Vi erbjuder ett användarvänligt besökssystem som enkelt kan anpassas efter era behov. Besökssystemet Visitor lämpar sig för alla storlekar av företag och organisationer där man behöver ett pålitligt system som är ”up-to-date”.

Få mer information

Besöksprodukter

Visitor Self-service terminal

Vid ankomst visar besökaren upp QR-koden för en läsare (direkt ifrån sin mobiltelefon) och blir då automatiskt in-checkad samtidigt som besöksetiketten skrivs ut och besöksmottagaren får en avisering via sms och/ eller ett e-post.

Plastkortsskrivare Prima 8

Med hjälp av retransfertryckstekniken producerar Prima 8 snabbt ett Foto-ID kort med hög kvalitet i stora volymer, jämförbara med offsettryckta kort.

Prima 8 är en pålitlig och robust lösning för omedelbar utfärdande i ett kompakt paket. Med en retransfertrycksprocess skrivs bilderna först på en tunnfilm och värms sedan över på kortytan. 

Plastkort

Vi tillhandahåller ett komplett utbud av plastkort som kan användas i en mängd olika passersystem.

Det finns plastkort som endast är en vit bit plast i CR80-format utan teknik och magnetremsa eller så kan det innehålla en eller flera beröringsfria tekniker och kan på så sätt användas i olika typer av passersystem.

Besöksetiketter på rulle

Besöksetiketter är en utmärkt lösning vid tillfällen där det inte ställs några särskilda krav på beständigheten, t.ex. till besökskort i en reception. De finns även med LoCo-magnetremsa och passar då att användas till parkeringskort och biljetter av olika slag.

Alla våra lösningar inom Kontorsmaskiner

2 december, 2016
9 november, 2016
9 juni, 2016
9 april, 2016

Har du frågor eller vill veta mer?

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig