Månadens medarbetare: Jessica Brander - Happy Boss
Kvinna skriver signatur på avtal

I rollen som avtalsadministratör är Jessica Brander spindeln i nätet

När Jessica Brander sökte nytt jobb var det en lugnare vardag som stod högst på önskelistan. Tack vare stor flexibilitet och mycket frihet under ansvar var Happy Boss den perfekta matchningen för henne. I rollen som avtalsadministratör ser alla dagar olika ut och hon får styra över sitt eget arbete.
– Ledningen har ett stort förtroende för de anställda och det märks, säger Jessica Brander.

Jessica Brander på semester

Jessica Brander sökte till jobbet som ekonomiassistent hos Happy Boss år 2017, när hennes tidigare arbetsplats la mer och mer ansvar i hennes knä på ett sätt som var ohållbart.

– Jag sökte till jobbet på Happy Boss för min hälsas skull, säger Jessica.

Idag har hon fått en ny titel som avtalsadministratör och beskriver sig själv som spindeln i nätet som hanterar allt från finansavtal till fakturor, men som även fått vidareutveckla sig inom telefoni och bli ansvarig för de interna system Happy Boss använder. 

– Det händer saker hela tiden och finns alltid något nytt att göra. Alla dagar ser olika ut och det är mycket variation vilket är väldigt roligt, berättar Jessica.

Flexibel arbetsplats

Under pandemin började Jessica, precis som många andra, jobba hemifrån och köket i lägenheten i Stockholm blev snabbt överbelamrat av kontorsutrustning. Det var då hon snubblade över huset i Oxelösund på Hemnet.
– Jag frågade vår VD Fredrik Belfrage om jag kunde fortsätta jobba hemifrån även efter pandemin och det var inga problem. Cheferna på Happy Boss är väldigt förstående och flexibla, säger Jessica.
Problemet med det stökiga köket är numera ett minne blott för Jessica Brander.
– Idag har jag ett eget kontor hemma och kan sitta ute på altanen och äta lunch, men jag har fortfarande daglig kontakt med mina kollegor. Vi har väldigt roligt på jobbet och hittar på mycket saker tillsammans, säger Jessica.

Högt i tak och fria tyglar

För Jessica, som sökte en arbetsplats med mer lugn i vardagen och där hon kunde hitta tillbaka till sin egen rutin, blev anställningen på Happy Boss ett bra steg i rätt riktning. Som svar på frågan om vad som är det bästa med att jobba på Happy Boss svarar hon att det är möjligheten att sköta sitt eget arbete och att ha frihet under ansvar.
– Det är en arbetsplats med högt i tak och där man har mycket fria tyglar – man sköter sitt eget jobb helt enkelt och det är ingen annan som går in och petar i det man gör. Ledningen har ett stort förtroende för de anställda och det märks, säger Jessica Brander.

Intresserad av att bli en del av Happy Boss? Läs om hur Happy Boss arbetar med kompetensbaserad rekrytering eller se vilka lediga jobb som finns hos oss eller hos våra kunder!

Dela: