Mat på jobbet - matkyl & måltidslösningar för företag | Happy Boss
Matkyl med mat och mellanmål för företag

Mat på jobbet

Erbjud mat, mellanmål och dryck till era anställda - för att energinivån påverkar prestationsnivån! Happy Boss levererar, installerar, fyller på och underhåller er egen mat på jobbet butik som innehåller ett sortiment anpassat efter era önskemål.

Happy Break med er egen mat på jobbet butik

Vi erbjuder ett mat-på-jobbet-koncept där ni kan ha en egen mat på jobbet butik, vilket innebär att vi tar restaurangen eller caféet till er med vårt breda och ständigt fräscha sortiment av maträtter och snacks. Erbjud era anställda och besökare enkel påfyllning av energi när det behövs - för en trevligare och mer flexibel arbetsplats!

Kontakta mig

Regelbunden matleverans & underhåll av kyl

När ni ingår ett samarbete med Happy Boss går vi igenom era behov i form av sortiment, påfyllning och rengöring av matkylarna, därefter sköter vi resten!

Lokala leverantörer

Vi samarbetar i den mån det går med lokala leverantörer som erbjuder ekologiska och rättvisemärkta produkter av högsta kvalitet.

Ökad flexibilitet

Genom enkel tillgång till mat och dryck på arbetsplatsen erbjuder ni även ökad flexibilitet. Idag är en flexibel arbetsplats en attraktiv arbetsplats!

Fördelar med mat på jobbet

Som arbetsgivare finns det många fördelar med att tillhandahålla anställda och besökare mat, mellanmål och dryck på arbetsplatsen. Mat är synonymt med påfyllning av energi och genom att erbjuda fulla måltider och lättare snacks främjar ni högre koncentration och effektivitet på arbetsplatsen, för att inte tala om gladare kollegor. I dag är flexibilitet en stor drivkraft för många när de väljer arbetsplats, och genom att erbjuda mat på jobbet erbjuder ni även ökad flexibilitet för när och vad den enskilda personen vill äta. 

En matvarukyl på jobbet underlättar för de personer som inte hann med frukosten, glömde lunchlådan eller som har ett sent möte på kontoret. Att placera en kyl med mat och snacks i fikarummet gör det även enklare för personer med särskilda behov av regelbundet matintag att hålla blodsockret på en stabil nivå, t.ex diabetiker eller gravida kvinnor.

Matkyl med mat och mellanmål

Matvarukyl med anpassat produktsortiment

Utbudet anpassas efter era önskemål, men vi älskar att samarbeta med lokala och miljömedvetna leverantörer. Vi satsar kontinuerligt på att kunna erbjuda helhetslösningar för alla tillfällen. avsett om det rör sig om fikapausen, personalfrukosten, konferensen eller det där speciella mötet så kan vi erbjuda högklassiga livsmedelsprodukter. Vi erbjuder ett brett utbud av artiklar i vårt sortiment från både välkända leverantörer och lokala producenter och vi strävar hela tiden efter att utöka detta samtidigt som vi försöker finna samarbeten med leverantörer som kan erbjuda ekologiska samt rättvisemärkta produkter.

Service och påfyllning av matvarukyl

Vi levererar, installerar och bygger upp butiken på anvisad plats vid framdragen el. Vi fyller kylarna och frysarna med ett stort utbud av välkända varumärken i form av kompletta måltider, mellanmål av olika slag, drycker m m. Självklart tar vi då också hand om bortforsling av överblivet emballage samt rengöring av kyl och frys. Vid installationsdagen får ni en gedigen utbildning och invigning av er mat på jobbet butik.

Jag vill få offert

Produkter för fikalösningar för företag

Helhetslösning med mat och dryck på kontoret

Kombinera matvarukylen med en kaffemaskin, vattenautomat och fruktkorg för att erbjuda en helhetslösning av mat och dryck på kontoret. Happy Boss tar hand om allt från leverans, underhåll och påfyllning av varor för att ni ska slippa fundera på vad som saknas. Oavsett hur stort eller litet företaget är anpassar vi leveranserna efter era behov och önskemål. 

Läs om vilka fler tjänster som ingår i vår helhetslösning inom mat och dryck på jobbet!

Mat-och fikalösningar

Vanliga frågor och svar om mat på jobbet

Hur stor plats behövs för Happy Boss mat på jobbet butik? 
H: 208cm D: 77cm B: 197cm är de vanligaste måtten och då får man plats med en kyl, en frys
och ett underskåp för betalterminalen. Val av storlek på kyl och frys samt antal kylar/frysar avgör självklart hur mycket yta som krävs. 

Hur ofta kommer vår mat på jobbet butik att fyllas på?
Vi kommer att justera frekvensen för påfyllning utefter åtgången i kylen. Normalt fyller vi på kylen mellan 1-3 ggr / vecka.

Hur betalar man för de varor man önskar köpa?
Valet av mat på jobbet-lösningen styr vilka betalsätt som är tillgängliga. Bland alternativen återfinns bland annat kredit- eller bankkort, Swish, GooglePay, SamsungPay, och ApplePay.

Kan man önska vilka varor som ska finnas i kylen och frysen?
Ja, vi anpassar alltid utbudet efter era önskemål. Vi samarbetar såväl med välkända leverantörer som med lokala producenter och skräddarsyr sortimentet utifrån era behov.

Vad krävs för att vi ska kunna ha en mat på jobbet butik?
Ett vanligt eluttag, samt aktuell yta beroende på vilken storlek ni önskar på kyl och frys.

Hur ser sortimentet ut?
Vi har ett brett utbud av produkter från både välkända leverantörer och lokala producenter och kan tillsammans med er sätter ihop det sortiment ni önskar. Detta går självklart att justera allt eftersom.
Exempel från menyn är: smörgåsar, sallader, snacks, frysrätter, drycker, färska rätter mm.

Finns det vegetariska/veganska alternativ?
Ja, vi erbjuder ett brett utbud av vegetariska och veganska alternativ, samt erbjuder ekologiska och rättvisemärkta produkter.

 

Har du fler frågor? Tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss

Relaterade kundcase

Här finner ni utlåtanden från andra nöjda kunder som Happy Boss tillhandahåller med en eller flera tjänster!

Journey Agency Logga
“Vi valde att gå med Happy Boss som leverantör av kontorsstädning bland annat för att de erbjuder ett koncept som är hållbart för växande företag”

Fredrik Viktorsson

VD, Journey Agency Sweden

Brödernas Family logga
“Oavsett man är en stor eller liten kund till Happy Boss gör de ingen favorisering – de hanterar alla kunder på samma sätt och tar lika bra hand om alla”

Kyriakos Moussally

Inköps-och produktionsansvarig

Advice logga
“Happy Boss kunde leverera på vårt rekryteringsbehov, snabbt och till fast pris”

Emilia Hofsetter & Elin Svanborg

Auktoriserad redovisningskonsult

"Happy Boss var lite mer på tå än de andra och man märkte att de brydde sig mer. Det gjorde stor skillnad."

Pernilla Rosengren

Chef Kontorsservice

“Vi blev positivt överraskade på alla fronter, både vad gäller leverans och kundkontakt”

Sofia Zingmark

Office & HR coordinator

Frontwalker logga
“Det började med ett rekryteringsuppdrag i Stockholm. Från den första rekryteringen har samarbetet vuxit och nu jobbar de med samtliga av våra kontor”

Nicklas Raask

VD, Frontwalker

SIWI logotyp
“Happy Boss har alltid gett oss de bästa lösningarna, till de absolut bästa priserna. Så fort vi behöver hjälp vet jag att Happy Boss är snabba och proaktiva i att hjälpa oss med den bästa lösningen”

Marko Antonic

IT-koordinator, SIWI

Fisk Idag logotyp
”Jag ser deras service och support som den främsta styrkan och rekommenderar även små till medelstora företag att arbeta med Happy Boss”

Emmy Bonnevier

VD, Fisk Idag

“Happy Boss lever upp till sitt namn – jag är glad att vi blev deras kund” Läs mer om det lyckade samarbetet mellan PopHouse Sweden AB och Happy Boss!

Viktor Fredell

Chief Information Officer, PopHouse Sweden AB

Norrskens kontorsbyggnad
“Oavsett vilka utmaningar vi ställs inför kan vi vara 100 % trygga med att Happy Boss hittar en lösning”
“Sedan vi inledde samarbetet med Happy Boss har fakturaflödet minskat avsevärt och det är lättare att ha översikt över företagets utgifter. Det är smidigt och enkelt!”

Jonas Westerbotn

VD, Torvalla Bil

"Jag var trött på säljare som ringer och inte lyssnar men när Åsa ringde så var det annorlunda, hon lyssnade på mig och vad vi har för behov."

Linda Lönnerstam

Kontorsansvarig Volati

“Vi valde Happy Boss för att de har allt i ett. Mitt arbete har underlättats rejält, jag har en bättre överblick av våra inköp och jag kan verkligen lita på att de levererar.”

James Milne

Inköpare, Vanderbilt

”Snabb, personlig service och enkel kommunikation”

/Hermes Medical Solutions

"Vi valde att anlita Happy Boss när vi skulle flytta och de var väldigt serviceminded. Alla konferensrum skulle byggas om, och det klarade Happy Boss med bravur."

Anders

DNV

"Happy Boss hjälper oss alltid och kommer med smarta lösningar, vi får alltid bra återkoppling och snabb leverans."

Russell Reynolds

"Happy Boss ger alltid personlig och snabb service, och vi har en bra relation. De hittar flexibla lösningar och ser till vårt bästa, vi kan lita på att Happy Boss ställer upp!"

Zurich

”Vi är tacksamma för den fantastiska hjälp våra deltagare i Skräpplockardagarna – barnens stora kampanj mot nedskräpning fått via Happy Boss kundservice”

Jane Falkstranden Projektadministratör

Håll Sverige Rent

“Vad vi än behöver hjälp med, är det bara att ringa vår kontaktperson så löser de resten. Jag kan verkligen ge Happy Boss mina allra bästa rekommendationer.”

Camilla Berg

Skolintendent, Grantomta Montessoriskola

”Happy Boss ger en högklassig service genom en trevlig och hjälpsam personal. Vi är mycket nöjda med all den service vi får via dem.”

/Mäklarsamfundet

“Happy Boss har sänkt våra kostnader samt förbättrat kvalitén i vår verksamhet. De uppfyller våra miljökrav och servicen är väldigt snabb. Vi är väldigt nöjda kunder!”

Calin Imbuzean

IT- och servicechef, Studiefrämjandet

”Vi valde Happy Boss som vår leverantör när det kommer till städ, returhantering, kaffe och vattenlösning, skrivare, entrémattor, frukt och kontorsmaterial...

/Paynova

”Vi har ett brett samarbete med Happy Boss och är supernöjda. Happy Boss är lyhörda, trevliga, ger alltid snabb återkoppling och kommer alltid med effektiva och snabba lösningar när vi behöver hjälp. Vi kan verkligen rekommendera Happy Boss!"

/Makita

“Vi uppskattar den uppmärksamhet vi får, trots att vi är ett relativt litet bolag. Jag kan verkligen rekommendera Happy Boss för deras trevliga bemötande och snabba service.”

Jonas Rasmussen

VD, Toleka

"Vi sökte en person till tjänsten Sales Engineer i Stockholm. Vi kontaktade Happy Boss som snabbt kom igång med en profilering och synkade våra förväntningar med hela projekten. Vi satte en tydlig tidsplan..."

Luis Soler

Head of sales, Sverige

Alla våra lösningar inom Fikalösningar

20 oktober, 2017
21 september, 2017
9 september, 2017
3 juli, 2017
9 juni, 2017
3 januari, 2017

Jag vill gärna ha mer information: