Mat till kontoret - erbjud mat & snacks på jobbet | Happy Boss

Mat på jobbet

Erbjud mat, mellanmål och dryck till era anställda - för att energinivån påverkar prestationsnivån! Happy Boss levererar, installerar, fyller på och underhåller er egen Food Corner som innehåller ett sortiment anpassat efter era önskemål.

Happy Break med er egna Food Corner

Vi jobbar med en måltidslösning som innebär att vi tar restaurangen eller caféet till er med vårt breda och ständigt fräscha sortiment i vår Food Corner.

Kontakta mig

Produktsortiment

Utbudet anpassas efter era önskemål, men vi älskar att samarbeta med lokala och miljömedvetna leverantörer. Vi satsar kontinuerligt på att kunna erbjuda helhetslösningar för alla tillfällen. Oavsett om det rör sig om fikapausen, personalfrukosten, konferensen eller det där speciella mötet så kan vi erbjuda högklassiga livsmedelsprodukter. I nuläget har vi cirka 1000 artiklar i vårt sortiment och strävar hela tiden efter att utöka detta samtidigt som vi försöker finna samarbeten med leverantörer som kan erbjuda ekologiska samt rättvisemärkta produkter. Vi har även utvecklat en "önskeknapp" i vår kiosk vilket innebär att ni som kund varje dag har möjlighet att påverka utbudet i er Food Corner utifrån era egna önskemål. Inbyggt i vårt system finns även en funktion som innebär att ni som kund kan få fram fullständig näringsdeklaration på varenda produkt direkt på kioskens skärm.

Se även vårt utbud av små och stora fruktkorgar för företag - anpassade efter era önskemål.

matkyl från happyboss

Service & påfyllning

Vi levererar, installerar och bygger upp butiken på anvisad plats vid framdragen el. Vi fyller kylarna och frysarna med ett stort utbud av välkända varumärken i form av kompletta måltider, mellanmål av olika slag, drycker m m. Självklart tar vi då också hand om bortforsling av överblivet emballage samt rengöring av kyl och frys. Vid installationsdagen får ni en gedigen utbildning och invigning av er Food Corner.

När det gäller service samt påfyllning av er Food Corner arbetar vi med ett logistik- samt planeringssystem som följer försäljningen i realtid vilket innebär att vi alltid vet när det är dags att fylla på samt göra förändringar i produktutbudet då systemet ger varningar vid lägre efterfrågan samt vid högre efterfrågan.

Jag vill få offert

 

Alla våra lösningar inom Fikalösningar

20 oktober, 2017
21 september, 2017
9 september, 2017
3 juli, 2017
9 juni, 2017
3 januari, 2017

Jag vill gärna ha mer information: