Leverans av frukt & fruktkorgar till företag | Happy Boss
Fruktkorg för företag

Fruktkorg till företag

Öka trivseln och energinivån bland personal och kunder genom att bjuda på frukt. En fruktkorg borde vara en självklarhet på alla kontor, därför erbjuder vi stora som små fruktkorgar fyllda med god och nyttig frukt anpassad efter era önskemål.

Specialanpassad fruktleverans till ert kontor

Frukten på kontoret är mer än en symbol av trivsel och omsorg. Den kan lika väl utgöra en nödvändig vitaminboost av förnyad energi i det mest kritiska läget, som en självklar nivå av vardagslyx. Våra fruktkorgar erbjuder en viktig mötesplats i vardagen, på företagsminglet eller till högtidsfestligheter.

Vare sig ni behöver en fruktkorg då och då till viktiga kundmöten eller om ni önskar en kontinuerlig påfyllning till personalen hittar vi en lösning som passar er. Önskar ni leverans vid specifika tidpunkter är det då vi infinner oss med er fruktkorg, när och med vad ni behöver.

Förutom fruktkorgar så levererar vi även påskägg och julkorgar vid högtiderna samt regelbundna matleveranser till kontoret

Är en specialanpassad leverans det ni söker? Låt oss höra mer om era specifika behov under ett förutsättningslöst möte. 

Kontakta mig

Fruktkorgar

Vi erbjuder allt ifrån ett ekologiskt bassortiment, till ett exotiskt urval eller säsongsanpassad korg - du väljer vad som passar er och vi säkerställer kvaliteten, både vad gäller smak och hållbarhet. Allt för att du, dina kunder och din personal ska kunna få njuta lite extra under den välförtjänta pausen.

Bronslådan

Fruktlådan för er som bara vill ha riktigt bra frukt till ett riktigt bra pris!

Lådan innehåller alltid ekologiska bananer, två sorters äpplen, päron och varierande säsongsfrukt såsom apelsiner, clementiner, plommon, nektariner och persikor.

Vi eftersträvar att jobba med svensk frukt när det är säsong för detta.

Bronslådan Ekologisk

En ekologisk fruktlåda för er som vill ha riktigt bra frukt – till ett riktigt bra pris! Ekologiskt är bättre för miljön, bättre för de som arbetar på odlingarna, och många tycker också att ekologiska produkter smakar bättre.

Den ekologiska lådan innehåller som alltid ekologiska bananer, men även två sorters äpplen, päron och varierande säsongsfrukt såsom apelsiner, clementiner, plommon, nektariner och persikor.

Vi eftersträvar att jobba med svensk frukt när det är säsong för detta.

Silverlåda

Fruktlådan för er som vill ha druvor på toppen!

Lådan innehåller alltid ekologiska bananer, två sorters äpplen, päron, druvor och varierande säsongsfrukt såsom apelsiner, clementiner, plommon, nektariner och persikor.

Vi eftersträvar att jobba med svensk frukt när det är säsong för detta.

Guldlåda

Lyxigaste fruktlådan på marknaden!

Lådan innehåller alltid ekologiska bananer, två sorters äpplen, päron, druvor och varierande säsongsfrukt såsom apelsiner, clementiner, plommon, nektariner och persikor. Vi toppar sedan med färska bär som jordgubbar, hallon, björnbär och blåbär samt exotiska frukter såsom litchi, rambutan, physalis, kiwi och passionsfrukt.

Vi eftersträvar att jobba med svensk frukt när det är säsong för detta.

Fruktkorg Orginal

Orginal fruktkorgen är populär och ett säkert kort.

Blandningen är noga fördelad för vad som normaltsätt är mer eller mindre populärt för den vanliga svenska arbetsplatsen.
Korgen är fylld med gröna och röda äpplen, päron, bananer, apelsiner, druvor samt toppat med 1 säsongsfrukt som t.ex. mandariner, clementiner, nektariner. Säsongsfrukterna varierar beroende på årstid. Ibland läggs det även till en ytterligare topping som plommon, snacksmorötter eller dylikt. Allt för att ni ska få godare frukt på jobbet.

Fruktkorg premium

Är ni ute efter det lite mer exklusiva - Då är fruktkorg Premium rätt korg för er.

Korgen är fylld med gröna och röda äpplen, päron, bananer, apelsiner, druvor samt toppat med säsongens frukter som t.ex. mandariner, clementiner, nektariner och inte bara det utan ytterligare 3 exotiska läckerheter som t.ex. kiwi, physalis, plommon, mango, sharon, papaya, snacksmorätter, bigarråer, jordgubbar och vid sommaren även bär så som hallon och blåbär. Exotiskta frukterna varierar beroende på säsong och tillgång. 

Fruktkorg ekologisk

Det ekologiska alternativet med vår populära standardblandning!

Vi rekommenderar alltid vår ekologiska fruktkorg till alla våra kunder. Våra fruktkorgar är alltid 100% ekologiska. Korgen är fylld med ekologiska gröna och röda äpplen, päron, bananer, apelsiner samt toppat med 2 säsongsfrukter som t.ex. mandariner, clementiner, nektariner, kiwi, druvor, physalis. Säsongsfrukterna varierar beroende på årstid.

bilder på tre mjölkpaket
Får det lov att vara lite mjölk till kaffet?

Välj mellan: Mjölk, Eko mjölk, Laktosfri mjölk, Eko laktosfri mjölk

Vi erbjuder även andra tillbehör, som bland annat extra bananer, nötter, smör och juice. Tveka inte på att fråga oss så berättar vi mer.

Relaterade kundcase

Alla våra lösningar inom Fikalösningar 

Vi kan hjälpa dig med en helhetslösning skapad utifrån dina behov.

20 oktober, 2017
9 oktober, 2017
21 september, 2017
9 september, 2017
3 juli, 2017
3 januari, 2017

Jag vill gärna ha mer information: